Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901430 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Haha :D vay be bayağı önlem alındı yani , abi diğer içerdeki işçiler iş bıraktı mı çatı yüzünden ?
elbette sanırım onun üzerinde ambulansda hazır bekletiliyor bu iş şu anda dünya üzerindeki en zor çatı kaldırma
operasyonu bir ilk yaşanacak

Çevrimdışı bjkfatih63

kimseye ses etmeyin 1000 kişi izliyor konuyu şu anda  :photo: bende yeni üye oldum çaktırmayın
:hosgeldin

Çevrimdışı huseyin3018

koptum gülmekten.. senin gibi çok insan olduğuna eminim burda :)  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Yerimden kıpırdayamıyorum dahili çalıyo açmıyorum  :halay:

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

hadi be çatı hadi be yavrum.. Eve şimdi geldim üstümü dahi çıkarmadan pc yi açtım..;)
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Raikkonen1903

yayın olursa zaten kayda alınıyor daha sonra istediğiniz an banttan izleyebileceksiniz zaten biraz uyanık davransaydınız
test esnasında ne yayınlar görürdünüz :evillol: şimdi kayıtları sildik :bandit:

@Necmi abi Vİzontelede bir sahne var. Adam televizyondan gözünü ayırmıyor ve yayın gelincede;

----- ÇIKTIIIIIIIIIII REYİSSS BEYYYY ÇIKTIIIIIIII !!!!! diye bağırıyor ya:D aynen o ruh hali ile şuan canlı yayın ekranına bakıyorum :)

Yeni üye oldum bu arada. Herkese selam ve saygılar.

Çevrimdışı Ensar

elbette sanırım onun üzerinde ambulansda hazır bekletiliyor bu iş şu anda dünya üzerindeki en zor çatı kaldırma
operasyonu bir ilk yaşanacak
Vay anam vay , valla böyle uzaktan kolay birşey gibi geliyor insana ama orda ki stres su an tavan yapmış durumda anlaşılan , allah kazasız belasız artık bu işi bitirmeyi nasip etsin inşallah , bi zahmet okuyanlar amin desin :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Normalde işe mola verip foruma bakarken çatı yüzünden foruma mola verip işe bakıyorum kovulmasak iyi :D

Çevrimdışı Ali Aba

ambulansları bize göndersinler böyle devam edersek birçogumuz kalpten gidecek ne zor işmiş arkadaş beklemek

Çevrimdışı tarik33

Sanki baglamislar ellerime ayaklarima SJ leri, beni gerdiler 30 santim her bir yone

Çevrimdışı bjkfatih63

@Necmi abi Vİzontelede bir sahne var. Adam televizyondan gözünü ayırmıyor ve yayın gelincede;

----- ÇIKTIIIIIIIIIII REYİSSS BEYYYY ÇIKTIIIIIIII !!!!! diye bağırıyor ya:D aynen o ruh hali ile şuan canlı yayın ekranına bakıyorum :)

Yeni üye oldum bu arada. Herkese selam ve saygılar.
:hosgeldin

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dayanamadim bugun uye oldum bende  :lol: Kusura bakmayin bende turk klaviyesi yok
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

sabreden dervis muradina erermis kasmayin kendiniz kalkacak elbet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı Ensar

İşi gücü bıraktık çatı ya kitlendik patron da bize dikecek çatıyı en sonunda :money:
Aynen abi aynen , bi elimde iş bi elimde telefon makine başındayim ama mümkün mu iş yapmak :D

Çevrimdışı bosnaktolga

Uefa avrupa kupasının finalinin son dakikalarında olsak bu kadar heyecan olmaz herhalde :).. Herkes pusmuş bir video ya da resim gelmesini bekiyor :biggrinking:

Çevrimdışı Erdem Çözer

10 tane ambulansı duyduktan sonra yandı buralar  :duman: :duman: :duman:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 16:53:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vay anam vay , valla böyle uzaktan kolay birşey gibi geliyor insana ama orda ki stres su an tavan yapmış durumda anlaşılan , allah kazasız belasız artık bu işi bitirmeyi nasip etsin inşallah , bi zahmet okuyanlar amin desin :)
Allah korusun o halatlardan biri kopsa önüne çıkanı ikiye böler.
uçak gemisinde f16 inişinde uçağı yerde tutan halat kopuyor güverte üstündekileri ikiye bölüyordu...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı BOZKURT

hadi be gülüm kalk artık manyak olduk iyiceee :halay:
AsLa PeS EtMe...

Çevrimiçi LORDBJK

Canlı yayın var mı? bir ben mi izleyemiyorum  :s20: kafayı yiyeceğim bari 1cm bile kalksa haber verin çok heyecanlandım.
haydi bismillah...

Çevrimiçi Koa_lAA

bukaa nazlamaya, beklemeye cemil ipekçi bile kalkardı arkadaş bu ne :/

Çevrimdışı Ensar

Allah korusun o halatlardan biri kopsa önüne çıkanı ikiye böler.
uçak gemisinde f16 inişinde uçağı yerde tutan halat kopuyor güverte üstündekileri ikiye bölüyordu...
Aman abi aman ağzını hayra aç

Çevrimdışı ozan062

troll ozi tarihi ana tanıklık etmek için siteye ugradı....

:super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjkfatih63