Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907926 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Haklısın Oktay abi ama burası Türkiye adamlar tarihi yalılara kaçak kat çıkıyor.Kimse ses etmiyor onamı izin vermiyecekler dumankaya öyle imarı olmasa kalkışmaz heralde böyle bi işe
@Burak Akay mir ofise tribün koltuk dizaynı ulaşmış olması lazım en geç 1 ay sonra koltuklar monteye başlayacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

tünaydın yanlış yerleşti dilimize @KUMANOVALI tün gece demek türkçede  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

@Burak Akay mir ofise tribün koltuk dizaynı ulaşmış olması lazım en geç 1 ay sonra koltuklar monteye başlayacak.

Kesin dizayn belli mi abi? Piksel garanti var mı ya da?

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus Emre Dökmeci

Biraz sakin olmakta fayda var. Denizbanktan kredi almıştık sanırım. Eğer bu yıllık 4 milyonun yanında kredi konusunda da düzenlemeler olacaksa kabul edilebilir belki.

Yok eğer sadece 4 milyonsa bunu eleştirmeyecek kişi olduğunu düşünmüyorum.
? Beni neden etiketliyorsun. Konu çok uzamış. Pc geçip silelim en iyisi

Çevrimdışı ilhan

@ahmetx bu firma Ankara'da mı?

Çevrimdışı Kadir G.

? Beni neden etiketliyorsun. Konu çok uzamış. Pc geçip silelim en iyisi

Tapatalktan yazdım boşluk koyunca kabul etmemiş kusura bakmayın.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Ensar

çatı çatı dediler kaldırdık ortaklıkta kimse yok :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Oh çok şükür

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Fatih

kaç sene sonra abi :) @Fatih
3. Havalimani acildiktan max 1-2 sene sonra... Havalimaninin lux villalar yapilacak. Villanin onunde buyuk yesil alan olacak. @SDemirsoy
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2015, 13:54:15
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Kesin dizayn belli mi abi? Piksel garanti var mı ya da?
alt beyaz üst siyah pikselli geçişmiş. @Kadir Güney

Çevrimdışı onur_U

aylardır bu anı bekliyoruz. çok şükür kaldırdık  :super:. hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatıyı havada görünce Selçuk'un frikiği tribünden anlatan dayı gibi bağırasım geldi. :D

Allahıımmm Yarabbimm goooooooll :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

Abi kaç kere aradım hiçbir şekilde olumlu cevap vermediler.Ama söz bu hafta içi gidicem yerlerine aklımda
İyi Günde Kötü Günde