Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905482 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

hocam alım gücü çok yüksek değil.bu fiyatlardan o stadı dolduramazsın.

Açılış maçında boş kalmaz bence.  Sonraki maçlarda da fiyatı düşürürler zaten.

Çevrimdışı mayan

belediye filan bilet yükler doldururlar bence
protokol filan reklam olacak illaki, boşluk
olsun istemezler.

Çevrimdışı ErsinA.

Antalya'da yaşayan biri olarak bilet fiyatı konusuna şöyle bir açıklama yapayım. Antalyaspor yönetimi sezon başında bilet fiyatlarını açıkladı. Büyüklerle oynanan maçlar bu tarifeden, diğerleri daha düşük fiyatlı bir tarife olacak diye duyuru yaptı. Yani 'oo yeni stad açıyoruz bilet fiyatlarını kökleyelim' diye yapılmış bir olay değil. Daha çok kombine alımına yönlendirme amaçlı. Mesela kale arkası kombinesi 135 TL. Bilet 100 TL'den satışa çıktı. Bu maça gitmek için bilet alasıya kombine alsan diğer büyüklerin maçında devretsen kara bile geçebileceğin bir durum var yani.  :)

bu daha net bir açıklama oldu  :)

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Hiç haber var mı yarın mı başlanıyor tekrar?

Çevrimdışı Gomez_33

Arkadaş bi hafif oynattılar geçen hafta öyle kaldı yarında hafta sonu diye kaldırmazlar öff öff  :s20: :s20:

Çevrimdışı OrhanAker

Bjk mabet hafta sonuna kadar kontroller yapılacak demişti.Pazardan itibaren istanbul havası güzel görünüyo.Büyük ihtimal haftaya netleşir  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Kaldırma işlemi Pazartesi diyorlar.  Tüm sorumluluk Fransız firmada şuan.

Çevrimdışı empisayn

iyi de futbol kafilesinden stada ne ? stad sorumlusunun antalyada ne işi var ? haftasonuna kadar kontrol yapılacak sonra devam edilecek dendi neden haftasonu kaldırma olmayacak deniliyor  ki ? kafile isterse 1 hafta sonra dönsün sj leri gökhan töre mi çalıştıracak ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı osman1903

Stad Fenerbahçe maçında açılacak denmişti  5-6 ay süre vardı ve çatı kalkmamıştı demek ki 5-6 ayda bitirilebilir olduğu düşünülüyordu çatı kalktıktan sonra 5-6 ayda stadı açamazlarsa Cidden büyük saygısızlık olur

Çevrimdışı Serjo

Arkadaş bi hafif oynattılar geçen hafta öyle kaldı yarında hafta sonu diye kaldırmazlar öff öff  :s20: :s20:

Fransızlar bize trip atıyor  :biggrinking:
şaka bir yana
ya arkadaşlar okadar basit mi görünüyor sizin gözünüzde
sıfır hata ile kaldırman gerekiyor
stad inşaatının en zor işi çatı
biraz sabırlı olalım
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ferhat Türk

Kaldırma işlemi Pazartesi diyorlar.  Tüm sorumluluk Fransız firmada şuan.

Kaçıncı pazartesi abi bu pazartesi de pazartesi. Ortada bir şey de yok. 30 cm havalanacak dediler bi tane mikimaus kaldırtıp fotoğrafını çekip indirmişler hala da kalkacak diye bekliyoruz, bildiğin dalga geçiyorlar ya ayıptır kazasız belasız olsun diyoruz eyvallah ama bu işi tamamen safsaklasınlar anlamına da gelmiyor ki. 23 günden beri eksikleri halledip bi kaldıramadılar şu çatıyı hala pazartesi diyebiliyorlar benim buna aklım ermiyor

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 15:06:08 SDemirsoy ]
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ErsinA.

40 tane hidrolik aynı anda aynı oranda çatıyı hava kaldıracak.   Bu çok teknik bir iş.

Maalesef aksaklıklar da oluyor. Firmalarda bu aksaklıkları çözmek için varlar ve şuan çözüm üretiyorlar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Kaçıncı pazartesi abi bu pazartesi de pazartesi. Ortada bir şey de yok. 30 cm havalanacak dediler bi tane mikimaus kaldırtıp fotoğrafını çekip indirmişler hala da kalkacak diye bekliyoruz, bildiğin dalga geçiyorlar ya ayıptır kazasız belasız olsun diyoruz eyvallah ama bu işi tamamen safsaklasınlar anlamına da gelmiyor ki. 23 günden beri eksikleri halledip bi kaldıramadılar şu çatıyı hala pazartesi diyebiliyorlar benim buna aklım ermiyor

hepimiz mühendis olmuşuz maşallah yahu bunun ayıbı nedir Allah aşkına kardeşim ? insanlar bilgi almaya çalışıyor buraya aktarmaya çalışıyor çalışanların safsaklaması ne demek yav bence bu söylediğin ayıp teknik konu deniyor bilmem ne bir sürü şey kaç tane çatı inşaatı gördükte böyle konuşuyoruz ki..  @Ferhat Türk

Çevrimdışı cisse557

Başkan Antalya'da olacak hafta sonu kaldırmazlar başkan gelince başlanır diyenler oldu burda. Bunun mantığını gerçekten anlayamadım. Mühendisler çatı kalkışa hazır olduğu zaman kaldırmaya başlamaları gerekir. Bunun için başkanı beklemenin ne gereği var ki? Kurumsallık dedikleri şeyden kaynaklı ise şeyi şeyapmayalım o zaman.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ferhat Türk

hepimiz mühendis olmuşuz maşallah yahu bunun ayıbı nedir Allah aşkına kardeşim ? insanlar bilgi almaya çalışıyor buraya aktarmaya çalışıyor çalışanların safsaklaması ne demek yav bence bu söylediğin ayıp teknik konu deniyor bilmem ne bir sürü şey kaç tane çatı inşaatı gördükte böyle konuşuyoruz ki..  @Ferhat Türk

mühendis olup olmamak ile ne ilgisi var? O zaman insanların zekaları ile adeta alay eder gibi sürekli gün vermesinler yok cuma yok pazartesi yok şu gün yok bu gün. Ben buradaki hiç kimseye de demedim o lafları haddime de değil burada verilen hizmetin haddi hesabı  da yok. fransızlar için konuşuyorum 25 günde hala ne eksik olup olmadığını veya neyin kaldırmaya engel olacağını düşünüp tedbir alıp şu işleri daha önce yapamazlar mıydı? Sen yok her şey doğru gidiyor fransızlar iyi mükemmel diyorsan o senin düşüncen bir şey diyecek halim yok

Çevrimdışı empisayn

Başkan Antalya'da olacak hafta sonu kaldırmazlar başkan gelince başlanır diyenler oldu burda. Bunun mantığını gerçekten anlayamadım. Mühendisler çatı kalkışa hazır olduğu zaman kaldırmaya başlamaları gerekir. Bunun için başkanı beklemenin ne gereği var ki? Kurumsallık dedikleri şeyden kaynaklı ise şeyi şeyapmayalım o zaman.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben de onu diyorum , başkan istediği yerde olabilir çatının kalkması için gelmesinin beklenmesine gerek yok . teknik aksaklıklar yüzünden yine pazartesiye sarkmışsa eyvallah tabi .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı SDemirsoy

mühendis olup olmamak ile ne ilgisi var? O zaman insanların zekaları ile adeta alay eder gibi sürekli gün vermesinler yok cuma yok pazartesi yok şu gün yok bu gün. Ben buradaki hiç kimseye de demedim o lafları haddime de değil burada verilen hizmetin haddi hesabı  da yok. fransızlar için konuşuyorum 25 günde hala ne eksik olup olmadığını veya neyin kaldırmaya engel olacağını düşünüp tedbir alıp şu işleri daha önce yapamazlar mıydı? Sen yok her şey doğru gidiyor fransızlar iyi mükemmel diyorsan o senin düşüncen bir şey diyecek halim yok
şuan belki kaldırmayı denediler yine bir eksiklik çıktı ne yapsınlar o şekilde kaldırmaya mı çalışsınlar demek ki bir sıkıntı var demek istediğim keyfi olay değil yapılan işi safsata olarak değerlendirmen yanlış

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu Babaevi thy fragmanında tribün sponsorluğu için gönderme falan olabilir mi ?

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Alparslan

Bazı arkadaşlar bu işi artık saygısızlık boyutlarına vardırmışlar. Hem mabet hem de inşaatta çalışan bazı arkadaşlar ellerinden geldiği kadar bizleri bilgilendirmeye çalışıyorlar. Demek ki bazı sorunlar var ve düzeltiliyor şu anda o yüzden kaldırma devam etmiyor. Hem mabet hafta sonuna kadar kontroller devam edecek demedi mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Çok zor bir iş olduğu burada defalarca yazıldı. Acele edilmemesi gerekiyor. Ordaki insanlar inanın bizden daha fazla isterler hemen bitirmeyi. Hem ayrıca diyelim çatı kaldırıldı. Siz 2 ay sonra stadın açılacağını falan mı sanıyorsunuz. Çim bitince hemen açılacak diye bir kural yok. Öncelikle onay alınması gerekecek. Sizce onay verecekler mi peki? UEFA onay vermez mesela. İnce işçilik bitse bile peyzaj ne olacak peki. Stad girişleride bitirilmek zorunda. İnsanlar çamura basıp mı girecekler stada. Bence buna izin vermezler.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdemm

O çatı öyle de kalkacak böyle de kalkacak başka çare yok  :lol: 

O stad öyle de açılacak böyle de açılacak hep beraber toplansak totem yapsak bağırsak çağırsak da
bir şekilde problemler önlemler vs. giderildikten yerine getirildikten sonra kalkacak.
Keyfi kaldırılmıyormuş taraftara takıma kulübe eziyet olsun diye kaldırılmıyormuş gibi yorumlar hoş olmuyor..

Burda kaç yüz kişi günde kaç kere 1 cm daha kalktı mı diye elli kere fotolara yorumlara bakıyor..

olacak elbet..

Takımı da kulübü de siz Beşiktaşlıları da seviyoruz :)

Çevrimdışı CUBUKLU

kardeşim bulaşık yıkamıyoruz burda makineye koyup düğmeye basalım. tonlarca yükten bahsediliyor kolay bişey olsa çoktan kalkardı zaten. allah korusun stad açıldıktan sonra çatı aksamında ufak bi hatadan çatının çöktüğünü düşünsene binlerde kişinin vebalini alırsın. bekleyeceğiz isyan edeceğine iyimser ol güzel günler bizi bekliyor.
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Ferhat Türk

Burada stat hakkında olumsuz bir şey yazınca özellikle bazı kesim tarafından bildiğin linç ediliyorsun. Ben gördüğüm bir şeyi yazıyorum abi katılırsın veya katılmazsın katılırsan destek mesajı atarsın katılmazsan da neden katılmadığını yazarsın burada karşılıklı saygı çerçevesinde konuşur fikir birliğine varırız. Şimdi stat yavaş gidiyor,ağırdan alıyorlar dedim diye ben saygısızlık etmiş oluyorsam o senin saygını gösterir daha da bu çatı konusunda mesaj atmam nasıl biliyorsanız öyle olsun