Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903936 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Orhan

Antalya'nın stadı

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyisiyle kötüsüyle şu stadları gördükçe ülkemle gurur duyuyorum.İnş Stadlar bitince takımlarımız da Konya etkisi yapar da ligin standartlarını daha yukarılara taşırız.

Çevrimdışı Efe

yarın 3 metre kalksa sonra antalyadan gelecek galibiyet bizi ne hale sokar acaba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

yarın 3 metre kalksa sonra antalyadan gelecek galibiyet bizi ne hale sokar acaba :icool:

Valla  apranax etkisi yapar.Heleki gomez yazarsa golleri :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu stat açılınca ilk maçta mevcut kadrodaki oyuncularımız Vodafone Arena'nın havasını ciğerlerine çeksinler, daha bi Beşiktaşlı olacaklar. :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı osman1903

Herkes yarın kalktığında güzel bir canlı yayın izlemek ister

Çevrimdışı ahmet türker

sevgili kardeşlerim:  Bu çatı fetişizmini bir türlü anlayamadım , kendime bin türlü sorular soruyorum . neden bütün çatılardan daha pahalı ve yapılması geç,ve güç oluyor . bunun kulübümüze getirisi ne olacaktır . neden normal çatılardan daha pahalı (6- 8 m euro)olmaktadır bunun maddi yönünü sorgulamakla birlikte manevi yönünü de sorgulamaktayım . stada gelecek taraftar çatı ile ilgilenecekmidir ,medya çatı ile ilgilenecekmidir . çatının yapısı ve özelliği bize ne katacaktır ,gücümüz artacakmıdır ,klübümüze ve sahada oynayacak oyuncularımıza ne katacaktır . veya kaç gün etkili olacaktır . rica ediyorum bu cevapları bir bilen varsa bana da anlatsın saygı ile  anlamak için kendimi sonuna kadar zorlayacağım . biri bunu anlatmalı ....

Çevrimdışı osman1903

sevgili kardeşlerim:  Bu çatı fetişizmini bir türlü anlayamadım , kendime bin türlü sorular soruyorum . neden bütün çatılardan daha pahalı ve yapılması geç,ve güç oluyor . bunun kulübümüze getirisi ne olacaktır . neden normal çatılardan daha pahalı (6- 8 m euro)olmaktadır bunun maddi yönünü sorgulamakla birlikte manevi yönünü de sorgulamaktayım . stada gelecek taraftar çatı ile ilgilenecekmidir ,medya çatı ile ilgilenecekmidir . çatının yapısı ve özelliği bize ne katacaktır ,gücümüz artacakmıdır ,klübümüze ve sahada oynayacak oyuncularımıza ne katacaktır . veya kaç gün etkili olacaktır . rica ediyorum bu cevapları bir bilen varsa bana da anlatsın saygı ile  anlamak için kendimi sonuna kadar zorlayacağım . biri bunu anlatmalı ....
Çatının taraftarın umrunda olup olmayacağını bilemem ama şuan çok umrunda değil birçoğunun medyanında bu konu üzerine düştüğünü düşünmüyorum genelde biz takip edenler biliyoruz güç katar mı onu stat açıldıktan sonra göreceğiz ama en önemlisi biz bu çatıyı mecburiyetten yapıyoruz Çelik'ten yapsak tribün kısaltmak zorunda kalacaktık yani en kısa çatı yöntemini seçmek zorundaydık bulunan yöntem de germe çatı oldu yapılması çok güç çünkü diğer çatılardaki gibi Çelikler birbirine tutturulmuyor ortada bir halat var ve krikolarla halatlarla 40 taraftan aynı anda çekilerek yukarı çıkarılması ben bazen arkadaşlarıma anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum bu aynı anda çekilme olayı için Nasıl bir mühendislik gerektirir Siz düşünün :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çatının taraftarın umrunda olup olmayacağını bilemem ama şuan çok umrunda değil birçoğunun medyanında bu konu üzerine düştüğünü düşünmüyorum genelde biz takip edenler biliyoruz güç katar mı onu stat açıldıktan sonra göreceğiz ama en önemlisi biz bu çatıyı mecburiyetten yapıyoruz Çelik'ten yapsak tribün kısaltmak zorunda kalacaktık yani en kısa çatı yöntemini seçmek zorundaydık bulunan yöntem de germe çatı oldu yapılması çok güç çünkü diğer çatılardaki gibi Çelikler birbirine tutturulmuyor ortada bir halat var ve krikolarla halatlarla 40 taraftan aynı anda çekilerek yukarı çıkarılması ben bazen arkadaşlarıma anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum bu aynı anda çekilme olayı için Nasıl bir mühendislik gerektirir Siz düşünün :)
hayatımdaki en önemli olgunun, karşımdaki insana saygı göstermek olduğunu beni yakından bilenler yüzüme ve arkama söylerler ama ,ben senin yazdıklarından yaşının daha büyük olduğunu tahmin ediyorum beni 20 yaşında olduğuna ancak karşımda görürsem inanırım , dilerim ki bu senin ikinci hesabın değildir . yanlışım var ise özür dilemeyi de asla küçüklük olarak görmem ,ama ikna olamadım...

Çevrimdışı kartalizm

hayatımdaki en önemli olgunun, karşımdaki insana saygı göstermek olduğunu beni yakından bilenler yüzüme ve arkama söylerler ama ,ben senin yazdıklarından yaşının daha büyük olduğunu tahmin ediyorum beni 20 yaşında olduğuna ancak karşımda görürsem inanırım , dilerim ki bu senin ikinci hesabın değildir . yanlışım var ise özür dilemeyi de asla küçüklük olarak görmem ,ama ikna olamadım...
@ahmet türker abi arkadaşın demek istediği stadyum kapasitesi meselesi.şimdi bizim inşaatta bildiğin gibi belirli bir yükseklik sınırı var ve bunu aşamıyoruz yani tribün boyu+çatının boyu kısıtlanmış durumda .mevcut şartlarda en yüksek tribünü yapmak için en alçak çatıyı yapmamız lazım.yani bu asma germe çatı zorunluluk .olaya buradan bakarsan bize ne getirisi olacağını anlayacaksındır.
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı KLEBERR

[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 05:48:45 KLEBERR ]
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı KLEBERR

iyisiyle kötüsüyle şu stadları gördükçe ülkemle gurur duyuyorum.İnş Stadlar bitince takımlarımız da Konya etkisi yapar da ligin standartlarını daha yukarılara taşırız.

antalyaspor stadını kim çizdiyse ve uygulayıp hayata geçirdiyse helal olsun modern ve mükemmel bir yapı ortaya çıkarmışlar...tribünleri harika bir uyum içerisindeler(özellikle kale arkaları harikulade) ülkemizde en saçma yapı nasıl ki bursa stadıysa bu da en son nokta stadyum bana göre :D...(biz ayrı bir boyuttayız lütfen karıştırmayalım ve kıyas yapmayalım)...
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 05:49:37 KLEBERR ]
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Sergenyalcın

Selam abiler son 5-6 gündür bu site çok ilgimi çekti ve gece yatmadan önce en az 2 saat yazdıklarınızı okudum ve bilgi edindim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. En çok merak ettiğim şey bu kedi yolu ne oluyo abiler biri anlatabilir mi ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Selam abiler son 5-6 gündür bu site çok ilgimi çekti ve gece yatmadan önce en az 2 saat yazdıklarınızı okudum ve bilgi edindim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. En çok merak ettiğim şey bu kedi yolu ne oluyo abiler biri anlatabilir mi ?

Tam olarak şu oluyo. Çatıda da bunlardan olacak. Membranların altında. Işıklandırma vs. için.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aoguzd

Hadi bakalım hacı oldun demek. @mvpdirk bundan sonra hayata daha farklı bakacaksın.  :lol: :lol:

abi ikinciye hacı oluyorum temmuz 2014'te de gitmiştim  :D hayırlısıyla bi an önce bitsin başka bişey istemiyorum, aylardır hem kendi şantiyemin vardiyasını kontrol ediyorum hem de stadın vardiyasını tutuyorum benim de işim hafiflesin biraz  :lol:

Çevrimdışı Orhan

antalyaspor stadını kim çizdiyse ve uygulayıp hayata geçirdiyse helal olsun modern ve mükemmel bir yapı ortaya çıkarmışlar...tribünleri harika bir uyum içerisindeler(özellikle kale arkaları harikulade) ülkemizde en saçma yapı nasıl ki bursa stadıysa bu da en son nokta stadyum bana göre :D...(biz ayrı bir boyuttayız lütfen karıştırmayalım ve kıyas yapmayalım)...
sivasın stadını da yabana atmamak lazım :)

Çevrimdışı onurturan

Herkese ve çatıya günaydın artık kalkma zamanı geldi  :busted_cop:  :busted_cop:

Çevrimdışı enemy1903

günaydın cümletten.

antalya stadında bir şey dikkatimi çekti.bu fotoşhok mu değil mi merak ettim.eğer değilse biri kayarsa bildiğin arafa düşecek lan  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın herkese,ekşisözlükte dünün en beğenilen entry'leri listesine giren şu yazıyı yazan arkadaş burdan mı acaba :D

https://eksisozluk.com/entry/55782764

Çevrimdışı Musa1903

Çevrimdışı svsgndgd

Hayırlısıyla çatı ringi biraz hoplasın bugün 😀😀

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı Ensar

Bu çatı konusunda merak ettiğim birşey var , aşağı doğru eğimli germe çatı bizim çatıdan daha mi yüksek oluyor acaba
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı aoguzd

Günaydın herkese,ekşisözlükte dünün en beğenilen entry'leri listesine giren şu yazıyı yazan arkadaş burdan mı acaba :D

https://eksisozluk.com/entry/55782764

empisayn kullanıcı adında bi üye var burda da ama aynı kişiler mi bilmiyorum. entryde çok iyi döşemiş helal olsun  :D

Çevrimdışı Mehmet92

empisayn kullanıcı adında bi üye var burda da ama aynı kişiler mi bilmiyorum. entryde çok iyi döşemiş helal olsun  :D

Bilezik gibi geçirmiş eline sağlık her kimse :D