Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904381 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Akşam fotoğraflarına birde ufak sürpriz geldi :)

YouTube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz!

Çevrimdışı onurturan

oylama yapılsa piksel kazanır hemde açık ara heleki düzgün bir piksel yapsınlar dadından yenmez :D
oylama yapılsa full siyah kazanır hem de açık ara heleki düzgünce merdivenleri füme yapsınlar dadından yinmez :D

Çevrimdışı asi_kartal

Koltuk dizaynı artık yayınlansın meraktan ölecem ya  :bawling:  :help: :kuserim
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Koltuk dizaynı artık yayınlansın meraktan ölecem ya  :bawling:  :help: :kuserim
Çatı kalksın bir hele o da paylaşılır :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı harund1k3

Evet arkadaslar gercegi aciklama vakti geldi. Bu kadar erken soylemek gerekir mi bilmiyorum ama vakit gelmis gibi hissediyorum.

@Necmi Fikret Orman'in ta kendisi. burda algi yonetimi yapiyor D D D D D

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkanla aynı kafadayız :D
Diyorum size inanmıyorsunuz bana deseler bu stadı yap anca böyle bir şey yapardım
bütün hayallerim oluyor şekil kullanılan malzeme yapım kalitesi ufak defek detaylarda belki sapardım ama
şu ana kadar burasını neden böyle yaptılar diyeceğim bir şey olmuyor @ALI RIZA
Orta çıkış kapıları dışında aynen tam bir kale yaptılar  :bandit:
içerdeki malzemeler granit mi siyah taşlar ? tam oraları kaçırdım sayılır...! yoksa bazalt taşlar mı acaba ?
iç dekorasyon süper moda alanı süper geniş...!
Gezme vakti yaklaşıyor gibime geliyor  :bandit:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fotoğraf ve video için çok teşekkürler Bir sorum var çatı kaldırıldıktan sonra kirişlere montesi zaman alacak mı acaba ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Akşam fotoğraflarına birde ufak sürpriz geldi :)

YouTube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz!

Video çeken ellerine sağlık  :D gölgeli de cekmiş demliği nereye bırakmış acaba  :kop:

Çevrimdışı Anıl

Bir inşaat daha kaldıramam ben. :)

Şaka bir yana bu koltuk işi 2-3 maç sonra unutulur gider.

Ama siyah olsa da iyi olurdu yani. :)
Ben de tamamen siyah olsun istiyordum ama olmayacakmış yapacak birşey yok :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Akatlar Arena Basketbol salonumuzdaki gibi tamamen kirli beyaz olsa keşke
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı warofpoet

oylama yapılsa full siyah kazanır hem de açık ara heleki düzgünce merdivenleri füme yapsınlar dadından yinmez :D

koltuk dizaynı bence çok önemsiz. yani koltuklar dolu olsun zaten piksel miksel bişey görünmeyecek. eee boş koltuklar da istemeyiz sanıyorum maçta... anca maç yokken görüntü olur. çatı da kalkıomuş haftaya kadar heç pixele bakmıom walla :D  :ishock: :evillol:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Necmi

kazanmaz merak etme bu stadı ful siyah yaparsan kümes gibi durur siyah stadı basık ve küçük gösterir
zaten ful siyah isteyenler yapıldığı an pişman olur ve vaz geçer büyük bir stad yapıyorsan daha küçük ve baskılı
göstermek için siyah kullanırsın ama stadın büyük değilse siyah tam tersi bir etki yapar renklerin insan beynine etkileri vardır
ve renkler sizin zevkinize göre değil bu etkileri yaratmak için kullanılır mesela altı siyah yaparsan üst beyaz olunca alt yokmuş gibi görünür basık ufak
mesela sarı siyah bir arada kullanılınca bu tüm dünyada zehirli demektir. yani bu renkleri markanda kullanırsan insanlara itici gelir gibi
pikselli tasarımda doluluk hissi verir yada bir renkten diğerine pikselli geçiş sert geçişlerden daha etkili olur yukarsı bıyık aşağısı sakal
yerine birbirine uyumlu bir bütünlük yaratırsın

Çevrimdışı drmmm

gece gündüz dur durak bilmeyen hizmet anlayışı ülkedeki atm ler bile sizin kadar aktif değil MAŞALLAH   :super:

@bjk_mabet  buradayken soru yağmura tutmak lazım

wowdan alışkanlığımız öyleydi   :eyes

ben anlamam haftaya perşembe havada olacak diye söz verdi @bjk_mabet 

saha içi tam boşaltım için planlama tarihi ?

membran bitiş için planlama tarihi ?

çim ve koltuklar için planlama tarihi ?

19 mart hayalmidir ? @bjk_mabet  gerçekleşebilir mi ?

360 scorborard olmadı tüm stadı çevreleyen dijital ekran cepte mi ?

Şimdiden cevapların için teşekkürler  :ok:  :super:

Emeğinize sağlık ...  :halay:  :halay:

Haftaya perşembe havada inşallah nazar değmesin inşallah   :ishock:  :ishock:  :ishock:  :ishock:  :ishock:

Çevrimdışı Efe

Evet arkadaslar gercegi aciklama vakti geldi. Bu kadar erken soylemek gerekir mi bilmiyorum ama vakit gelmis gibi hissediyorum.

hiç benzemiyorlar bile :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Necmi

Orta çıkış kapıları dışında aynen tam bir kale yaptılar  :bandit:
içerdeki malzemeler granit mi siyah taşlar ? tam oraları kaçırdım sayılır...! yoksa bazalt taşlar mı acaba ?
iç dekorasyon süper moda alanı süper geniş...!
Gezme vakti yaklaşıyor gibime geliyor  :bandit:
diyabaz kullanılıyor sert granit türevi bir taştır bazalttır.
kimisi granit katagorisine sokuyor dayanıklıdır kalitelidir iyi cila tutar kolay aşınmaz @ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

koltuk dizaynı bence çok önemsiz. yani koltuklar dolu olsun zaten piksel miksel bişey görünmeyecek. eee boş koltuklar da istemeyiz sanıyorum maçta... anca maç yokken görüntü olur. çatı da kalkıomuş haftaya kadar heç pixele bakmıom walla :D  :ishock: :evillol:
aslında siyah olmasını maçlara gelmeyi düşünmeyenler istiyor
tribünler boş görünmesin diye kimse gidipte dolduralım demiyor boş
görünmesini engellemeye çare arıyor :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Stadın çoğu maçlarda dolu olacak tamamen siyah olsa ne zararı olabilir?

Stad boşken, organizasyon yapılmıyırken basık görünse ne olur olmasa ne olur!

Piksel birkaç seneye varolan popülaritesini de yitirecek hiç gereği olmayan bir dizayn, bence.

Çevrimdışı Anıl

Stadın çoğu maçlarda dolu olacak tamamen siyah olsa ne zararı olabilir?

Stad boşken, organizasyon yapılmıyırken basık görünse ne olur olmasa ne olur!

Piksel birkaç seneye varolan popülaritesini de yitirecek hiç gereği olmayan bir dizayn, bence.
Yitirirse koltukları değiştirirler abi bence o kadar dert edecek birşey değil bu.

Alt kat beyaz, üst kat siyah olarak düşünebiliriz :)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Fotoğraflar ve Video için Teşekkürler @Altuğ

Işık oyunlarının olmayacak olması kötü oldu :( İnşallah yaparlar.. Belki de başka bir şey düşünüyorlardır

Çevrimdışı Necmi

keşke ben olsaydım her dakika size foto gönderirdim işlerden çalışan ustalardan önce haberiniz olurdu :D

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi ufak ufak herkesi pikselliye alıştırmaya çalışıyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kartal39

Fotoğraflar ve çekim için teşekkürler. Ellerinize sağlık :)

Çevrimdışı Burak Akay

Bence biz bu stadıda dolduramayaz ilk 4 veya 5 maç full çekeriz oda herkes meraktan gelir sonra inönüde olduğu gibi kemikleşmiş bi 20 belki 25 bine oynarız derbilerde avrupa maçlarında kapalı gişe olur o kadar 17 binlik stada bile 6 bin kişi gidiyorsa olimpiyatı anlarımda başakşehire gidilmemesini anlamıyorum takımda gayet iyi gidiyorken belki davulun sesi uzaktan bana hoş geliyordur başakşehirde çok uzak olabilir ters olabilir net bilmiyorum ama sezonluk ortalamamız 25 bini geçmez gibi geliyor inşallah yanılırım.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Kadir G.

Yitirirse koltukları değiştirirler abi bence o kadar dert edecek birşey değil bu.

Alt kat beyaz, üst kat siyah olarak düşünebiliriz :)

Evet Anıl öyle ama ben stadın açılışı gelecek sene olacak diye diye kendimi hazırladım kendimce tam olmasını istiyorum. :)

Birçok noktada tüm stadlardan ayrılırken tasarım olarak birbirinin kopyası sözde son model stadlardan çok farklı çok daha güzel bir görüntüye sahipken tabiri caizse ele ayağa düşmüş, herkesin kullandığı bir tasarım hoşuma gitmiyor ne yalan söyleyeyim.

Çatı beyazken içerisi kara kartal olaydı iyiydi. :)