Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904353 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

@Oktay , gerçekten rahatsız edici boyutlara gelen bir durum. Neyseki az kaldı , umarım kısa süre sonra kendiliğinden bitecektir.
Dediğin gibi biraz Türkçe nin azizliği ancak yönetici-denetçi arkadaşlar genel bir uyarı metni yayınlayabilirler. Tamam bazıları
gerçek anlamında kullanıyor ve yanlış anlaşılıyor ama bazıları da erekte olmak falan gibi bastıra bastıra yazıyorlar. Sonuçta arkadaşın
belirttiği gibi eşimiz , çocuğumuzda okuyabiliyor veya forumda da @idil gibi bayan arkadaşlar var birkaç tane sanırım.

hahahahaha bir ben varım sanırm  :evillol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

imkansız diye bir şey yok açılırmı bilemem ama
şubat sonu biter hadi bitmedi mart ayı kesin biter
klimaları getirdiler monte edilecek içerde iş bitti gibi
aralıkta yada en geç ocak ortası içerlerden çıkarlar.
şubat sonu bizim gözümüz çimlerin büyümesinde olur

abi dediklerine harfiyen katılıyorum ama şunu  söylemek isterim

daha önce bir stad inşaatında tahmin ediyorum ki hiç birimiz bulunmadık

bunun testleri hem uefa hem tff nezdinde nasıl yaparız bilemiyorum.

Ben kendi adıma konuşursam eğer stadın mart ayında herşeyi bitmiş dahi sadece kurullardan maç oynanabilir raporu alabilmesinin bile bir zaman alacağını düşünüyorum.

Bunun için evet belki bizim gözümüzde inşaat bitebilir ama izin süreci nasıl devam eder bunu bilemiyorum.

Önümüzde bir Antalya bir Bursa stadları var .Uzun süredir bitti maç oynanacak diye konuşuluyor ama bir türlü açılamıyor.

Antalya stadının bizim maçla açılacağı konuşuluyordu ama takip edebildiğim kadarıyla tff sitesin de maçı Akdeniz Üniversitesi stadında yazmışlar.

bunun gibi değişik sebeplerden ötürü stadın yeni sezona yetişeceği kanaatindeyim .

Çevrimdışı sinanMCMIII

Herkese hayırlı akşamlar
Kırmızı çember içine alınan parçalar kedi yolunun parçalarımı?
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı Karabay

valla dun gece yazdim ben ama mesajlara bakan yok :bandit:
maç muhabbetine gümbürtüye gitmiş efe.  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı keremd

inşallah stad önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişir.  benim bu sezondan hiç umudum kalmadı artık. herşey mükemmel gitse mart sonunda bitecek güya.. bitecek olan nedir peki .. çatı ve çimler... ya geri kalanlar ? passolig sistemi , belediye bilmemnecilik izinleri .. elektrik su doğalgazı .. ıvırı zıvırı bürokrasisi.

geçen sezon devre arasında ANC ne demişti. sezonun son 2-3 maçını stadımızda oynamak istiyoruz. bu kadar sapmamı olur. 1 sene plan mı sapar. 2 sene planmı sarkar. bıraksınlar bu işleri. mart ayında yetişme umudu olsaydı  bangır bangır konusurlardı tüm tv lerde.

stadın içinde yangın sistemi bitmiş , yürüyen merdivenler bitmiş.. bitmişte bitmiş..  2 yıldır hergün hertürlü kaynaktan stadı takip ediyorum.. sadece polyannacılık oynuyoruz. kendimizi o kadar çok inandırıyoruzki sonunda olan en çok bize oluyor.  stadın içi localarından tutunda otopark alanına kadar bildiğin inşaat..  stadın açılmasına 3-4 ay kaldı diyebilmek için şimdi çatının kalkmış , çimlerin filizlenmeye başlamış olması gerekirdi.

bursa stadı , trabzon stadı eskişehir vs hepsi ortada..  mart ayında  bu stad bitsin , hadi geçtim bu sezon bu stadda herhangibir maç oynanır iddiasında bulunan herkesle ciddi iddialara girebilirim.

