Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904329 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 18:20:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sorulması gereken çok soru var, olmalı da. Önemli olan bu stadın gelecek sezona yetişmesi.

Sorumluluk Fransızlarda, bizde hiç farketmiyor. Gecikmesi demek bizden gitmesi demek zamanın ve hayallerin.

Bu işe kalkışılırken bu zaman kaybı öngörülüyor muydu? Öngörülmüyorsa bu nasıl planlama? İnşaattan, inşaat işinden hiç anlamam ama her projenin bir stratejisi, maliyeti ve zamanı olur.

Bir şey devamlı erteleniyorsa orada sorun var demektir. Ama şimdi, ama hesaplama sırasında bir şeyler atlanmış demektir aksi taktirde her şey zamanında olurdu zaten.

O yüzden 'işi hakarete ve bel altına vurmadan eleştirenlere kızılmasını pek hoş karşılamıyorum. Çocuk oyuncağımı bu insanlar bilmiyor mu profesyonel bunlar diye telkin verilmesini de anlamıyorum.

Ortada birisinin ya da birilerinin işini doğru yapmaması gerçeği var, bu olmasa çatı başkanın verdiği tarihte kalkmış olurdu, olmalıydı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı keremfrat1

fark etmez artik ben geldigimde havada görecem o çatıyı yoksa olacaklardan ben sorumlu degilim :evillol:
:) ben halatlarimdan ayrilmak istemiyorum ama :) :) :tabe:

Çevrimdışı sametbagan

Canlı görmeden inanmam.  :D
Valla hocam ben @FARUK'u kanlı canlı gördüm beraber zıpladık @Deniz'le birlke üçümüz öyle kıymetli iki insanla tanıştığım için çok şanslıyım inşallah  bir gün bir organizasyon daha olur da bir araya gelme fırsatımız olur.Böyle güzel insanları tanımak hele ki birde üstüne Beşiktaşlı olunca tadından yenmiyor.

Çevrimdışı Efe

artik ayril bence bana gına geldi sana gelmedi halatlari yukarida gormek istiyorum artik gercek islevlerini yerine getirsinler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Çatının kalkmama sebebi sensin di mi abi , doğru söyle halatlardan ayrilmamak için sabote ediyorsun di mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Sorulması gereken çok soru var, olmalı da. Önemli olan bu stadın gelecek sezona yetişmesi.

Sorumluluk Fransızlarda, bizde hiç farketmiyor. Gecikmesi demek bizden gitmesi demek zamanın ve hayallerin.

Bu işe kalkışılırken bu zaman kaybı öngörülüyor muydu? Öngörülmüyorsa bu nasıl planlama? İnşaattan, inşaat işinden hiç anlamam ama her projenin bir stratejisi, maliyeti ve zamanı olur.

Bir şey devamlı erteleniyorsa orada sorun var demektir. Ama şimdi, ama hesaplama sırasında bir şeyler atlanmış demektir aksi taktirde her şey zamanında olurdu zaten.

O yüzden 'işi hakarete ve bel altına vurmadan eleştirenlere kızılmasını pek hoş karşılamıyorum. Çocuk oyuncağımı bu insanlar bilmiyor mu profesyonel bunlar diye telkin verilmesini de anlamıyorum.

Ortada birisinin ya da birilerinin işini doğru yapmaması gerçeği var, bu olmasa çatı başkanın verdiği tarihte kalkmış olurdu, olmalıydı.
önemli olan mart sonuna yetismesi gelecek sezona zaten yetisecek sampiyonluk icin sart mart ayi sonu hazir olmali stad
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Ne zamandır takip ediyordum üye olmak bu güne kısmetmiş.Kırklareli'den selamlar bu arada  :D :D
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

