Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905582 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Bu Babaevi thy fragmanında tribün sponsorluğu için gönderme falan olabilir mi ?

Ben stat belgeseli olarak düşünüyorum, ilk kazmayı ben vurmak isterim lafının 2013 de ilk kazma vurulmadan öncesine ait olması lazım

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 16:07:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bu Babaevi thy fragmanında tribün sponsorluğu için gönderme falan olabilir mi ?
thy nin biz de şuan herhangi bir sponsorluğu var mı formada veya başka şeyde.
eğer yoksa ve böyle bir reklam filmi çekildiyse bir tribün sponsorumuz daha hayırlı olsun diyebiliriz diye aklıma geldi benimde :super:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 16:08:35
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Baba Evi inönü için hazırlanmış bir belgeselmiş.

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Burada stat hakkında olumsuz bir şey yazınca özellikle bazı kesim tarafından bildiğin linç ediliyorsun. Ben gördüğüm bir şeyi yazıyorum abi katılırsın veya katılmazsın katılırsan destek mesajı atarsın katılmazsan da neden katılmadığını yazarsın burada karşılıklı saygı çerçevesinde konuşur fikir birliğine varırız. Şimdi stat yavaş gidiyor,ağırdan alıyorlar dedim diye ben saygısızlık etmiş oluyorsam o senin saygını gösterir daha da bu çatı konusunda mesaj atmam nasıl biliyorsanız öyle olsun

Burda aklı başında kimse düşüncelere saygısızlık etmiyor linç de etmiyor tek şart var o da eleştiriyorsan kelimeleri doğru seçeceksin. Fikir olarak sana katılan birçok kişi var burada çatıyı bir türlü kaldıramadılar ama mesela doğru bir düşünceyi "ağırdan alıyorlar" diyerek yanlış göstermişsin. Ağırdan almak demek suçlamaktır, bilerek çalışmıyorlar demektir bu da öyle basit bir düşünce değildir desteklemen lazım öyle dışardan fotograflara bakıp söylenecek bir cümle değil, en azından twitterda vb sosyal ortamlarda söyleyeni çok olsa bile burada aslı astarı olmayan şeyleri söyleyip ben düşüncemi söylüyorum diyerek sıyrılmak mümkün değil birileri elbet rahatsız olur ve bunu dile getirir. :) Ayrıca kendini savunma hakkın her zaman var buyur ağırdan alıyorlar sözünü kanıtla buradaki insanlar aklı başında, bu düşünce değil ithamdır bunu savunmak durumunda oluyorsun. Tepkileri yanlış anlama lütfen.

Çevrimdışı ErsinA.

THY  şampiyon olmuş 5 takımın ulaşım sponsoru.

Şenol Güneş in basın toplantılarında arkadaki panoda ismi yer alır her zaman.

Çevrimdışı Ensar

Bazı arkadaşlar bu işleri çok kolay zannediyor , fikri dahi olmadığı birşey üzerine yüzlerce yorum yapıyor , arkadaş ben cnc makinesine program yazıyorum herşey tastamam ayarlıyorum , ona rağmen ilk 3-5 numune de birşeyler eksik oluyor yanlış oluyor ama ben programı eksiksiz yazıyorum , bu nerden kaynaklanıyor , makinenin motorundan olabilir , rulman yataklarından olabilir , kızaklardan olabilir , makinenin ömründen fark edebilir , kullandığım aletlerin aşınma oranından veya sıfırlanmasından olabilir , herşeyi amma çok biliyorsunuz da afedersiniz b.k atıp duruyorsunuz , bi susun ya bi sabredin , neymiş niye gün veriyorlarmis , arkadaş habire bır bır konuşursan adamlarda taraftarı memnun etmek için tarih verir.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı FARUK

Burada stat hakkında olumsuz bir şey yazınca özellikle bazı kesim tarafından bildiğin linç ediliyorsun. Ben gördüğüm bir şeyi yazıyorum abi katılırsın veya katılmazsın katılırsan destek mesajı atarsın katılmazsan da neden katılmadığını yazarsın burada karşılıklı saygı çerçevesinde konuşur fikir birliğine varırız. Şimdi stat yavaş gidiyor,ağırdan alıyorlar dedim diye ben saygısızlık etmiş oluyorsam o senin saygını gösterir daha da bu çatı konusunda mesaj atmam nasıl biliyorsanız öyle olsun

Kaçıncı pazartesi abi bu pazartesi de pazartesi. Ortada bir şey de yok. 30 cm havalanacak dediler bi tane mikimaus kaldırtıp fotoğrafını çekip indirmişler hala da kalkacak diye bekliyoruz, bildiğin dalga geçiyorlar ya ayıptır kazasız belasız olsun diyoruz eyvallah ama bu işi tamamen safsaklasınlar anlamına da gelmiyor ki. 23 günden beri eksikleri halledip bi kaldıramadılar şu çatıyı hala pazartesi diyebiliyorlar benim buna aklım ermiyor

sen stat hakkında olumsuz görüş bildirmiyorsun ki çalışanları ve buraya bilgi veren insanlara ithamda bulunuyorsun
sana göre mabet mickeymousu kaldırtıp resim çekip geri indirtmiş
sana göre işi safsakladıkları için kaldırmıyorlar
bunlara neye dayanarak söylüyorsun bunlar yorum degil ki
çatı kalkması gecikti evet bu senin eleştirin ve dogru da
ama geri kalan kısmını söyledigim şekilde doldurdugun için tepki çekiyor
bu şekilde yazıyorsun sonra sana görüş bildirenler seni linç etmiş oluyor
peki bu ithamlarla sen kimi linç ediyorsun bunu da belirt

Çevrimdışı ErsinA.

ya Faruk sen bilgisayar programı falan değilsin dimi? :) 

Bi insanın yazdığı herşey mi yerinde ve açıklayıcı olur.  :claps: :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

Sanırım lafı bana söyledin nerede saygısızlık yaptım ? yapılan işe safsaklamak diyen sensin biz mi saygısızlık ettik benim sana anlatmak istediğim yapılan işe saygı göstermen tabi ki eleştirebilirsin ama kullandığın kelimelere dikkat edeceksin
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 16:38:20 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Ceeyyhun

babevi belgeseli thy tarafından rio film'e yaptırıldı.  çekimleri inönü'deki son maç olan gençlerbirliği maçı öncesinde çekildi, maç günü sahaya giren taraftarların görüntüsü de son çekimler oldu.