Çevrimdışı cagdas44

Herkese hayırlı akşamlar

Sağdakilerin kedi yolu, soldakilerin semer olması lazım

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkese hayırlı akşamlar

sağ taraftakiler kedi yolu içinde sol taraftakileri bende bilmiyorum :)

Çevrimdışı ZORBEY

inşallah stad önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişir.  benim bu sezondan hiç umudum kalmadı artık. herşey mükemmel gitse mart sonunda bitecek güya.. bitecek olan nedir peki .. çatı ve çimler... ya geri kalanlar ? passolig sistemi , belediye bilmemnecilik izinleri .. elektrik su doğalgazı .. ıvırı zıvırı bürokrasisi.

geçen sezon devre arasında ANC ne demişti. sezonun son 2-3 maçını stadımızda oynamak istiyoruz. bu kadar sapmamı olur. 1 sene plan mı sapar. 2 sene planmı sarkar. bıraksınlar bu işleri. mart ayında yetişme umudu olsaydı  bangır bangır konusurlardı tüm tv lerde.

stadın içinde yangın sistemi bitmiş , yürüyen merdivenler bitmiş.. bitmişte bitmiş..  2 yıldır hergün hertürlü kaynaktan stadı takip ediyorum.. sadece polyannacılık oynuyoruz. kendimizi o kadar çok inandırıyoruzki sonunda olan en çok bize oluyor.  stadın içi localarından tutunda otopark alanına kadar bildiğin inşaat..  stadın açılmasına 3-4 ay kaldı diyebilmek için şimdi çatının kalkmış , çimlerin filizlenmeye başlamış olması gerekirdi.

bursa stadı , trabzon stadı eskişehir vs hepsi ortada..  mart ayında  bu stad bitsin , hadi geçtim bu sezon bu stadda herhangibir maç oynanır iddiasında bulunan herkesle ciddi iddialara girebilirim.

senin dışında 17 seninle birlikte toplamda 18 süper lig takımı var, senin iyiliğini isteyen ve stadının biran önce bitmesini arzulayan 17 süperlig takımından bana 1 tane sayabilirmisin? bence saysanda sadece uydurmuş olursun, hersene oynadığın futbol ile 17 lig takımına korku ve endişe veriyorsun, bunun karşılığında da oynadığın Ligde LİDER`sin.! taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanmış oynadığın her macta coğunlukla takdir topluyorsun. buna karşı saha dışında senin ayağına celme takmaya calişan yapılarında farkındasin, bunları tek tek adlandırmak gerekirse, sadece EZELİ rakiplerin değil 17 lig kulübü Dahildir. yetmedi başımıza musallat olmuş federasyon ve yancıları, yetmedi stadının yapılmaması icin sürekli karşına engel cıkartan bir iktidar fiyaskosundan rahatlıkla bahsedebiliriz.! tüm bunlar sana yetersiz geliyorsa Birde seni ekliyelim Bjk Düşmanlığına. icin rahat olsun ve şunu bil ki, türkiyenin en büyük metrepoolünde hemde şehrin tam göbeğinde insan ve araç trafiğinin en yoğun olduğu noktada böyle bir Stad inşaatı yapmak Büyük başarıdır... takvim yaprakları hiçbir zaman doğruyu söylemez. ama erken ama geç atar her zaman geriye, senin yöneticin üzerlerindeki baskı gündemini değiştirmek icin ligin son 3 4 macını kendi sahamızda oynamak istiyoruz demesi sana cokmu ağır geldi? geç oldu evet kabuluz ama en iyiside oldu bunuda herkes kabul etti sana tavsiyem sende et..

not: bursa eskişehir trabzon demişssin de alın teri kadar helal birşey varmıdır? Başkan isteseydi TOKİ olurdu belki daha erken biterdi engel olmazlardı ozaman, ama Biz helali istedik.. kapişşş:))
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 21:20:38 ZORBEY ]
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ozan062

maliyeti ve zamanı olur.

