Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904065 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

Baskan bugun 10 gun icinde catiyi havada monte etmis olabilirz dedi hos baskan is yapilirken cikabilcek sorunlari hesap etmeden tarih veriyo ama bi sıkınti cikmassa en gec 10 gun sonra tam havada gorururz insallah

Çevrimdışı Alparslan

İTÜ de seminer verdiğim için çatı kaldırma operasyonunu takip edemedim gün içinde.  Normalde Beşiktaşta çalışıyorum. Stada kesin giderdim. 30 cm geriye alınma durumu tamamlandımı @Necmi. Benim aldığım bilgi önce bir 30 cm geri çekilecekti. Sonrasında 20-30 cm kadar yukarı kaldırılacak ve işlem bir süre duracak. Tüm bağlantılar ve civatalar yeniden kontrol edilecek. Bu kontrol işlemi ne kadar sürer bilemiyorum. Belki 1 gün bekleyebilir bu halde. Sorun varsa problemli parçalar yenileriyle değişecek. Sonra her gün 3,5 metre olmak üzere çatı yukarı kaldırılacak. Toplam 4 günde çatı yukarda. Kiriş bağlantıları hepsi hazır bekliyormuş. Çatının kirişlere sabitlenmesi çok kısa bir zaman alacak. Bu arada daha önce Necmi bahsetmişti. SJ halatlarının kopma riski varmış. Ama bu endişe edilecek bir durum değilmiş. Belli bir sayıya kadar sorun olmuyor. Çatı inşaatlarında normal olan bir durummuş. Bir sorun olursa yenisiyle değişebiliyor. Toplam 4 günde çatı kalkar ama kontroller ve sorunlu parçaların değişim sürelerini de hesaba katarsak 1 haftayı geçebilir belki.   
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 23:21:16 Alparslan ]

Çevrimiçi Necmi

İTÜ de seminer verdiğim için çatı kaldırma operasyonunu takip edemedim gün içinde.  Normalde Beşiktaşta çalışıyorum. Stada kesin giderdim. 30 cm geriye alınma durumu tamamlandımı @Necmi. Benim aldığım bilgi önce bir 30 cm geri çekilecekti. Sonrasında 20-30 cm kadar yukarı kaldırılacak ve işlem bir süre duracak. Tüm bağlantılar ve civatalar yeniden kontrol edilecek. Bu kontrol işlemi ne kadar sürer bilemiyorum. Belki 1 gün bekleyebilir bu halde. Sorun varsa problemli parçalar yenileriyle değişecek. Sonra her gün 3,5 metre olmak üzere çatı yukarı kaldırılacak. Toplam 4 günde çatı yukarda. Kiriş bağlantıları hepsi hazır bekliyormuş. Çatının kirişlere sabitlenmesi çok kısa bir zaman alacak. Bu arada daha önce Necmi bahsetmişti. SJ halatlarının kopma riski varmış. Ama bu endişe edilecek bir durum değilmiş. Belli bir sayıya kadar sorun olmuyor. Çatı inşaatlarında normal olan bir durummuş. Bir sorun olursa yenisiyle değişebiliyor. Toplam 4 günde çatı kalkar ama kontroller ve sorunlu parçaların değişim sürelerini de hesaba katarsak 1 haftayı geçebilir belki.   
30 cm açılarak çemberin gerilme işi daha önce yapılmıştı sanırım bu günde kapalıya doğru 30 cm
kaydırıldı yani işin gerçeği ortalıyorlar anladığım kadarıyla yani henüz kaldırma olmadı ama bundan sonraki haraket sanırım kaldırma olacak
belki yarın tekrar kontrol olur yada kaldırma başlar bilemiyorum @Alparslan
sj bağlantı halatlarının kopma riski varmış söylediğin gibi ama bu tehlikeli bir durum oluşturmuyor
bundan sonra kaldır kontrol et kaldır olarak devam edecektir.

Çevrimdışı Alparslan

30 cm açılarak çemberin gerilme işi daha önce yapılmıştı sanırım bu günde kapalıya doğru 30 cm
kaydırıldı yani işin gerçeği ortalıyorlar anladığım kadarıyla yani henüz kaldırma olmadı ama bundan sonraki haraket sanırım kaldırma olacak
belki yarın tekrar kontrol olur yada kaldırma başlar bilemiyorum @Alparslan
sj bağlantı halatlarının kopma riski varmış söylediğin gibi ama bu tehlikeli bir durum oluşturmuyor
bundan sonra kaldır kontrol et kaldır olarak devam edecektir.
Bundan sonrasında birazda dua edeceğiz artık sorun olmasın diye. Bu kadar özen göstermeleri o kadar normal ki. Bazı arkadaşlar yapılan işin zorluğunu kavrayamıyorlar hala. Özen gösterilmezse ve çatı Allah korusun aşağı inerse o halatların tekrar sipariş edilip gelmesi bile çok uzun zaman alır. Dünyada 4 tane firma var ve milyon Eurolarda versen seni öne alamıyorlar listede. Onları geçtim şu halatlardan birisi kopup bir işçiye denk gelse Allah korusun facia olur. O yüzden güvenlik aşırı sıkı. Stada kimseyi sokmamaları normal. Ben bile bunları düşünerek stadı gezmeye gitmedim. Çatı kalkana kadar.

Çevrimdışı ALBATROS

localar içinde isim sponsoru alırsak iyi olur  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

benim yeni inönü fotosuna göre gördüğüm dikey halatlar enine halatları ve doğal olarak boruları ortalamış enine halatlar ve mickey mouslar olağan yerlerine gelmeselerdi boruları tutan iskeleleler kalkamazdı tüm güç şuan halatlarda aslında çatı asılı durumda şaun altındaki iskeleleri söksek öyle havada asılı kalır biraz daha güç verilirse tahmini yarın yukarı doğru hareketi başlayacak tüm ringin yarın ola hayır ola :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

benim yeni inönü fotosuna göre gördüğüm dikey halatlar enine halatları ve doğal olarak boruları ortalamış enine halatlar ve mickey mouslar olağan yerlerine gelmeselerdi boruları tutan iskeleleler kalkamazdı tüm güç şuan halatlarda aslında çatı asılı durumda şaun altındaki iskeleleri söksek öyle havada asılı kalır biraz daha güç verilirse tahmini yarın yukarı doğru hareketi başlayacak tüm ringin yarın ola hayır ola :)
Bu arada sanırım çatı kaldırma işi gündüzleri yapılacak. Gece o şekilde bırakıp gitmeyecekler ama. Sürekli takip edecek bir ekip stad da gece kontrol edecek sürekli. Tüm değerler sürekli kontrol altında olacak. Gündüzleri de kaldırma işine devam edecekler.

Çevrimdışı Efe

Bu arada sanırım çatı kaldırma işi gündüzleri yapılacak. Gece o şekilde bırakıp gitmeyecekler ama. Sürekli takip edecek bir ekip stad da gece kontrol edecek sürekli. Tüm değerler sürekli kontrol altında olacak. Gündüzleri de kaldırma işine devam edecekler.
o şekilde olmak zorunda diğer kaldırma işlemleride bu şekilde yapıldı hatta gece devam edenlerde vardı ama bizde gerek yok saat 18 e kadar kaldırma işlemi sürse yeterli 5 gün içinde bitecek zaten çok sıkıntılı bi durum değil sağ salim bitirsinler yeterli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugun stadin oradaydim
Halatlar tamamen gerilmis durumdaydi calisma yapiliyrlordu disaridan pek birsey anlaşılmiyordu ama Surekli Sesler geliyordu Celik iskeletten , Yaninbir islem yapılıyordu ama ne yapiliyordu bilemiyorum tabiki
Celik iskelet , Iskeleden ayrilmamisti ama Celik iskeletin numaralı tarafinda kalan kismi diger taraftan daha yuksekte duruyordu... @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ahmetx abi Tamitim panosunu iyice inceledim
Cati isitma , Cati ve saha aydinlatma bolumleri bostu sanirim daha belli olmadi yada oldu ama panoya eklemediler......
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Bundan sonrasında birazda dua edeceğiz artık sorun olmasın diye. Bu kadar özen göstermeleri o kadar normal ki. Bazı arkadaşlar yapılan işin zorluğunu kavrayamıyorlar hala. Özen gösterilmezse ve çatı Allah korusun aşağı inerse o halatların tekrar sipariş edilip gelmesi bile çok uzun zaman alır. Dünyada 4 tane firma var ve milyon Eurolarda versen seni öne alamıyorlar listede. Onları geçtim şu halatlardan birisi kopup bir işçiye denk gelse Allah korusun facia olur. O yüzden güvenlik aşırı sıkı. Stada kimseyi sokmamaları normal. Ben bile bunları düşünerek stadı gezmeye gitmedim. Çatı kalkana kadar.
halatlarda sıkıntı olduğunda zaten altı ay sonrasına gün veriyorlardı öncesinde kesinlikle tezgaha koyamayız demişler
yani halatlarda bir problem olsaydı altı ay üstüne üretim süresi üstüne nakliye gümrük derken bir senemize maal olacaktı

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı toedeyou

Heyecanlı bir günü geride bıraktık emeği gecen herkese sevgiler saygılar. İnşallah yarın  çatı iskelelerden sorunsuz olarak kurtulurda yükselmeye başlar.
Umarım yarın canlı yayını da görürüz.

Çevrimdışı tayfunyasar

Izmaritleri tas aralarina sokusturmayin. Herkese gunaydin. Cati bugun de kalkmaz diyorum totem olarak.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Ali Aba

herkese günaydın bugünde kazasız belasız yükselir çatımız inşallah

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Forum
Gününüz Neşeli Çatımız Kalkmış ola  :D

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı heart

Herkese günaydın.
Güzel haberler alacağımız bir güne uyandığımızı düşünüyorum. Kazasız belasız bitiririz inş. bu işi.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı aoguzd

günaydın, çatının kazasız belasız yükseldiği güzel bir gün olsun. tabi bir de güzel fotoğraflar ve videolar gelirse tadından yenmez  :D

Çevrimdışı ebabil

günaydın
bunu sorarken kendimi haydar dümen gibi hissediyorum ama bugün kalkar mı acaba?

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı Serkan80

Günaydın mutlu kartallar, büyük ve kudretli BEŞİKTAŞ ailesi Allah'ın izniyle güzel ve güneşli günlerimiz olacak o sene bu sene olacak mayıs da kupa @vodafonearenada kalkacak.

Sevgiler Saygılarla,

26788 Serkan Ay
KUPALAR GELECEK YİNE
KARTAL UÇACAK GÖKLERE
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE

Çevrimdışı hm1506

Gunaydin
Tam bagimsiz ruh hastasi Besiktaslilar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi