Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904206 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gayet şık

bjkmabet alıntı
Ben genel kanının aksine demir parmaklıkları hiç beğenmiyorum. Cam çok daha şık olabilirdi. Bu şekilde sanki hapishane gibi bir hava vermiş stada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Aslında tek faktör bu da değil. Sponsor isimlerini Uefa turnuvalarında kullanamıyorsun. Bu sadece yerel bir anlaşma. Bu da kulübün iç piyasadaki taraftar sayısı ve saygılığı ile ilgili.

Yani aslında Dortmund mesela 4 alıyorsa Beşiktaş 8 kazanmalı. Türkiye'de 15 milyon taraftarı var yaklaşık. Stadın lokasyonu da ortada.

Bir de bu anlaşmaları IMG Yapmayacak mıydı ne oldu bu iş?

gelir arttırarak belli bir kota üzerinden para kazanıyor img
yani  150milyon gelir oldugu vakit sallıyorum 1milyon dolar kazanıyor
yani bütceyi arttıran işlemleri onlar yapıyor anlasmaları yani
arka planda ben bunu anladım simdiye kadar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı OrhanAker

Büyük ihtimal stad içinde denizbanka bir yer ayrılıp kirayada verilmiş olabilir. :)
Tribün isim hakkı olduğuna inanmıyorum (inanmak istemiyorum  :D)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 16:42:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ben genel kanının aksine demir parmaklıkları hiç beğenmiyorum. Cam çok daha şık olabilirdi. Bu şekilde sanki hapishane gibi bir hava vermiş stada.
hapishane zaten rakiplere :super:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hapishane zaten rakiplere :super:
Görsel açıdan söylemek istedim. Dışarıdan bakınca bana göre hiç hoş durmuyor o demirler. Daha estetik bir şey düşünülebilirdi. Benim evimdeki bahçenin dış cephesi gibi olmamalıydı anlatmak istediğim nokta bu. Sadece kişisel bir şey çoğu kişiye daha şık gelebilir ama bana göre çok zevksiz bir uygulama.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 16:50:57 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

ilginç birsey deyim

gecen sene mersin macı bir acılıs macıydı

tam net hatırlamıyorum ama konyanında aclısını yada ikinci macını bizle yaptı

simdi antalya acılısı bizle yapıyor

son bir yerde okudum, bursada bizim maçla acmak istiyormus stadı

yahu bunlar bilerekmi yapıyor bunu?? nispet yapar gibi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Aslında tek faktör bu da değil. Sponsor isimlerini Uefa turnuvalarında kullanamıyorsun. Bu sadece yerel bir anlaşma. Bu da kulübün iç piyasadaki taraftar sayısı ve saygılığı ile ilgili.

Yani aslında Dortmund mesela 4 alıyorsa Beşiktaş 8 kazanmalı. Türkiye'de 15 milyon taraftarı var yaklaşık. Stadın lokasyonu da ortada.

Bir de bu anlaşmaları IMG Yapmayacak mıydı ne oldu bu iş?

Gelirimizi arttırdıkları sürece 1er milyon para ödenecek belli bir limiti sağlayamazlarsa bize 8 milyon ödeyecekler diye biliyorum. 8 den emin değilim.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bu renk kalacaksa bende aynı fikirdeyim ancak krişlerin rengine boyanırsa yada beyaza güzel durabilir  :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Forma için vodafonedan ne kadar alıyoruz tam olarak? 3+2 yıl anlaşmıştık.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 16:51:21
Görsel açıdan söylemek istedim. Dışarıdan bakınca bana göre hiç hoş durmuyor o demirler. Daha estetik bir şey düşünülebilirdi. Benim evimdeki bahçenin dış cephesi gibi olmamalıydı anlatmak istediğim nokta bu.
ben dahil çoğu kişi bunu beğendi.
daha boyanacaktır...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

Stat konusunda eleştiri pek yapmıyorum ama sırf yöneticiler Antalya'da diye çatının kaldırılma işleminin yarına bırakılmasını kabul edemiyorum kusura bakmayın.

1 gün-1 saat-1 dakikanın bile aleyhimize işlediği bir süreçte bu şekilde hareket edilmesini anlayamıyorum doğrusu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Cam olmayacakmıydı? 

Benım bildigim bizim taraftar burlardan tırmanıp içeri girer :))

Çevrimdışı sinanMCMIII

Görsel açıdan söylemek istedim. Dışarıdan bakınca bana göre hiç hoş durmuyor o demirler. Daha estetik bir şey düşünülebilirdi. Benim evimdeki bahçenin dış cephesi gibi olmamalıydı anlatmak istediğim nokta bu. Sadece kişisel bir şey çoğu kişiye daha şık gelebilir ama bana göre çok zevksiz bir uygulama.

Muhtemelen yine lokasyon-uygunluğu şartlandırmasından dolayı
Bence hoş :claps:
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 16:54:21
Stat konusunda eleştiri pek yapmıyorum ama sırf yöneticiler Antalya'da diye çatının kaldırılma işleminin yarına bırakılmasını kabul edemiyorum kusura bakmayın.

1 gün-1 saat-1 dakikanın bile aleyhimize işlediği bir süreçte bu şekilde hareket edilmesini anlayamıyorum doğrusu.
sjlerin butona gomez basacakmış bugün gol atarsa :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

Forma için vodafonedan ne kadar alıyoruz tam olarak? 3+2 yıl anlaşmıştık.

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında imzalanan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

Hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Vodafone arasında;

-Stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon Amerikan Doları,
-Stadın tamamlanmasını müteakip ilk 8 yıl her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 56 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 5  yıl her yıl 9 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 45 milyon Amerikan Doları,
-Stadvision sistemi kurulumu için 5 milyon Amerikan Doları,
-Toplam 116 milyon Amerikan Doları

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında ana sponsorluk konusunda 2014-15 sezonundan başlamak üzere;

-İlk 3 sezon her yıl 5 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 15 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 2 sezon için her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 14 milyon Amerikan Doları
-Toplam 29 milyon Amerikan Doları.

Çevrimdışı AngryEagle

Ben de şimdi bunu yazmaya gelecektim. Ben de @high speed dirt gibi düşünüyorum. Bu tribün olmayabilir. KAP detaylarını beklemek lazım. eğer Tribün ise, hakikaten düşük olmuş. Çünkü kulübün marka değeri ve stadın konumuna göre yıllık en az USD 2-2,5 luk bi anlaşma olmalı diye düşünüyorum.

Denizbank BJK Bonus için yapılan anlaşmanın yenilemesine benziyor bu.
İlgili anlaşma 2011 yılı Nisan ayında ve 5 yıl için geçerli olmak üzere, her yıl ortalama 3 milyon lira beklentisi ile yapılmış idi.

http://www.dunya.com/guncel/bjk-bonus-card-ile-3-milyon-lira-kaynak-bekleniyor-120771h.htm

Bitimine az bir süre kala, beş yıllığına yeniden anlaşılmış gibi tahmin ediyor, düşünmek istiyorum :)

Tribün isim hakkının cümlede geçmemesini iyi veya kötüye yorumlamak istersem;

a) Tribünle ilgisi olan bir anlaşma değil, sadece kredi kartı üzerinde BJK reklamı yapılmasına izin veren bir anlaşma olabilir. O yüzdendir ve rakam da eskisi ile aynıdır. Sıkıntı yok.

b) Tribün sponsorluğudur ama GSGM'ye %25 pay vermemek üzere adında tribün denilmemiş ve rakam buna göre telafuz edilmiş de üste kalan kısmı kredi faiz hesaplamasında denkleştirilecek de olabilir.

İyimserseniz a şıkkından, kötümserseniz b şıkkından devam ediniz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben dahil çoğu kişi bunu beğendi.
daha boyanacaktır...
Boyanması bir şeyi değiştirmeyecek, Kaplamalarla aynı zevkte şeylerle döşerseniz bunun bir estetikliği kalmaz. Zıt çalışmalar stada çok daha derinlik ve güzellik katacaktır. Küfeki kaplama ve Demir korkuluklar aynı doğrultuda olan uygulamalar yerine cam veya farklı bir seçenek Küfekinin güzelliğini daha ön plana çıkartacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı high speed dirt

Kolonların arasının eşit olmamasının mantığını hala çözemedim. Ayrıca ferforjeleri de beğenmedim, cam çok daha ferah ve kibar olurdu. Ama yapacak birşey yok incik boncuk herkesin zevkine göre olacak değil elbet, bir an önce bitsin de.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Muhtemelen yine lokasyon-uygunluğu şartlandırmasından dolayı
Bence hoş :claps:
Dediğinizle ilgisi yok. sanırım belli bir sebepten proje değişikliği oldu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Sanki allah korusun bi kaza olsa başkan çatıyı tutacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı panic13

Denizbank BJK Bonus için yapılan anlaşmanın yenilemesine benziyor bu.
İlgili anlaşma 2011 yılı Nisan ayında ve 5 yıl için geçerli olmak üzere, her yıl ortalama 3 milyon lira beklentisi ile yapılmış idi.

http://www.dunya.com/guncel/bjk-bonus-card-ile-3-milyon-lira-kaynak-bekleniyor-120771h.htm

Bitimine az bir süre kala, beş yıllığına yeniden anlaşılmış gibi tahmin ediyor, düşünmek istiyorum :)

Tribün isim hakkının cümlede geçmemesini iyi veya kötüye yorumlamak istersem;

a) Tribünle ilgisi olan bir anlaşma değil, sadece kredi kartı üzerinde BJK reklamı yapılmasına izin veren bir anlaşma olabilir. O yüzdendir ve rakam da eskisi ile aynıdır. Sıkıntı yok.

b) Tribün sponsorluğudur ama GSGM'ye %25 pay vermemek üzere adında tribün denilmemiş ve rakam buna göre telafuz edilmiş de üste kalan kısmı kredi faiz hesaplamasında denkleştirilecek de olabilir.

İyimserseniz a şıkkından, kötümserseniz b şıkkından devam ediniz.

Umarım dediğin gibi kredi kartı anlaşmasıdır :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kadir G.

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında imzalanan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

Hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Vodafone arasında;

-Stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon Amerikan Doları,
-Stadın tamamlanmasını müteakip ilk 8 yıl her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 56 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 5  yıl her yıl 9 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 45 milyon Amerikan Doları,
-Stadvision sistemi kurulumu için 5 milyon Amerikan Doları,
-Toplam 116 milyon Amerikan Doları

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında ana sponsorluk konusunda 2014-15 sezonundan başlamak üzere;

-İlk 3 sezon her yıl 5 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 15 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 2 sezon için her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 14 milyon Amerikan Doları
-Toplam 29 milyon Amerikan Doları.

Teşekkürler.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sanki allah korusun bi kaza olsa başkan çatıyı tutacak

Ensar , burada herkes canlı yayın olsa da çatının kalkışını izlesek diyor. Şimdi Başkanı düşünsene , bu tarihi anı canlı yayında değil canlı canlı seyredecek  :) Empati yapmakta fayda var bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kral_bjk

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  1 dk.1 dakika önce
Sütunlar arasındaki ferforjeler ...

https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/658638130254344192

parmaklık lardaki karatal kafası değiştirilmiş