Bir şey devamlı erteleniyorsa orada sorun var demektir. Ama şimdi, ama hesaplama sırasında bir şeyler atlanmış demektir aksi taktirde her şey zamanında olurdu zaten.'''''''''''''''

çağrı yukarda yazdığın sonsuz kamu kaynagıyla yapılan TOKİ statları için geçerli ...olmayan paayla stat yapıyosun ne planı nehesaplaması...para geldikce iş yapıldı mesele  bu kadar basit

elli kere kredi çekildi dendi ve insaatta ne zaman para ihtiyacı olsa direk o olusturulan hesaptan çekildi bu paralar

ve işler bir gün bile durmadıysa dediğiniz para geldiğinde işler oldu konusu taca cıkıyor
yani cagrının dediği sorun var kelimesi burada dogru demek oluyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

kerime tesekkür,, bu resimlerden su soru kafamda takılıyor

neden bütün yapılan stadlarda tavan boyu boyle kısa oluyor

misal gsnin divanlarını yaptığı toplantı salonu stadyumda
ve adamlar eğilip bükülüp yapıyorlar bu toplantılarını yani devasa bir enlemesine alan var fakat boylamında bu boyutlama yok
tamam kirişler büyük alan kaplıyor havalandırmalar var vs fakat sanki buna bu bir engel değil daha farklı bir anlam cıkıyor burada
nedir?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mickey mouseların altına konan çelik bölmeler çok net görünüyor fotoğraflardan  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Valla hocam ben @FARUK'u kanlı canlı gördüm beraber zıpladık @Deniz'le birlke üçümüz öyle kıymetli iki insanla tanıştığım için çok şanslıyım inşallah  bir gün bir organizasyon daha olur da bir araya gelme fırsatımız olur.Böyle güzel insanları tanımak hele ki birde üstüne Beşiktaşlı olunca tadından yenmiyor.
inşallah en kısa zamanda yenileyelim @FARUK @sametbagan  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Sağdakilerin kedi yolu, soldakilerin semer olması lazım
sağdakiler kedi yolu soldakiler atkı(semer) :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

elli kere kredi çekildi dendi ve insaatta ne zaman para ihtiyacı olsa direk o olusturulan hesaptan çekildi bu paralar

ve işler bir gün bile durmadıysa dediğiniz para geldiğinde işler oldu konusu taca cıkıyor
yani cagrının dediği sorun var kelimesi burada dogru demek oluyor
bu sene mayıs ayındaki mali genel kurulda elimize kalınca bi kitap verdiler, yahuu kardeşim bir kulübün 100 den fazla haciz davası olurmu kredi diyosunda o paralar sadece stadamı harcandı sanıyosun... bu işler bir gün bile durmadıysa sevsenizde sevmesinizde fikret ormanın ve yönetiminin sayesindedir
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 22:12:06 Oktay ]

Çevrimdışı dropoon

mickey mouseların altına koyulan parça orda alttaki halatların oturduğu yerdeki boşluğu tıkamak için herhalde :D
bide içerde kolonları zarar gelmesin diye naylon kaplamışlar guzel bişey

Çevrimdışı Efe

mickey mouseların altına koyulan parça orda alttaki halatların oturduğu yerdeki boşluğu tıkamak için herhalde :D
bide içerde kolonları zarar gelmesin diye naylon kaplamışlar guzel bişey
bugün bitirdiler galiba artık o işide çatıda kısa süre içinde hareket görülecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Artik sezona yetisir mi yetismez mi tartismasini biraktik cati kalksin baska bisey istemiyor bu insanlar
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Artik sezona yetisir mi yetismez mi tartismasini biraktik cati kalksin baska bisey istemiyor bu insanlar
o kalksın zaten bişey kalmıyor kaba inşaattan daha fazla zorladı bizi çatı işi bitince beklediğimize değecek ama insanın canını sıkıyor artık hafta içi bu işi bitirecekler inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

mickey mouseların altına konan çelik bölmeler çok net görünüyor fotoğraflardan  :icool:

Efe abi ben baktım ama göremedim, müsaitsen fotoğrafı işaretleyip atabilir misin
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 22:24:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
maliyeti ve zamanı olur.