mühendis olup olmamak ile ne ilgisi var? O zaman insanların zekaları ile adeta alay eder gibi sürekli gün vermesinler yok cuma yok pazartesi yok şu gün yok bu gün. Ben buradaki hiç kimseye de demedim o lafları haddime de değil burada verilen hizmetin haddi hesabı  da yok. fransızlar için konuşuyorum 25 günde hala ne eksik olup olmadığını veya neyin kaldırmaya engel olacağını düşünüp tedbir alıp şu işleri daha önce yapamazlar mıydı? Sen yok her şey doğru gidiyor fransızlar iyi mükemmel diyorsan o senin düşüncen bir şey diyecek halim yok
Kimsenin gün verdiği falan yok günü veren biziz kardeşim
yoksa resmi olarak çıkıpta kimse şöyle böyle yapacağız demiyor
ve oynadıklarıda yok pabuçların altına bir parça ilave ediliyor.
bunuda kaldırmadan yapamazlar yani kimse bir tane kaldırıpda
foto çekip seni kandırmıyor bizim o fotoları almak için nasıl çabaladığımızı
biliyormusun yoksa kesinlikle foto çekmek yasak çalışanların hepsine sözleşme
imzalattılar tek bir fotonun cezası 500 TL yani işin özeti kimse bilgi vermiyorki
seni aldatmaya çalışsın. Bizde yapılacak işin sırası belli olmadığı için kalkacaksa kalkacak diyoruz
ama sonrasında yapılacak iş varmış nerden bilelim yani oyalandıkları yok
işin süreci var onu devam ettiriyorlar  @Ferhat Türk
ama siz böyle davrandıkça bilgi alma yollarımızıda kapatıyorsunuz Buraları takip ediyorlar
biz bir firmaya ulaştığımız zaman önce bilgi veremeyiz diyorlar sonra Beşiktaş arena ismini duyunca
bilgi veriyorlar emin ol burda yazdığınız her şey en üst seviyelerde takip ediliyor. Çim firmasıyla röportaj iznini
nasıl aldık ingilterede genel merkez verdi bize onayı ve bizim dışımızdada hiç bir basın kuruluşuna
bilgi vermeyeceklerini söylediler. Mesela bu gün bilgi aldım nevzat demir yarın teslim ediliyormuş
burda kimseyi kandırmıyoruz sadece hatır gönülle aldığımız bilgileri yazıyoruz
mesela fransız firma kaza olayına çok kızgınmış benim adımı bu şekilde kirletemezsiniz bir daha böyle
bir şey olmamalı kesinlikle her şeyden net emin olmadan kaldırma işlemine onay vermem diyormuş.
kaldırma onayı için beş imza gerekiyor ve bunların tamamının terettütsüz olması gerekiyor.
bir iki hafta erken bitirmek istediğiniz için her hangi bir ihmali göze alıp firmamın adını kirletemem
diyen bir firmayı ben taktir ederim

Çevrimdışı Oktay

evet arkadaşlar anlaşılan statsızlık bizde psikopatik  reaksiyon ayırt edilemeyen tipler haline dönüştürdü ... :evillol: :evillol: :evillol: bence yormayın kendinizi bırakın insanlar sakin kafa işlerini yapsınlar bizde kendimzi önümüzdeki seneye hazırlayalım ...yeni sezon yeni stat yeni trensfer ve yeni heyecanlar :icool: :icool:

Çevrimdışı Karabay

@Çağrı'nın "Bir şey devamlı erteleniyorsa orada sorun var demektir" lafı duygularıma tercüman olmuş.

Çevrimdışı keremfrat1

Çatının kalkmama sebebi sensin di mi abi , doğru söyle halatlardan ayrilmamak için sabote ediyorsun di mi :D
Kedi yollari yeni segvilim olucak :):)

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar amma uzadı şu tartışma. Herkes önceden verilen hatalı tarihlerin ne kadar çok yanlış olduğunu biliyor. Fakat şu çatı işi için Allah aşkına kimse gelip yanlış iş yapıldı aksatılıyor falan demesin. Elinden geleni yapıyor herkes. Bize burada bu konuda destek olmak düşer. Aslında bir gün forum olarak 3-5 para toplasak işçilere baklava falan görürsek çok iyi olmaz mı @Necmi @Efe @bjk_mabet

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

bence herşey yavaş yavaş olsun

burda heyecan yapacak bişey göremiyorum

zaten mart nisan ayına yetişmesi imkansız gibi birşey

burda gerçekçi hedefler koyup yola öyle devam etmeliyiz

evet uzadı evet bekleyiş sıkıcı ama toki stadı yapmıyoruz

bundan dolayı çokta fazla kalp kırmamak lazım

Çevrimdışı Oktay

maliyeti ve zamanı olur.

Bir şey devamlı erteleniyorsa orada sorun var demektir. Ama şimdi, ama hesaplama sırasında bir şeyler atlanmış demektir aksi taktirde her şey zamanında olurdu zaten.'''''''''''''''

