Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904037 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

@erginaslan: Teyit edilmiş bilgi. Denizbank ile yapılan 4.5m $'lık anlaşma tribün ismi anlaşması. Yeni açık tarafı da Spor Toto oldu. detayları vereceğim

sevgili demirören piyasada yok o zaman güzellll haber en azından öyle yada böyle her tribünden gelir elde edicez az ama yok değil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı osman1903

yapmaaa

stad izninde serdal adalınında demiröreninde payı özellikle yıldırımın cok buyuk payı oldugunu ve çok iyi bir beşiktaşlı oldğunu, senin ben yaptım diyen baskanın gururla anlattı :))))
yani onlar olmasaydı bu stad hiç olmayacaktı :evillol:
Ozan şuan sırf buradaki insanları biraz kızdırıyım diye mi söylüyorsun yoksa içinden geçen bunlar mı anlayamıyorum ama insan söylerken biraz düşünmeli madem Demirören kulübü bu kadar seviyor parasını niye hibe etmiyor söyler misin o para o Adamın umrunda olur mu acaba yada statta payı varmış ya niye kaç yıldır yapamamış stadı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 16:10:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yasarsak o vakte kadar görücez  cnk finansal yükümlülüğü fazla oldu dolayısıyla toparlama evresi bence hayli uzun olacak o sebele 5 sene gibi uzun süreler koyuyorum bakalım umarız senin dediğin olur

Gerçi zaten 3 sene finansal fair play var Ozan.

Bu süreçte gelecek para sadece borç kapatacak transfere bir şey gitmeyecek zaten. Ki keşke hep böyle olsa çok etkilemez yani bizi takım anlamında.

Ama borcu indirme olarak önemli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bakış açın mantıklı @FARUK Yalnız emsalleri böyle değil.

Türk Telekom stat için yılda 7 milyon öderken isim hakkı için Galatasaray bir kale arkasını 4 milyon dolara diğerini 2.5 milyon dolara bir maratonu 3 milyon euroya verdi yanlış hatırlamıyorsam.

Yani 4 tribün toplamı isim hakkından çok daha yukarılara çıktı. O zaman sebebini reklamı her yerde yapılacak diye açıkladılar. Bilet alır satarken, taraftar kendi arasında konuşurken vs

o iş öyle değil @Çağrı nıke forma işini adidasın elinden kapabilmek için gs ye para döşedi
denizbank büyük miktarda kredi verdi karşılığındada loca ve kombine gelirlerini aldı 15 yıllığına
gelirler kendilerinde olmadığı için taraftara kombineleri yüksek fiyata satıp farkını bağış olarak alıyorlar
bunun içinde sağlam vergi cezası yediler geçen sene hatırlarsan renklilerin açıkladığı hiç bir şeye inanma
altında bir sürü pislik var batıklar ruhlarını bile şeytana satarlar mesela fenerin isim hakkı gibi
adamlar on yıl bedavaya verdiler ismi basınada 90 diye uydurdular bir rakam düşün gs nin iki tribün kombine ve localarının
gelirleri Denizbankınmış 15 yıllığına bu tip ilişkiler gs nin denizbankla bayağı derin ve içli dışlı
bizim bunu ölçü almamız doğru değil değer bu şekilde belirlenmez
isim hakkı konusunda geçenlerde avrupa stadlarını gösteren bir tablo görmüştüm
bizi geçen avrupada bir iki tane stad var biz stad isim hakkı olarak avrupada ilk beşin içindeyiz
almanyada bizi geçen stad yok mesela bayern bile bizden çok düşük alıyor yıllık ortalama olarak
sadece anlaşması uzun süreli ben herşeye inanırım ama değerinin altında bir rakama Başkanın anlaşma
yapacağına inanmam taşörenlerin kullandığı yakıtı stadda taşörenlere satan biri bunu hiç yapmaz
kullandıkları elektriği falan sattığını duysam buna şaşırmam :D

Çevrimdışı Kartal1903

deniz tarafında kazıklandık  :D :lol: yeni acık ıçın spor toto demış ama demıorene verılecektı orası?? gercı bu rakamlardan demırorene versen ne vermesen ne
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesinin oynanacağı "Yeni Antalya Stadyumu" Türkiye'nin ilk yuvarlak Stadyumu.

yuvarlaklara gel,,,   :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 16:16:02
  • Beşiktaş / Bodrum
o iş öyle değil @Çağrı nıke forma işini adidasın elinden kapabilmek için gs ye para döşedi
denizbank büyük miktarda kredi verdi karşılığındada loca ve kombine gelirlerini aldı 15 yıllığına
gelirler kendilerinde olmadığı için taraftara kombineleri yüksek fiyata satıp farkını bağış olarak alıyorlar
bunun içinde sağlam vergi cezası yediler geçen sene hatırlarsan renklilerin açıkladığı hiç bir şeye inanma
altında bir sürü pislik var batıklar ruhlarını bile şeytana satarlar mesela fenerin isim hakkı gibi
adamlar on yıl bedavaya verdiler ismi basınada 90 diye uydurdular bir rakam düşün gs nin iki tribün kombine ve localarının
gelirleri Denizbankınmış 15 yıllığına bu tip ilişkiler gs nin denizbankla bayağı derin ve içli dışlı
bizim bunu ölçü almamız doğru değil değer bu şekilde belirlenmez
isim hakkı konusunda geçenlerde avrupa stadlarını gösteren bir tablo görmüştüm
bizi geçen avrupada bir iki tane stad var biz stad isim hakkı olarak avrupada ilk beşin içindeyiz
almanyada bizi geçen stad yok mesela bayern bile bizden çok düşük alıyor yıllık ortalama olarak
sadece anlaşması uzun süreli ben herşeye inanırım ama değerinin altında bir rakama Başkanın anlaşma
yapacağına inanmam taşörenlerin kullandığı yakıtı stadda taşörenlere satan biri bunu hiç yapmaz
kullandıkları elektriği falan sattığını duysam buna şaşırmam :D

@Necmi abi haklı olmasına haklısın da açıklananlar bunlar. Fener gibi eften püften atmasyon da değil açıklanan net rakamlar.

Opel tribünü için yıllık 4.000.000 euro.

-Pegasus tribünü için isim sponsorluğu yıllık 4.000.000 euro.

Çok büyük fark var 1 milyon dolar ne demek 4 milyon euro ne demek. Tamam şuan kaos ortamı var ama bu kadar büyük fark olmaz, olamaz. Mutlaka ek maddeler olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesinin oynanacağı "Yeni Antalya Stadyumu" Türkiye'nin ilk yuvarlak Stadyumu.

yuvarlaklara gel,,,   :lol:

Neeeee. Biri YUVARLAKMI DEDİ   :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:.Tam antalya işi

Çevrimdışı high speed dirt

Stat iznini Demirören'in ve Serdal Adalı'nın aldığını söyleyenler şaka yapıyor herhalde  :) Demirören'in Mayıs'ta kazmayı vuracağız lafı artık her Mayıs'ta vurulamayan o meşhur kazması ağızlarda sakız olmuştu hatırlayan yok mu? Başvuru iznini aldık dedikleri statın başvurusunun dahi yapılmadığını bizzat Fikret Orman defalarca söyledi;

"Stat projesi için biz geldiğimizde izni var diye söyleniyor. Ama başvuru bile yapılmamıştı. Biz tüm izinleri aldık, Pazar günü yıkıma başlayıp oraya yeni bir stat yapacağız."
Fikret Orman

http://m.futbolarena.com/haber/besiktas/64563/0/fikret-orman-zico.html

Çevrimdışı ALBATROS

sudan ucuza gitmiş ama denizbank bu aralar iyi durumda değil o yüzden böyle oldu galiba

Çevrimdışı osman1903

hayatımdaki en önemli olgunun, karşımdaki insana saygı göstermek olduğunu beni yakından bilenler yüzüme ve arkama söylerler ama ,ben senin yazdıklarından yaşının daha büyük olduğunu tahmin ediyorum beni 20 yaşında olduğuna ancak karşımda görürsem inanırım , dilerim ki bu senin ikinci hesabın değildir . yanlışım var ise özür dilemeyi de asla küçüklük olarak görmem ,ama ikna olamadım...
Bu benim tek hesabım yaşım da gerçekten 20 ne özrü @ahmet türker abi Estağfirullah

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 16:23:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
sudan ucuza gitmiş ama denizbank bu aralar iyi durumda değil o yüzden böyle oldu galiba
belki kredinin faizi silinmiştir 50 milyon mesala.
sadece sesli düşündüm bir bilgim yok bu konuda.
yatırım tavsiyesi değildir :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ozan062

sözlesme sürelerine dikkat cekerim, cogu artacak adamların markası yukseliste :)) ama dogru birsey var iyi anlasma yaptık
cnk 30 yıllık totalde 300 milyonluk anlasmanın derdinde barca

benim bu anlasmada tek begenmediğim sey sartlarıdır,, catıda isimlerinin cıkması vs cnk hep tartıstık bunlar olmaması gereken seyler isim var güzel ama bu kadarı yeter abartma,
dediğim gibi bu benim fikrim.

Çevrimiçi Necmi

Gerçi zaten 3 sene finansal fair play var Ozan.

Bu süreçte gelecek para sadece borç kapatacak transfere bir şey gitmeyecek zaten. Ki keşke hep böyle olsa çok etkilemez yani bizi takım anlamında.

Ama borcu indirme olarak önemli.
bundan sonra böyle olmak zorunda zaten iş ffp de bitmiyorki sonrasındada gelir gider dengen olacak
bizim 3 yıl değil gelecek on yılımız böyle geçecek gibi görünüyor en iyimser tahminle önümüzdeki 5 yılda
borçları limitlere çekebilirsek borç ödeme miktarı azalacak gelir giderde artıya geçeceğiz başka çaresi yok
sadece umutlandığımız konu ödeyebilecek konuma geliyoruz ama görünmeyen bir tehlike var şimdi sponsorlukları vererek
bu dengeyi sağladık ama yarın gelir olmayacak verilecek olanı şimdi veriyoruz zaten yeni yönetimlerin sürekli ek gelir
kaynakları oluşturması gerekecek bu nasıl olacak oda muamma bu mantıkta bir yönetim gelmezse çok fena dibe vururuz
çünkü elimizde kaynakta olmayacak bu sefer mülk satımına gidmeye mecbur kalırlar gs nin yapabileceği tek çare bu olduğu
gibi bizimde başımıza gelir. gs hemen yapmazsa o treni bile kaçırma noktasında bizim şansımız erken uyandık ve hamle
yapabilecek şansımız vardı ve bu hamleyi yapabilecek cesarette bir Başkan seçildi işin riski çok büyüktü altından kalkamazsa
bu iflas demekti soluğu amatörde alırdık uefanın tavrı bu konuda net biz camiamıza sallıyoruz ama bu konuda fedakarlık yapan insanlar
oldu gs böyle değil tek fedakarlığı devletten beklerler hiç biri elini cebine götürmez taraftarıda başarı endekslidir o nedenle iki sene şampiyon olmasın
kulüp iflas etse bir bilet almazlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 16:25:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Bayern'in anlaşması eski ve farklı bir anlaşma. Allianz'dan borç da aldılar hatta geçen kapattılar borcu.

2021'den sonra fahiş fiyata imzalayacaktır zaten her türlü. Bizim emsal almamız gereken Dortmund gibi takımlar orada da stadın lokasyonu devreye giriyor.

Vodafone anlaşmasından memnunum ben bir dahaki daha da yüksek olacaktır ama tirübünlerin hepsi böyle giderse bu iş kötü olur.

Galatasaray'ın tribün anlaşmaları bitti mi bilen var mı o da önemli?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Denizbankı biz kurtarmayacağız ki. :D

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Denizbank Tribün isim hakkı için ücrete az diyenler var,haksızda değiller lakin para peşin olarak alınmış ve bizim Denizbankta kredilerimiz var o yüzden normal bence

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bayern'in anlaşması eski ve farklı bir anlaşma. Allianz'dan borç da aldılar hatta geçen kapattılar borcu.