Bir şey devamlı erteleniyorsa orada sorun var demektir. Ama şimdi, ama hesaplama sırasında bir şeyler atlanmış demektir aksi taktirde her şey zamanında olurdu zaten.'''''''''''''''

çağrı yukarda yazdığın sonsuz kamu kaynagıyla yapılan TOKİ statları için geçerli ...olmayan paayla stat yapıyosun ne planı nehesaplaması...para geldikce iş yapıldı mesele  bu kadar basit

Abi parayla ilgilisi elbet vardır, var da zaten ama tamamen praya bağlamak yanlış zira o stat 4 yılda filan bitti sanırım.

Ben son derce basit olarak başkanın demeçleriyle ilgileniyorum.

Hadi biz bilmiyorduk parça takılacağını başkan da mı bilmiyordu da ekimin başında kalkacak diye tarih verdi @Necmi abi.

Her şey yolundaymış gibi bir algı var ama devamlı gecikiyor artık bağışıklılık kazandı bence herkes bu duruma :D

Sonra Ağustos'a yetişir diyince neden Ağustos işte plan bu. İşte plan o da hep 2+2 3 ediyor bir türlü 4 edemedi bundan sonra etmeyeceğini düşündüren de bu matematik zaten :)

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sezer94

o kalksın zaten bişey kalmıyor kaba inşaattan daha fazla zorladı bizi çatı işi bitince beklediğimize değecek ama insanın canını sıkıyor artık hafta içi bu işi bitirecekler inşallah :)

Benim bu ay bitene kadar sabrim var catinin kalkmasi icin zaten bu sezon umidimi kestim, cati kalkinca diger isler kisa zamanda gozle gorulur degisiklere sebep olacak ve stadin iyice hizlica sekillenmesini saglayacak hadi bakalim :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 22:35:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
önemli olan mart sonuna yetismesi gelecek sezona zaten yetisecek sampiyonluk icin sart mart ayi sonu hazir olmali stad

Şart filan değil @Efe zaten ikinci yarı son 5 iç saha maçımız Osmanlı, Kayseri, Bursa, Antalya, Eskişehir.

Eskişehir ve Kayseri düşecek zaten. Diğerlerini de Arena olsa da yenersin olmasa da kimse kendini boşuna stada şartlamasın vurup geçiyoruz zaten ligde herkese :D

Benim kızdığım bu sezona yetişmemesi değil yetişmeyecek zaten. Benim kızdığım beklentiye sokulması insanların ve her şey yolunda gibi gözükmesi.

Ama ne hikmetse her zaman her şey verilen tarihten baya sonra oluyor sonra onu normal göstermek için e şöyle oldu nasıl kestirilirdi e böyle oldu nasıl öngörebilirlerdi muhabbeti dönüyor :D

Yahu gerçekten net olsa zaten onlar olmaz kimse de normal göstermeye çalışmaz. Çatı da buna en büyük örnek belli ki sıkıntılı durum oluştu ve kestiremediler bunu önceden. Hem de parası ödenmiş olmasına rağmen.

Bunları eleştirmek değil değil eleştirmemek ve normal görmek yanlış bence. Bu tarz sarkmalar yurtdışında olsa canını okurlar Fransız firmanın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dropoon

bana göre inşaat hızlı ancak bugüne kadar rampa aşağı hız göremememizin sebebi işlerin hep peşi sıra yapılacak olmasaydı. asıl hızı gece çalışmalarının yansımalarını çatı kalktığı ilk günden itibaren göreceğimize inanıyorum