Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903720 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

kolon arası zeminde siyah noktalar var aydınlatma için galiba

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugün stadı ziyaret etme şansım oldu. Mabet santiyede olmadığı için çayını içemedik ama mabetin ricası ile isg uzmanı bir arkadaşımız sağolsun cok güzel yardımcı oldu. Her ikisine de yardımlarımdan dolayı cok tesekkur ediyorum. Stada gelince, ince iscilikler gayet iyi durumda cati kalktiktan sonra üç vardiyaya dönüp daha da hızlanacaklar. Çatı için ise sagda solda 50 cm yukarı kaldırıldığı yazıyor ama öyle bişey yok, bir aksilik olmazsa yarın insallah en ciddi yükselişi görürüz (icerden aldigim bilgidir). Fransız firma en ince ayrıntısına kadar herseyi kontrol ediyor. Ciddi anlamda cok zor bir iş, devasa bir şeyi havaya kaldıracaklar. Numaralı üst tribune çıktık ve etrafa baktığımızda gerçekten inanılmaz heybetli bir yapı gördük akustik olayi da iyi olursa burada bayern munih barcelona karmasını cikarsinlar karşımıza taraftar baskısıyla evire çevire yeneriz oyle bir ortam var.
Hadi bakalım hacı oldun demek. @mvpdirk bundan sonra hayata daha farklı bakacaksın.  :lol: :lol:

Çevrimdışı high speed dirt

Çevrimdışı cursedofdragon

kolon arası zeminde siyah noktalar var aydınlatma için galiba

güzel yakalaşmışsın :)

Çevrimdışı Karabay

Demir parmaklar takılmadan önce  bende dahil çoğumuz cam balkon olmasını istiyorduk ama şimdi demirler daha hoşumuza gitti. Tıpkı pikselli tribünün gideceği gibi     :bandit: :bandit: :bandit:

Demir parmaklar takılmadan önce  bende dahil çoğumuz cam balkon olmasını istiyorduk ama şimdi demirler daha hoşumuza gitti. Tıpkı pikselli tribünün gideceği gibi     :bandit: :bandit: :bandit:

yalan olmasın ben başından beri demir istiyordum  :D Pixel istemiyorum şahsen hoş durmucak.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 23:59:19
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Karabay

yalan olmasın ben başından beri demir istiyordum  :D Pixel istemiyorum şahsen hoş durmucak.
o zaman sende tribünde yanılacaksın :)

Çevrimdışı iyimserure

bu küfekilerin üzerine hep paslı su akmış gibi görünüyor, bu lekeler temizlenebilir mi?

Çevrimdışı Sezer94

Bu sezon  maç oynayamazsak bile sampiyon olursak kutlamayi stadda yapar miyiz ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı GD8

Antalya'nın stadı

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bu küfekilerin üzerine hep paslı su akmış gibi görünüyor, bu lekeler temizlenebilir mi?
taşın en güzel özelliği eskidikçe güzelleşir :)

Çevrimdışı iyimserure

taşın en güzel özelliği eskidikçe güzelleşir :)
eskidikçe güzelleşir de kirlendikçe de güzelleşir mi? Pas lekesi gibi onlar çünkü. Tazyikli suyla falan çıkar herhalde dimi?  :)

Çevrimdışı empisayn

[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 00:27:56 empisayn ]
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

eskidikçe güzelleşir de kirlendikçe de güzelleşir mi? Pas lekesi gibi onlar çünkü. Tazyikli suyla falan çıkar herhalde dimi?  :)
eskimesi kirlenmesi demek zaten o taşlar iki üç sene sonra etraftaki eksoz gazından tozdan ve güneşin etkilerinden griye dönüşecek
belli yerleri yosun tutar. orda onlar yaşayacak yaşayan her şey gibide değişecekler o nedenle takmayın kafanıza taşı değerli kılan zaten budur.
temizlemek istenirse temizleyecek çeşitli kimyasallar var. ama bir süre sonra bu halini unutacağız değişecek ama değiştiğini bile farkedemeyeceğiz :)

Antalya Statı için "kendi elektriğini üreten ilk ve tek stat" diyor. Vodafone Arena da kendi elektriğini üretmeyecek mi?  :alala:

Antalya Statı için "kendi elektriğini üreten ilk ve tek stat" diyor. Vodafone Arena da kendi elektriğini üretmeyecek mi?  :alala:

hayır üretmicek.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hayır üretmicek.
Kendi elektriğini üretecek hatta fazlasını satacak. Belki stadımız natamam olduğu için ilk ve tek olan Antalya stadı denmiştir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimiçi Necmi

@iyimserure  şimdi resimleri iyice inceledim pas değil onlar gördüklerinin çoğu ıslak kısımlar
bir iki yerdede kir akmış suyla birlikte havada güneş çıksın taşlar gene beyazlar :)

Çevrimiçi Necmi

hayır üretmicek.
:upto:
üretecekmi bilemem ama örnek güneş panelleri bile gelmişti
ama nereye koyacakları belli değil

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Kadir G.

bu resimde biraz photoshop çalışması var

Doğrudur ama fotoğrafı öylesine koydum. Arsenalin tüm maçlarını izlemeye çalışırım çok beğeniyorum. İngilizlerin "kutu gibi" statlarından olmasa da atmosfer anlamında eksiği yok. 500 milyon poundun hakkını vermişler.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK