Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905234 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Çatının tamamen havaya kalkması kasım sonunu bulacaktır. 1,5 ay daha vinçler içeride kalsa ki öyle deniyor ocak ortası sonu gibi ancak çime başlanabilir o da hava durumuna göre. Membran koltuklar ince işler çevre düzenlemesi vs derken Temmuz Ağustos gibi bitişe yaklaşılır.Tabi bu herşeyin düzgün gittiği bir senaryo.

Nasıl kasım sonu?
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı mayan

dün oynanan maçın sahası hibrit miydi?
yoksa sunni çim mi?
Şenol hoca zemini çok beğendiğini bizm stadın daha da
iyi bir zemini olacağını söyledi.

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nasıl kasım sonu?
Bir anda havaya kalkmayacağı kontrollü şekilde havaya kaldırılacağı burada defalarca söylendi arkadaşlar tarafından. Buna istinaden Kasım sonu dedim.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 09:38:29 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çatının tamamen havaya kalkması kasım sonunu bulacaktır. 1,5 ay daha vinçler içeride kalsa ki öyle deniyor ocak ortası sonu gibi ancak çime başlanabilir o da hava durumuna göre. Membran koltuklar ince işler çevre düzenlemesi vs derken Temmuz Ağustos gibi bitişe yaklaşılır.Tabi bu herşeyin düzgün gittiği bir senaryo.   

:kop: bak buna da atladım.. çok komikti dayanamadım  :kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ozan E.

Baba Evi diye paylasilan video bir belgesel olarak mi cikacak :) bilgisi olan var mi? İnonu'yu gorunce heyecanlandim da

Çevrimdışı mehmetthedum

türkiyede olsa 3-4 gökdelen dikerlerdi.

Bir önceki sayfada paylaştım. Zamanında olmuş, yerine taksim parkını inşa etmişler.

Bu zamanda Ali samiyen'in yerine gökdelenler dikildi, haklısınız.

Ama o ekibin gücü bile dolmabahçeye gökdelen dikmeye yetmez. İstendiği gibi zeytinburnuna gitseydik bile, dolmabahçe en fazla yeşil park veya kültür parkı olabilirdi.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Baba Evi diye paylasilan video bir belgesel olarak mi cikacak :) bilgisi olan var mi? İnonu'yu gorunce heyecanlandim da
THY sponsorluğunda bir belgesel sanırım. Sinemalarda yayınlanacak deniyor. Bakalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

evet bizde oynamışız galatasarayda oynamış statta istanbulun ilk stadyumu
istanbulun ilk stadyumu  papazın çayırı ya da union club .Taksime geçinceye kadar bizde orda oynamışız.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Fenerbah%C3%A7e-Galatasaray_kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Fmas%C4%B1,_4_Ocak_1914.jpg
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Bir önceki sayfada paylaştım. Zamanında olmuş, yerine taksim parkını inşa etmişler.

Ama o ekibin gücü bile dolmabahçeye gökdelen dikmeye yetmez. İstendiği gibi zeytinburnuna gitseydik bile, dolmabahçe en fazla yeşil park veya kültür parkı olabilirdi.

Aynen katılıyorum zaten ondan bize kaldı arazi gökdelen avm vb gibi sağlam yatırımlık bir yer olsa gücümüz hayatta yetmezdi zart diye atarlardı bizi zeytinburnuna
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı enemy1903

moskova stadının üst katlarında koltuk önlerinde de demir var ama pek sallayan yok  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

bizi aslında dolmabahçe kurtardı 2. bir ritz charlton faciasını kimse kaldıramazdı ama asıl sorun şu kazlıçeşmeye gitsek ne kadar kapasiteye izin verilirdi denize sıfır olduğu için ve derine inilemeyeceği için yine 40 bin üstüne izin verilmezdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı enemy1903

abi tapelerde gördük.ülkenin bb ve yardımcıları alenen tehdit etti,stadı elinizden alırız diye.
süzer plazadan sonra bizim oraya gökdelen yapılmazdı belki ama swissotel tarzı bir şey kesinlikle yapılırdı.buna cesaret edemediler.

Çevrimdışı ahmetx

hmm bu daha önceymiş demek ki  abi
futbolu Osmanlıya ecnebiler getirmişler.fener (Saint Joseph liseliler) ve Gs (Galatasaray lisesi) bu vatandaşlarla yakın ilşkide oldukları için kulüp işine futbolla başlamışlar bizimkiler vücut geliştirme ve jimnastikle uğraşıyorlarmış .
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 10:13:59 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada bizim ilk başkanımızın Kafkas kartalı Şeyh Şamilin kızından torunu ve  Medine muhafızı Osman Ferit Paşanın oğlu Mehmet Şamil bey ( adı da dedesinden mülhemdir) olduğunu çoğu kişi bilmez.Hatta bizim ilk kulüp binamız diyebileceğimiz yer Osman Ferit paşanın serencebeyde aldığı ve 1970 yılında yıkılan konaktır.Bu da yıkılmadan önceki konağın kitabesi

bugün ilk kulüp binamızın yerinde 1970 de yapımına başlanan Şamil Paşa evleri bulunmakta ne yazık ki.

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 10:40:38 ahmetx ]

Çevrimdışı SDemirsoy

futbolu Osmanlıya ecnebiler getirmişler.fener (Saint Joseph liseliler) ve Gs (Galatasaray lisesi) bu vatandaşlarla yakın ilşkide oldukları için kulüp işine futbolla başlamışlar bizimkiler vücut geliştirme ve jimnastikle uğraşıyorlarmış .
hatta ismimiz  Bereket Jimnastik Kulübü imiş daha sonra Beşiktaş Osmanlı Jimnastik kulubü olmuş sonrası BJK haklısın abi..

Çevrimdışı mehmetthedum

Kurucular liseli değil de subaylar olunca ilk branşlar haliyle; eskrim, vücut geliştirme ve jimnastik oluyor..

Spor kulübü olarak kurulmuşuz yani, futbol takımı olarak değil. Dolayısıyla olimpik ruha en çok sahip çıkması gereken camiayız. Gel gör ki amatör branşlar fecaat. Umarım bu stad ve salon işinden sonra lokomotif branşlar mali dengeye kavuşunca , olimpik branşlara da hakkınca önem verilir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

Kurucular liseli değil de subaylar olunca ilk branşlar haliyle; eskrim, vücut geliştirme ve jimnastik oluyor..

Spor kulübü olarak kurulmuşuz yani, futbol takımı olarak değil. Dolayısıyla olimpik ruha en çok sahip çıkması gereken camiayız. Gel gör ki amatör branşlar fecaat. Umarım bu stad ve salon işinden sonra lokomotif branşlar mali dengeye kavuşunca , olimpik branşlara da hakkınca önem verilir.
aynen biraz ülke şartları futbolu ön plana çıkarınca bizde futbola yönelmişiz . İlk Türk spor kulübüyüz. Edit:Osmanlıda ilk spor kulübü Tatavla Heraklis Jimnastik Kulübü 1896 yılında İstanbullu Rumlar tarafından kurulmuş.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 10:47:24 ahmetx ]

Çevrimdışı sozkul

Gökdelen dikilemezdi ama kesinlikle park olmazdı,  oraya mutlaka bir otel dikilirdi, en azından 8-10 katlı.
ordan gelecek paraya ihtiyaç var çünkü.
Taksim ilk yardım hastanesi yıkıldı, herkes yerine yenisinin yapıldığını sanıyor, ama kocaman otel yapıyorlar,1-2 katınıda poliklinik gibi taksim ilkyardıma verecekler.
Yani oraya da dolmabahçenin ahırları burdaymış onu temsilen birşey yapıyoruz diye başlarlardı. sonrası .....

Çevrimdışı ahmetx

Gökdelen dikilemezdi ama kesinlikle park olmazdı,  oraya mutlaka bir otel dikilirdi, en azından 8-10 katlı.
ordan gelecek paraya ihtiyaç var çünkü.
Taksim ilk yardım hastanesi yıkıldı, herkes yerine yenisinin yapıldığını sanıyor, ama kocaman otel yapıyorlar,1-2 katınıda poliklinik gibi taksim ilkyardıma verecekler.
Yani oraya da dolmabahçenin ahırları burdaymış onu temsilen birşey yapıyoruz diye başlarlardı. sonrası .....

çırağan sarayının yanına yapılan kempinsky oteli gibi bir otel yapılırdı evet.

Çevrimdışı karakartalım

Bizim basamak sayımız kaçtı bölge bölge benim bildiğim kapalı ve numaralı 51 basamak yeni açık 56basamak eski açık 44basamak bugün baya baktım formdada son halini bulamadım stad dört tribünu de yapıldıktan sonra değişme oldu mu acaba su anki rakamlar bununla ayni mi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

bizi aslında dolmabahçe kurtardı 2. bir ritz charlton faciasını kimse kaldıramazdı ama asıl sorun şu kazlıçeşmeye gitsek ne kadar kapasiteye izin verilirdi denize sıfır olduğu için ve derine inilemeyeceği için yine 40 bin üstüne izin verilmezdi.
Yanlış hatırlamıyorsam Kazlıçeşme'ye 60.000 kişilik bir stat yapılacaktı.

Yani en azından bu yönde haberler çıkıyordu ne kadar doğrudur bilemem tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

60 bin kişilik demek 40 m yükseklik demektir ki bize denize sıfır olan bir yerde buna da izin vermezlerdi bence.

Çevrimdışı KUMANOVALI

ahmetin gösterdiği basket salonu ve arena tek çatı altında olurdu

en baştan beri orası hep makul geldi bana
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com