Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903755 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkan kendine stat yapmıyor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait müthiş bir stat yapıyorken acaba muhalefette olup da bu stata bir çivi hediye eden var mı? Sponsorlardan Kalde'den Beko'dan falan bahsetmiyorum, mesela Serdal Adalı veya Y.Demirören, Numan Akpınar, Haşmet Kürüm, Murat Aksu, Mansimo vs. bu stat için ne yaptı?
onlar çok güzel bekliyorlar. Stad bitsin, borçlar azalsın sonra yönetime aday olarak katkı verecekler. hele stad bir bitsin onların katkılarını hep birlikte göreceğiz.

Çevrimdışı ALBATROS

koruma ağları sökülmeye başlanmış yakında yukarıdaki yatay küfekilere başlarlar  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 22:34:26 ALBATROS ]

Çevrimdışı Efe

oooo kartallı ferforje işte istediğm buydu ben cam olacak olacak diye korkuyordum ama ferforje harika duruyor o ufak kartal kafalı ferforje :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigiter38

onlar çok güzel bekliyorlar. Stad bitsin, borçlar azalsın sonra yönetime aday olarak katkı verecekler. hele stad bir bitsin onların katkılarını hep birlikte göreceğiz.
bildigim kadari ile Serdal Adali ´nin 10 Mio $ alacagi var,ve bugüne kadar onu istedigini hic bir yerde duymadim okumadim,istemis olsaydi simdiye coktan su yüzüne cikardi.

Çevrimdışı ALBATROS

oooo kartallı ferforje işte istediğm buydu ben cam olacak olacak diye korkuyordum ama ferforje harika duruyor o ufak kartal kafalı ferforje :You_Rock_Emoticon:

evet bunlar camdan daha güzel duruyor  :ishock:

Çevrimdışı Efe

Kolon aralari demir parmaklık olması daha ıyi olmuş :ishock:
çok iyi olmuş stadın dış görüntüsünü kusursuz bi hale sokacak valla bunları düşünenler zevkli insanlarmış tam istediğim gibi yaptılar dış kısmı  çatı yine istedğim gibi olacak stadın tek kusuru oda zorunluluktan eski açığın alçak olması hep içimde kalacak  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Adam 10 M Eurosunu hibe etti daha ne yapmasını bekliyorsunuz?
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ilhan mansız

usd, TL, euro hangisi? hibe edildiğine dair kaynak? Beşiktaşın uefadan men edilmesi sonucu uğranan zarar? Arkadaşın sorduğu soru çok net. Bir tek kişi için de sorulmuyor. neden alınıyorsunuz? Bu klüp 120 milyon usd lik stad yaparken sahi gerçekten nerede bu Beşiktaşlılar?? ne zaman göreceğiz kendilerini?   

Çevrimdışı Ersoy

Bence de çatı seçimle birlikte olur.Yani ben kendimi o güne ayarladım.Hadi 2 gün de gecikme olsun.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hibe  etmedi.Sadece  geri  istemedi   şimdi,ye  kadar.

Çevrimdışı ilhan mansız

zaten tutar da hatalı, rakam 10 milyon TL dir, hibe falan da yok.

Çevrimdışı cagdas44

Ki mevcut koşullarda istemek gibi bir hataya girecek kadar sorunlu değiller daha büyük alacağı olan demirören dahi şuan ses edemez kulübün üzerindeki stat yükü varken ortaya bana paramı verin lafı ile ortaya atılacak kişi aynı safta olduklarını bile karşısına alabilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

şimdiye kadar geri istemeyen biri daha var, söz açılmışken onu da hatırlatalım, tam 103 milyon galiba, onun da henüz geri istemediği para,

Çevrimdışı Efe

küfeki kaplaması tekrardan başlamış necmi abi söyleyip duruyordu  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

perforjelerdekı Beşitkas armaları dış tarafta olsa daha güzel olmazmıydı stat dışından görüntü
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ilhan mansız

Ki mevcut koşullarda istemek gibi bir hataya girecek kadar sorunlu değiller daha büyük alacağı olan demirören dahi şuan ses edemez kulübün üzerindeki stat yükü varken ortaya bana paramı verin lafı ile ortaya atılacak kişi aynı safta olduklarını bile karşısına alabilir.
gölge etmesinler yeter, yukarıdaki arkadaşın sorduğu soru çok güzel aslında. isimlerden bağımsız olarak soruyorum bende. 21 aralık 2013 tarihinde inşaat başladığından bugüne kadar klübe inşaat için yardım yapan kim var? Varsa bilelim takdir edelim hep birlikte? Madem 20 milyona yakın taraftarı, 25 binden fazla kongre üyesi olan bir camiayız böyle bir yardım varsa bilelim ve takdir edelim.

Çevrimdışı high speed dirt

Hiçbir şeyi hibe ettiği falan yok, burada amacım bir kişiyi veya kişiler kötülemek veya yermek değil. Muhalefet muhalefet edecek elbette, yönetimin hatalarını eleştirecek ki daha iyiyi ve güzeli bulalım. Ama burada söz konusu Beşiktaş Kulübü'a ait yapılan bir stat. Bakın Sn. Nevzat Demir tesis yaptı ve Beşiktaş'a hibe etti, tek kuruş da istemedi. Yönetim stat ile bu kadar cebelleşirken, muhalefet de oturduğu yerden yok o tribün ucuza gitti, yok şu tribün heba edildi diyeceğine bir tribünü de ADALI Holding tribinü neden yapmıyor? Ya da öteki Marmaris Büfeleri tribünü neden yapmıyor? Veya kaç tanesi loca aldı? Hiçbiri sonradan sponsorumuz olan bir KALDE kadar olamadı. Taraftar bunları görüyor kimse merak etmesin.

Çevrimdışı ers1903

çok iyi olmuş stadın dış görüntüsünü kusursuz bi hale sokacak valla bunları düşünenler zevkli insanlarmış tam istediğim gibi yaptılar dış kısmı  çatı yine istedğim gibi olacak stadın tek kusuru oda zorunluluktan eski açığın alçak olması hep içimde kalacak  :icool:

İlerleyen yillarda çatıya dokunmadan çok rahat uzatilir :)

Çevrimdışı sabriozyurt

Kolonlarin aralarindaki ferforjeler cok klas olmus.bi an orda bern merkezdeki yapilari gordum.turkiye standardinin cok ustunde bir mimari oldu.fotolari bagira bagira gosteriyorum yabanci arkadaslara

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı ALBATROS

küfeki ve siyah parmaklıklar çok güzel uyuştu fotoğraflara tekrar tekrar bakıyorum çok iyi olmuş ve takılmayanlarda üretilip getirilmiş 1 hafta içinde bitirirler

Çevrimdışı kralkartal

Demir parmakliklar sutunlarin arasinda kufeki taslariyla muazzam bir uyum icerisinde şaheser olmus. Hersey on numara. İnsaallah koltuk dizaynida icimize sinecek sekilde olur bir o kaldi soru isareti..

Çevrimdışı ilhan mansız

Hiçbir şeyi hibe ettiği falan yok, burada amacım bir kişiyi veya kişiler kötülemek veya yermek değil. Muhalefet muhalefet edecek elbette, yönetimin hatalarını eleştirecek ki daha iyiyi ve güzeli bulalım. Ama burada söz konusu Beşiktaş Kulübü'a ait yapılan bir stat. Bakın Sn. Nevzat Demir tesis yaptı ve Beşiktaş'a hibe etti, tek kuruş da istemedi. Yönetim stat ile bu kadar cebelleşirken, muhalefet de oturduğu yerden yok o tribün ucuza gitti, yok şu tribün heba edildi diyeceğine bir tribünü de ADALI Holding tribinü neden yapmıyor? Ya da öteki Marmaris Büfeleri tribünü neden yapmıyor? Veya kaç tanesi loca aldı? Hiçbiri sonradan sponsorumuz olan bir KALDE kadar olamadı. Taraftar bunları görüyor kimse merak etmesin.
takım iki maç kaybetse, Allah korusun stad inşaatı biraz uzasa katkıları görürüz hep birlikte!!!!. Fulya inşaatında gördüğümüz gibi. Sahi klübün hesaplarına giren o 103 milyonun yaklaşık 75 milyonu hesaplardan daha sonra nasıl çıktı? bunu biliyor musunuz? Aynen sizin gibi düşünüyorum artık herkes herşeyin farkında.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Kolonlarin aralarindaki ferforjeler cok klas olmus.bi an orda bern merkezdeki yapilari gordum.turkiye standardinin cok ustunde bir mimari oldu.fotolari bagira bagira gosteriyorum yabanci arkadaslara

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

aynen çatı kolonlarına yardımcı olarakta iyi tamamladılar dış kısım bence tamamlandı stad  bitiyor valla şaka maka  baya yol aldık ay sonuna kadar kaldırma işlemide bittimi tam süper olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

perforjelerdekı Beşitkas armaları dış tarafta olsa daha güzel olmazmıydı stat dışından görüntü

aynen benim de o dikkatimi cekti keske karsilikli iki tarafta da olsaymis.