Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904046 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kadir G.

stadın reklam panolarında çıkacak reklamlar olabilir.

Basın toplantılarında arka planda adları olacak sanırım. Öyle çok sponsorumuz var zararı olmaz hatta 4.5 milyon dolar peşin iyi olur.

Takıldığım nokta banka olması. Pano reklamından 4.5 milyonluk kâr elde edeceklerini mi düşünüyorlar(banka). Reklam işinden anlayan varsa keşke anlatsa meseleyi.

Bir de denizbank adı sürekli tribünle anıldığı için kargaşa oldu başkan açıklama yapınca daha iyi anlarız diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 15:39:20 Kadir Güney ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:38:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Denizbank para vermesin. Şu Demirören'in 2010 yılında çektiği 75 milyon dolar kredi ( bizim ipimizi çeken kredi ) faizini silse bile yeter.

İnanılmaz faiz yiyoruz oradan 5 yıldır. O zaman 150 milyondu şuan 210 milyon o borç. Demirören'i düşersek borcumuzun 4'te 1'i Denizbank'a.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

yarın stadda basın toplantısı varmıs resmi sitede bildirilmediğine göre baska planlar var,,

yani yarın ola hayrola yarın net birsekilde ogreniriz bu anlasmayı ve sıradakileri cnk stad konusu olacak yarın
stadda aktif bankla bir toplantı var yarın stadda
nedenini bilmiyorum tahminime göre turnikelerle ilgili olabilir
onlarında zamanı geldi

Çevrimiçi Necmi

Denizbank para vermesin. Şu Demirören'in 2010 yılında çektiği 75 milyon dolar kredi ( bizim ipimizi çeken kredi ) faizini silse bile yeter.

İnanılmaz faiz yiyoruz oradan 5 yıldır. O zaman 150 milyondu şuan 210 milyon o borç. Demirören'i düşersek borcumuzun 4'te 1'i Denizbank'a.
o kredi yeniden yapılandırılmadımı  :alala: @Çağrı
onunla ilgili bazı haberler çıkmıştı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yönetimin bu açıklamaları daha detaylı yapması gerekir sompo japan sponsorluğununda ücretini açıklamadılar  :alala:
Sigorta firması istemediği için açıklamadılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Tribün reklamı içermeyecek anlaşmayla o kadar faizi kapatacaklarını sanmıyırum ne yazık ki.

10 yıllık faiz silimi+para gibi bir anlaşma yapabilsek güzel olurdu.

Çevrimdışı FARUK

Bilmiyorum @Necmi abi eğer tribünse gerçekten çok düşük olur. 3 milyon doların altında ne olursa baya baya düşük olur.

@ozan062 abartı. Stadın sadece gişesi 80 Milyon Lira getirecek sana kombineler ile. Stat içi reklam anlaşmaları, konserler, restoran alanları vs derken en az 100 milyon para bırakacak bize kırpılmamış hali ile.

Sadece kombine olmayacağı için ilk yıl sıkıntılı bir yıl olacak.

ben şöyle bakıyorum çagrı
isim hakkına 7m dolar ödüyor
7/4tribün tribün başına 1.750m dolar düşüyor yani bir tribün için bu maximum deger
stada reklam verecek sponsor firmalar vodafone anlaşmasını göz önüne alacaktır
bunlar benim görüşüm herhangi bir tecrübem veya bilgim yok konuda

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:43:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Duymadım hiç @Necmi abi ama bizi 5 yıldır yiyip bitirdi bu kredi. Quaresmalı dönemde Uefa'ya gidebilmek için çekti bu parayı aktif borçları sıfırlamak için uzun vadeye daha da büyüttü borcu.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Bu konuda sana katılıyorum Bitsin ama açılmasın taraftarıyım açılmasının olumlu etkisi olduğundan fazla
olumsuz etkisi olma ihtimali var ancak şampiyonluk garanti olur oraya şampiyon olarak gireriz. Başka türlü sıkıntı olma ihtimalide var
her şeyden önce oyuncuları psikolojik baskı altına alır şampiyonluk baskısının üstüne birde bu binerse banada pek iyi olurmuş gibi gelmiyor @Çağrı
kendi stadina girmeye korkan taraftar futbolcu yonetim olur mu yaaa :evillol: @Çağrı @Necmi abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kendi stadina girmeye korkan taraftar futbolcu yonetim olur mu yaaa :evillol: @Çağrı @Necmi abi
kendi adıma korkuyorsam namerdim :bandit: @Efe

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:46:10
  • Beşiktaş / Bodrum
ben şöyle bakıyorum çagrı
isim hakkına 7m dolar ödüyor
7/4tribün tribün başına 1.750m dolar düşüyor yani bir tribün için bu maximum deger
stada reklam verecek sponsor firmalar vodafone anlaşmasını göz önüne alacaktır
bunlar benim görüşüm herhangi bir tecrübem veya bilgim yok konuda

Bakış açın mantıklı @FARUK Yalnız emsalleri böyle değil.

Türk Telekom stat için yılda 7 milyon öderken isim hakkı için Galatasaray bir kale arkasını 4 milyon dolara diğerini 2.5 milyon dolara bir maratonu 3 milyon euroya verdi yanlış hatırlamıyorsam.

Yani 4 tribün toplamı isim hakkından çok daha yukarılara çıktı. O zaman sebebini reklamı her yerde yapılacak diye açıkladılar. Bilet alır satarken, taraftar kendi arasında konuşurken vs
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:47:11
  • Beşiktaş / Bodrum

Kiev karambolünü yaşamış adamız  :evillol: Beni hiçbir şey korkutmaz da aynısını Ersan ve Olcay için söyleyemem  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:48:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Tribün reklamı içermeyecek anlaşmayla o kadar faizi kapatacaklarını sanmıyırum ne yazık ki.

