Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903078 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Geçmiş olsun abi , valla 50 mi 30 mu bilinmez ama bi miktar kaldırılıp mouselara bir parça monte edildi , bu da adımlardan biriymiş , bugün artık hayırlısıyla yükselmesini bekliyoruz , birşey kaçırmadın yani :D

Teşekkürler @Ensar

Zaten son bir aydır birşey kaçırmadık yani :D Napalım bekliycez artık

Çevrimdışı ahmetx

Yani mesela bursa çatısı bizimkinden yüksek mi oluyor abi , görselin sağında ki gibi mi yapıldı o
evet ama onlarda alttaki kısmın eğimi aşağı doğru görseldeki gibi değil.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 10:49:21 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yanlış hatırlamıyorsam cuma günü bitmisti o iş

İyi iyi teşekkürler, bugün havalanmasını bekliyoruz o zaman :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Sanki bugünde ertelenecekmiş gibi geliyor :(

kalktı mı kalktı mı? :evillol:  @bjk_mabet

Tebrikler sabah sabah kalktı mı esprisi yapan 1903. kişiye kalkmış çatı maketi gönderiyorduk  :santa2:

Çevrimiçi Darkeagle

Tebrikler sabah sabah kalktı mı esprisi yapan 1903. kişiye kalkmış çatı maketi gönderiyorduk  :santa2:
:lol: :lol: :lol: :lol:  İşte bu çok iyi cevap olmuş  :tabe: :super:
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Ensar

Çatı yükselişe geçmeden önce tüm iskeleler kaldırılacak miydi sanki öyle birşey hatırlıyorum da , bilgisi olan var mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

evet ama onlarda alttaki kısmın eğimi aşağı doğru görseldeki gibi değil.
Teşekkürler abi :)

Çevrimdışı harunmustak

bundan öncede eski açıktaki yarık mevzusu vardı. ondanda alacaklıyım
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ahmetx

yeni white hart lane de tek katlı güney tribününü diğer tribünlere göre sahaya daha yakın yapacaklar (5m) .İyi fikir bu ingilizlerin kafası çalışıyor. :claps:

[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 11:32:36 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yasin A.

hafta sonu bakmayayım dedim, pazartesi bakarım çatı ilerlemiş olur cümbüşe ortak olurum dedim, ofise geldim dayanamadım açtım ama bir ilerleme yok :/
var esasen lakin gözle görülür, hasretle beklediğimiz aksiyon halen yok..
saya saya günler geçti, sabır çekmekten başka elimizden gelen birşey yok.. Geç olsun, güç olmasın.. temiz olsun.
Ama artık bugünde biraz hareket olsun arkadaş  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

bu çatının hidroliklerine iz inşaatın parası sıkışmış olmasın. :D

Çevrimdışı empisayn

günaydın herkese :)

kara murat benim arkadaşlar :D maç başlığında stadımıza dil uzatan insana sessiz kalamadım buradaki abilerimden edindiğim bilgilerle ne varsa hakettiği gibi sert bir üslupla yazdım valla pişman değilim :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı aoguzd

kara murat benim arkadaşlar :D maç başlığında stadımıza dil uzatan insana sessiz kalamadım buradaki abilerimden edindiğim bilgilerle ne varsa hakettiği gibi sert bir üslupla yazdım valla pişman değilim :D

eline sağlık kardeşim iyi çakmışın :claps:

Çevrimdışı Mehmet92

Eline sağlık kardeşim :D

Zaten o harfiyat hacmini, kamyon sayılarını görünce ya başkanın ekşisözlük hesabıdır ya da bjkarena forumdandır demiştim :D

:serefe:

( Yanlız sert üslup değil o bildiğin ağzına geleni söylemişin :D )

Çevrimdışı bertanb

HELAL OLSUN  :ok: :claps: :claps: :claps: :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ers1903

Ahmetx  kolon aralarindaki demir parmakliklari begendin mi ? :)

Çevrimdışı Emre Ş.

Çatı yükselişe geçmeden önce tüm iskeleler kaldırılacak miydi sanki öyle birşey hatırlıyorum da , bilgisi olan var mi

Aynen dediğin gibi kaldırılma işlemine geçmeden 3 saat  önce @bjk_mabet tüm iskelelerin kaldırılacağını söylemişti.

Çevrimdışı Murat Gültekin

merak edenler için @empisayn kardeşimizin cevap verdiği entry
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Ensar

Aynen dediğin gibi kaldırılma işlemine geçmeden 3 saat  önce @bjk_mabet tüm iskelelerin kaldırılacağını söylemişti.
3 saatte nasıl toplanacak ki , ama işin özü bugün o hazırlıkları bekleyebiliriz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 12:00:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı enemy1903

adamın tüm entryleri debeye giriyo helal kardeşim  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Ahmetx  kolon aralarindaki demir parmakliklari begendin mi ? :)
beğendim armalar keşke dışarıya bakan kısımda da olsaymış @ers1903