2021'den sonra fahiş fiyata imzalayacaktır zaten her türlü. Bizim emsal almamız gereken Dortmund gibi takımlar orada da stadın lokasyonu devreye giriyor.

Vodafone anlaşmasından memnunum ben bir dahaki daha da yüksek olacaktır ama tirübünlerin hepsi böyle giderse bu iş kötü olur.

Galatasaray'ın tribün anlaşmaları bitti mi bilen var mı o da önemli?
Bir sonraki anlaşma Sportif başarıyla doğru orantılı olacaktır. Yine üçüncülüklerle devam edersek bu anlaşmanın yarısını alırsak öpüp başımıza koyalım. Daha iyi sponsor anlaşmaları için bundan sonraki süreçte sürekli sportif başarı şart.
Korku akıl katilidir.

Denizbank ile yapılan sözleşmeni detayı belli mi?
Çünkü KAP'a yapılan açıklamada tribün isim hakkı gibi bir ibare/tanım yok;

KAP'a yapılan açıklama şöyle;
"Şirketimiz ile Denizbank arasında, 5 yıl süreli, bedeli peşinen tahsil edilmek üzere 4.500.000.- ABD Doları tutarında reklam hakları sözleşmesi imzalanmıştır. "

"reklam hakları sözleşmesi" yazıyor, tribün isim hakkı gibi bir ifade yok, belki saha kenarı tabelaları ve/veya basın toplantı odası arka reklam vs. gibi reklam haklarıdır. Tribün antlaşması olsaydı tribün antlaşması şeklinde belirtilirdi.

Çevrimdışı panic13

Denizbank ile yapılan sözleşmeni detayı belli mi?
Çünkü KAP'a yapılan açıklamada tribün isim hakkı gibi bir ibare/tanım yok;

KAP'a yapılan açıklama şöyle;
"Şirketimiz ile Denizbank arasında, 5 yıl süreli, bedeli peşinen tahsil edilmek üzere 4.500.000.- ABD Doları tutarında reklam hakları sözleşmesi imzalanmıştır. "

"reklam hakları sözleşmesi" yazıyor, tribün isim hakkı gibi bir ifade yok, belki saha kenarı tabelaları ve/veya basın toplantı odası arka reklam vs. gibi reklam haklarıdır. Tribün antlaşması olsaydı tribün antlaşması şeklinde belirtilirdi.

Ben de şimdi bunu yazmaya gelecektim. Ben de @high speed dirt gibi düşünüyorum. Bu tribün olmayabilir. KAP detaylarını beklemek lazım. eğer Tribün ise, hakikaten düşük olmuş. Çünkü kulübün marka değeri ve stadın konumuna göre yıllık en az USD 2-2,5 luk bi anlaşma olmalı diye düşünüyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı FARUK

Sponsorluk antlaşmalarını detayları çok önemlidir. "Reklam hakları antlaşması" ifadesinin içine birçok istismar edilecek hususlar eklenebilir. Adam getirir Denizbank ismini SPOR TOTO'nun altına bile çakar, koltukların arkasına çakar, duvarlara çakar. Antlaşmayı eğer bu ifade üzerinden yaparsanız kimsede birşey diyemez. Bu antlaşmanın detaylarını merak ediyorum.

EDİT: İmla
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 16:42:55 high speed dirt ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 16:38:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir sonraki anlaşma Sportif başarıyla doğru orantılı olacaktır. Yine üçüncülüklerle devam edersek bu anlaşmanın yarısını alırsak öpüp başımıza koyalım. Daha iyi sponsor anlaşmaları için bundan sonraki süreçte sürekli sportif başarı şart.

Aslında tek faktör bu da değil. Sponsor isimlerini Uefa turnuvalarında kullanamıyorsun. Bu sadece yerel bir anlaşma. Bu da kulübün iç piyasadaki taraftar sayısı ve saygılığı ile ilgili.

Yani aslında Dortmund mesela 4 alıyorsa Beşiktaş 8 kazanmalı. Türkiye'de 15 milyon taraftarı var yaklaşık. Stadın lokasyonu da ortada.

Bir de bu anlaşmaları IMG Yapmayacak mıydı ne oldu bu iş?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli