Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5902977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar kalktı mı yoksa kalkmak üzere mi bilgi alalım  :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aziz1903

Çevrimdışı Anıl

Çatı kalkmadı şuan, sadece 30'ar cm tribüne doğru çekildi. Halatlar ve çelik iskelet tamamen gergin durumda şuan bir sonraki yük bindirmede artık çatının ayakları yerden kesilecek :)

Çevrimdışı warofpoet

haber1903 de nevzat demirden video paylaşmış..

link vermiyoruz arkadaşım buradan

[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 18:00:43 Yunus ]
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

foto var mı 30 cm yataya çekilmiş halinin  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

catinin alt halatlari numaraliya dogru geriliyor suan iskelelerle iliskisi kesilmek uzere zaten oynadi yerinden hepsi sadece yukari hareketi bekleniyor yakin sure icinde oda olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibarı ile Belestepedeyim
Ama foto atamiyorum sarzim bitmek uzere :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Sedat_BJK

Forumun krali olmaktan bir foto uzaktasin. Farkindasin degil mi?:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı high speed dirt

Bu konuda bilgisizim, bu çatı havaya nasıl kalkacak? Halatlar gerildiğinde çatı iskeleti tribünlere doğru yanaşmaz mı mantıken, yukarı doğru nasıl kalkacak, yukarıda tepede halat yok ki? Çok mu saçma soru oldu  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

kapalıya doğru 30 cm kaydırılmış şu an

Bir tek kapalıya mı? dengesizlik olmaz mı o zaman?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen 1 tane foto at, bitsin abi nolacak yav millet kuduruyor burda :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serdar

Arkadaş bu ne ya  , 4 mühendis + 1 patron şu anda toplantı odasında Norveç ile videokonferans yapıyoruz. Daha doğrusu diğer 4 ü
yapıyor ben catı videosuyla uğraşıyom. Patron soruyor arada Serdar bu iş ne kadar sürer diye , ben de inşallah uzun sürmez telef
oluruz diyorum  :iblush: Hızlı yapın o zaman bitsin bir an önce diyor. Sanki ben kaldırıyorum diyorum. Son kısımı içimden diyorum tabiki. :D

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı warofpoet

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bilmediğimden soruyorum drone ile canlı yayın yapma şansı var mı teknik olarak bu konu dabir bilgin var mı?
taş atıp düşürürler :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Beleştepeden kapalı. İskeleden ayrılmamış ama geriye doğru çekildi deniyor zaten.

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda bilgisizim, bu çatı havaya nasıl kalkacak? Halatlar gerildiğinde çatı iskeleti tribünlere doğru yanaşmaz mı mantıken, yukarı doğru nasıl kalkacak, yukarıda tepede halat yok ki? Çok mu saçma soru oldu  :evillol:
evet :evillol: