Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904194 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Bende bunu ekleyecektim, bu videoyu izleyince duygulanmayan gözükmesin gözüme  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Murat Erarslan

ozaman devrilsin yine aceleden kim zarar görecek o zaman mahalle imamımı sizi sadece biraz düşünüp öyle mesaj yazmaya davet ediyorum kimse keyfinden çatıyı bügün kaldırmayalım demiyor herkesin canı burnunda  :bandit:

Ne demek ozaman devrilsin, çuvalla para alıyor bu şirketler bizim kulüpten..
Hem en hızlı şekilde hemde en güzel şekilde yapmak zorundalar..

Çevrimdışı Efe

tamam yapmak zorundalar ama başa gelen bi bela var bizde borular devrilmeden önce hemen bitsin neden takılmıyor çok yavaşlar falan diyorduk sonra bu olay olup stadın en az 1 sene geç açılacağı konuşulmaya başlanınca açıkçası ben 3 ay geçbitsin öyle açılsın tarafına geçtim 1 sene geç açılmasımı 3 ay geç açılmasımı ayrıca olası kaybedilecek bi can açık konuşayım bu stadı senelerce açamamıza neden olurdu o yüzden süre geçsin can ve mal kaybı olmasın şirket şuan en hassas dönemdeki çatıyı kalırmaya uğraşıyor onlarda temkinli gitmek zorundalar bazı şeyleri iş güvenliği izliyor aslında herşeyi eksik varsa milim kıpırdamazlar o yüzden iş dışarıdan halatı koy boruyu koy kaldır gibi görünsede hiç öyle bişey değil yakından görseniz sizde ona göre yorum yaparsınız zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

Kombineler bu fiyatla ne zamana kadar satılır fikri olan var mı?

Çevrimdışı cagdas44

Evet hızlı yapmak zorundalar,
Evet güzel yapmak zorundalar,
Ama en önemlisi en başında, güvenli ve sağlam yapmak zorundalar hem yaparken hem de sonrasında güven vermeli, baştan savma, aceleye gelen işten hayır gelir mi?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yiğit

Değil kardeşim aslında yasal olarakta suç o nedenle resimleri bizim sunuculara yüklerseniz daha iyi olur
watermarklı yükler izinsiz kimse alamaz bu şekilde dışarı yüklediğinde o resmi herkes
kullanır @Yiğit  aslında takılacak bir şey değilde sonuçta amacımız Beşiktaşlılara ulaştırmak
ama burda arkadaşlar bir tane resim paylaşsa ağır küfür ve hakarete uğruyoruz bu zihniyette
olan birinin gelip burdan resim alması ayrı komedi :D

Beni en iyi sen anladın abi teşekkür ederim.

Çevrimdışı ihsanakkanat

Fenerin sahasını da SIS yapmıştı değil mi? Sağnak yağmur var sahada tık yok. Demek ki bizim saha daha da iyi olacak.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer94

Arsenal highbury stadini hatirlayan var mi 38 bin kusur kisilik fakat atnosferi efsaneydi :) demek istedigim 42 bine takilmasin kimse her maç dolu gorelim stadi passolig almam diyen ben alacagim artik :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arsenal highbury stadini hatirlayan var mi 38 bin kusur kisilik fakat atnosferi efsaneydi :) demek istedigim 42 bine takilmasin kimse her maç dolu gorelim stadi passolig almam diyen ben alacagim artik :)

Şuanki hali bilmeyenler için :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Şuanki hali bilmeyenler için :)

Vay be yılların Highbury Stadı ne hale gelmiş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı cursedofdragon

Hafta sonu stadda bir hareketlenme olucak mı yoksa pazartesi'yi mi bekliyoruz yine ?

Çevrimdışı Efe

Hafta sonu stadda bir hareketlenme olucak mı yoksa pazartesi'yi mi bekliyoruz yine ?
pazartesiye sarkabilir çatının altına mickey mousların alt tarafına bişeyler takıyorlar çelik eleman o yüzden onlar bekleniyor bu çeliklerden kimsenin haberi yokmuş süpriz yani kaldırışa ara verilmesinin sebebi bu çatı havada asılı duruyor cumartesi yada pazartesi tekrar harekete geçecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı onur_U

günaydın arena
açıkçası ben çatının kalkmasından çok vinçlerin stadtan çıkacağı tarihle daha çok ilgileniyorum. çatının 3-5 gün geç kalkması çok etkilemez. eğer aksilik olmaz ve 15 aralık gibi vinçler çıkarsa (ki böyle bir plan var mı bilmiyorum sadece temenni) süper olur. üzerine de 3 ay koyduk mu tamam. ha stadı açarlar mı bilmem bence takım potada olursa 2-3 maç dahi olsa kesin açılacaktır. geçen seneki son maçlar malum  :dont:

Çevrimdışı tedd

Mabet perşembe veya cuma başlanıcak demişti. Hergün bir hevesle uyanıyoruz. Sonra yine birşey mani oluyor.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın arena
açıkçası ben çatının kalkmasından çok vinçlerin stadtan çıkacağı tarihle daha çok ilgileniyorum. çatının 3-5 gün geç kalkması çok etkilemez. eğer aksilik olmaz ve 15 aralık gibi vinçler çıkarsa (ki böyle bir plan var mı bilmiyorum sadece temenni) süper olur. üzerine de 3 ay koyduk mu tamam. ha stadı açarlar mı bilmem bence takım potada olursa 2-3 maç dahi olsa kesin açılacaktır. geçen seneki son maçlar malum  :dont:
Çatının tamamen havaya kalkması kasım sonunu bulacaktır. 1,5 ay daha vinçler içeride kalsa ki öyle deniyor ocak ortası sonu gibi ancak çime başlanabilir o da hava durumuna göre. Membran koltuklar ince işler çevre düzenlemesi vs derken Temmuz Ağustos gibi bitişe yaklaşılır.Tabi bu herşeyin düzgün gittiği bir senaryo.   
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tedd

Çatının tamamen havaya kalkması kasım sonunu bulacaktır. 1,5 ay daha vinçler içeride kalsa ki öyle deniyor ocak ortası sonu gibi ancak çime başlanabilir o da hava durumuna göre. Membran koltuklar ince işler çevre düzenlemesi vs derken Temmuz Ağustos gibi bitişe yaklaşılır.Tabi bu herşeyin düzgün gittiği bir senaryo.
Katılıyorum.
Bu sezon maç izlemeyi beklemeyin.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onur_U

çatının kalkmasının 4-5 gün süreceği söylenmemiş miydi?
pazartesi kalkış tekrar başlasa kasım başında iş bitmez mi?
ben mi yanlış hatırlıyorum

Çevrimdışı mehmetthedum

Fikir süper ama. :D

Bizim eski stad da "taksim gezi parkı" aslında. Hani beşiktaşın o parkla ne ilgisi vardı diye düşünen vardıysa...

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 09:14:11 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bizim eski stad da "taksim gezi parkı" aslında. Hani beşiktaşın o parkla ne ilgisi vardı diye düşünen vardıysa...

evet bizde oynamışız galatasarayda oynamış statta istanbulun ilk stadyumu