2 yılı aşkın süredir yayınlanmayı bekliyordu sonunda hayata geçti. nerde ne zaman yayınlanacağını açıklamadılar. yani stat sponsorluğu ile alakalı değil. o dönemde de sponsorumuz oldukları için yaptırmışlardı. şimdi belgeselin yayın-reklam işleriyle de kendileri de ilgileniyorlar.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 16:26:59
en mülayimimiz Faruk'u bile kızdırdılar :o_o:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Kaçıncı pazartesi abi bu pazartesi de pazartesi. Ortada bir şey de yok. 30 cm havalanacak dediler bi tane mikimaus kaldırtıp fotoğrafını çekip indirmişler hala da kalkacak diye bekliyoruz, bildiğin dalga geçiyorlar ya ayıptır kazasız belasız olsun diyoruz eyvallah ama bu işi tamamen safsaklasınlar anlamına da gelmiyor ki. 23 günden beri eksikleri halledip bi kaldıramadılar şu çatıyı hala pazartesi diyebiliyorlar benim buna aklım ermiyor

aklim ermiyor diyorsun bide suçlayici ifade kullaniyorsun dun aksam yazdim suan celik parca montaji var adamlar keyiflerinden mi kaldirmiyor zannediyorsunuz vu nasil bi dusuncedir insanlarin suclayici ifade kullanmayin kac kere soyledik insaat bu hersey olabilir karsi goruse siz saygili olmuyorsunuz linc ediyormusuz siz kendiniz tepki veriyorsunuz ilk onu duzeltin karsu dusunceye saygili olun elestiriyorsan karsi elestiriye acik olacaksin bunu tum arkadaslar icin yaziyorum
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 16:31:35 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Feda sezonunda sponsorumuzmuş THY.  Nette şöylede bir haber var ama gerçekleşti mi bilmiyorum.

Beşiktaş'ın Sponsor'u Türk Hava Yolları, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı öncesi çok özel bir projeye imza atacak.

Beşiktaş taraftarı için maç günü ritüelleri arasında yer alan, uğruna besteler yapılan ve "ağaçlı yol" olarak tarif edilen tarihi Dolmabahçe Caddesi, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı öncesi çok özel bir projeye ev sahipliği yapacak.

Feda yılında kombine alan taraftarların ismini Dolmabahçe Caddesi'nin tarihi kaldırımlarına işleyen Türk Hava Yolları, tarihi caddeyi kombine kart sahiplerinin isimlerinden oluşan bir yol haline getirdi.

Çevrimdışı Efe

ya Faruk sen bilgisayar programı falan değilsin dimi? :) 

Bi insanın yazdığı herşey mi yerinde ve açıklayıcı olur.  :claps: :claps:

degil fotolarini gordum  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 16:32:18
degil fotolarini gordum  :evillol:
fotosunu biz de görüyoruz.
etten kemikten mi diye dokunman lazım :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

yok facetende gordum :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Bak bize cevapta vermedi. Neden?

Çünkü bu tarz diyaloglara programlı değil  :D :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Bak bize cevapta vermedi. Neden?

Çünkü bu tarz diyaloglara programlı değil  :D :evillol:

konu dışı çıkmayayım diye yazmadım :)
şahitlerim var etten kemiktenim :) @Deniz @sametbagan ile beraber maça bile gittik  :)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

THY  şampiyon olmuş 5 takımın ulaşım sponsoru.

Şenol Güneş in basın toplantılarında arkadaki panoda ismi yer alır her zaman.

takım bütün maçlara özel uçakla gidiyor

kafilede futbolcular yöneticeler malzemeci vb dışında kimse olmuyor

bu özel uçağın kira parasının yarısını alıyor thy sponsorluk karşılığında.

Veresiye asla yok mesela şimdiden antalya maçının özel uçak parası çoktan thy hesabına yatmıştır.

Parayı yatırmadan uçak verilmiyor

Özel uçak kiraları da asla ucuz değil.Toplama vurunca az buz bir rakam değil thy nin sponsorlugu

Çevrimdışı sozkul

şahitlerim var etten kemiktenim :) @Deniz @sametbagan ile beraber maça bile gittik  :)

Kendi fotosunu profiline koymaktan çekinmeyen cesaretli arkadaşlarımızdan biridir kendisi  :)

Çevrimdışı empisayn

Son maçta ağaçlı yolda gaz bulutunu da gösterirler mi acaba ? yola döşenmiş kombin isimlerini ararken yediğim tazyikli suyu ?

tribünde 2 yaşında çocuğu korkudan hıçkıra hıçkıra ağlatanları da çeksin .

neyse ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın gözlerimiz dola dola izleyeceğiz tabiki de .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ErsinA.

Şimdi inandım.   :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 16:53:16
dinimize göre üç şahit gerek iki kişi yetmiyor :kop:
Vodafone Park

Hz. Mevlana