10 yıllık faiz silimi+para gibi bir anlaşma yapabilsek güzel olurdu.

Bunlara @Yunus abi daha hakimdir aslında görünce bir el atsın  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bilmiyorum @Necmi abi eğer tribünse gerçekten çok düşük olur. 3 milyon doların altında ne olursa baya baya düşük olur.

@ozan062 abartı. Stadın sadece gişesi 80 Milyon Lira getirecek sana kombineler ile. Stat içi reklam anlaşmaları, konserler, restoran alanları vs derken en az 100 milyon para bırakacak bize kırpılmamış hali ile.

Sadece kombine olmayacağı için ilk yıl sıkıntılı bir yıl olacak.

yasarsak o vakte kadar görücez  cnk finansal yükümlülüğü fazla oldu dolayısıyla toparlama evresi bence hayli uzun olacak o sebele 5 sene gibi uzun süreler koyuyorum bakalım umarız senin dediğin olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersoy

Borç silinmesini,faiz silinmesini vs. bekliyorduk.Daha iyi olmaz mıydı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:54:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kendi adıma korkuyorsam namerdim :bandit: @Efe
geçen sene de stres yaptılar son maçlarda verdik şampiyonluğu.
bu statta tek kale baskı yapacağız bence stres olsalarda ayaklar ileri gidecek.
rakibin ayaklar geri gidecek hakem afallayacak.
belki 1 maç stres oluruz sonrası stadı avantaja çevirecek futbolcular.
mart nisan gibi açarsak herşey güzel olur...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı high speed dirt

inşallah yönetimin Açılışı seçim malzemesi olarak kullanmaya niyeti yoktur.

Nedenmiş? Bu statın iznini alan, projesini çizdiren, inşaatını yaptırtan, sponsorlarını bulan, kulübün imkanlarıyla şu statı diğerleri gibi TOKİ'ye değil ALIN TERİ olarak yapan bizzat Fikret Orman ve yönetimidir. Bu statı A'dan Z'ye onlar yaptılar, muhalefetin 1 KURUŞ da katkıları yoktur, sonuna kadar da seçim malzemesi olarak kullanmayı hak ediyor. Kongrede çıkacak adam gibi "Vodafone Arena'yı BEN YAPTIM" diyecek, bunu söylemekte de sapına kadar hakkı. @Emre.Guler

Çevrimdışı Emre.Guler

Nedenmiş? Bu statın iznini alan, projesini çizdiren, inşaatını yaptırtan, sponsorlarını bulan, kulübün imkanlarıyla şu statı diğerleri gibi TOKİ'ye değil ALIN TERİ olarak yapan bizzat Fikret Orman ve yönetimidir. Bu statı A'dan Z'ye onlar yaptılar, muhalefetin 1 KURUŞ da katkıları yoktur, sonuna kadar da seçim malzemesi olarak kullanmayı hak ediyor. Kongrede çıkacak adam gibi "Vodafone Arena'yı BEN YAPTIM" diyecek, bunu söylemekte de sapına kadar hakkı. @Emre.Guler

Haklı veya değil ben bunu demiyorum
Eğer böyle bir şey var ise stadın açılışının geciktirilmesi doğrumu? Zaten herkes biliyor fikret orman ve yönetiminin yaptığını

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:56:56
ahmetemre bunu beğendi :tabe:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ozan062

muhalefetin 1 KURUŞ da katkıları yoktur,

yapmaaa

stad izninde serdal adalınında demiröreninde payı özellikle yıldırımın cok buyuk payı oldugunu ve çok iyi bir beşiktaşlı oldğunu, senin ben yaptım diyen baskanın gururla anlattı :))))
yani onlar olmasaydı bu stad hiç olmayacaktı :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:58:57
yapmaaa

stad izninde serdal adalınında demiröreninde payı özellikle yıldırımın cok buyuk payı oldugunu ve çok iyi bir beşiktaşlı oldğunu, senin ben yaptım diyen baskanın gururla anlattı :))))
adapazarı çık aradan :boxin:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yapmaaa

Atilla Gökçe'nin bir röportajından:

Fikret Orman’ı ilk yöneticilik yıllarından beri tanıyorum. En belirgin özelliği samimiyeti. Duygu ve düşüncelerini samimiyetle paylaşıyor. Duruma göre davranmak gibi kolaylıklara sapmıyor, çelişkilere düşmüyor. Hata yaptığı zaman itiraf etmesini de biliyor, hatadan dönmesini de.

Örneğin, İnönü Stadı’nın Vodafone Arena’ya dönüşmesi sürecini anlatırken, bir yanlış algıyı düzeltmek gereğini duyuyor: “Herkesin bildiğinin aksine, bu stadın yenilenmesi için gerekli izni alan, prosedürü tamamlayan kişi ben değilim. O izni alan Yıldırım Demirören’dir. Benim bu işteki rolüm, stadı yıkmaktır. Yıkılamaz, yapılamaz denen stadı yıktık... Yerine yenisini yapıyoruz ve inşallah Eylül’ün son haftasında orada açılışlar yapacağız.”
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Valla  bende  yapılandırıldı hemde uzun vadeye  yayıldı diye  hatırlıyorum  @Necmi.

Çevrimdışı ozan062

skorboarda dikkat

adamlar test yaparken bile değişik işlerin pesindeler

bizlere kısmet olacak o gunler biz oraya 10*0 diyelim :))

bence tribünler güzel olmus yav
oyle pikseller dandik görünmüyor gözüme

Çevrimdışı Kadir G.

@erginaslan: Teyit edilmiş bilgi. Denizbank ile yapılan 4.5m $'lık anlaşma tribün ismi anlaşması. Yeni açık tarafı da Spor Toto oldu. detayları vereceğim