çağrı yukarda yazdığın sonsuz kamu kaynagıyla yapılan TOKİ statları için geçerli ...olmayan paayla stat yapıyosun ne planı nehesaplaması...para geldikce iş yapıldı mesele  bu kadar basit
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 19:24:20 Oktay ]

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 23 Ekim 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

maliyeti ve zamanı olur.

Bir şey devamlı erteleniyorsa orada sorun var demektir. Ama şimdi, ama hesaplama sırasında bir şeyler atlanmış demektir aksi taktirde her şey zamanında olurdu zaten.'''''''''''''''

çağrı yukarda yazdığın sonsuz kamu kaynagıyla yapılan TOKİ statları için geçerli ...olmayan paayla stat yapıyosun ne planı nehesaplaması...para geldikce iş yapıldı mesele  bu kadar basit
aynen öyle ama anlatamiyoruz kimseye iste maalesef herseyi unutup sadece gecikti planlama yok deyip yazi veriyorlar yaa zaten para yok buralara kadar geldik bundan sonrasi stadin acilisi diyen yok herkes sadece tek bi dusuncede neden kalkmadi sadece soru soruyorlar dusunme sıfır sanki keyiflerinden kaldirmiyorlar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Çağrı'nın "Bir şey devamlı erteleniyorsa orada sorun var demektir" lafı duygularıma tercüman olmuş.
iyide ertelenmiyorki birbirini takip eden işlemler yapılıyor şu anda yapılan işden
daha önce hiç birimizin haberi yoktu meğerse kaldırıp pabuçların altına bir parça ilave edilecekmiş
yani firma işini yapıyor bu ilave edilen parçalar bittiğinde kaldırma işlemi başlayacak yada sırada başka ne iş varsa o yapılacak :D
bu birazda bizim işi bilmememizden kaynaklanıyor kalkacak dediler bizde kalkıyor dedik kalktı ama meğer durup altına bir parça
monte edilecekmiş bunun bilgisi bizde olmayınca bizde detay veremedik @Karabay

Çevrimdışı Necmi

bence herşey yavaş yavaş olsun

burda heyecan yapacak bişey göremiyorum

zaten mart nisan ayına yetişmesi imkansız gibi birşey

burda gerçekçi hedefler koyup yola öyle devam etmeliyiz

evet uzadı evet bekleyiş sıkıcı ama toki stadı yapmıyoruz

bundan dolayı çokta fazla kalp kırmamak lazım
imkansız diye bir şey yok açılırmı bilemem ama
şubat sonu biter hadi bitmedi mart ayı kesin biter
klimaları getirdiler monte edilecek içerde iş bitti gibi
aralıkta yada en geç ocak ortası içerlerden çıkarlar.
şubat sonu bizim gözümüz çimlerin büyümesinde olur

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

hayatımda birçok şeye streç çekildiğini gördüm ama duvara çekildiğini ilk defa görüyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Karabay

iyide ertelenmiyorki birbirini takip eden işlemler yapılıyor şu anda yapılan işden
daha önce hiç birimizin haberi yoktu meğerse kaldırıp pabuçların altına bir parça ilave edilecekmiş
yani firma işini yapıyor bu ilave edilen parçalar bittiğinde kaldırma işlemi başlayacak yada sırada başka ne iş varsa o yapılacak :D
bu birazda bizim işi bilmememizden kaynaklanıyor kalkacak dediler bizde kalkıyor dedik kalktı ama meğer durup altına bir parça
monte edilecekmiş bunun bilgisi bizde olmayınca bizde detay veremedik @Karabay
@Necmi abi biz öyle bilmiyoruz işte :) biz sanıyoruzki kaldırıyorlar bi yerden arıza veriyor kalkmıyor. halen parça eklendiğini ben şimdi öğrendim.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi biz öyle bilmiyoruz işte :) biz sanıyoruzki kaldırıyorlar bi yerden arıza veriyor kalkmıyor. halen parça eklendiğini ben şimdi öğrendim.
işte bende akşam öğrendim zaten baksana resimlere bir sürü ekip çalışıyor @Karabay

Çevrimdışı Efe

valla dun gece yazdim ben ama mesajlara bakan yok :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

valla dun gece yazdim ben ama mesajlara bakan yok :bandit:
Evet dün söylemiştin :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...