Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Barış Hoca

Eşime "Beşiktaşlı olursan evleniriz" demiştim. Şimdi benden iyi Beşiktaşlı sayılır fakat inşaat işleri pek ilgisini çekmediği için foruma ancak benim zorumla bakıyor. Baktığında da forumumuzu gezen diğer Beşiktaşlı kadın arkadaşlar gibi çatı konusunda "kalkmak" üzerine yapılan esprilerden! pek hoşlanmıyor. Dostların bu konuda daha olgun davranacağına inanıyorum. Güzel yarınlar bizim olsun. Edirne'den selamlar.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ABDULLAH19031

Çatı öyle bir zamanda kalksın ki bu zaman ne bugün ne yarın Allahın izniyle sorunsuz bir şekilde kalkıp biteceği zaman olsun! ortamı germeyelim gençlik hayırlısı ne ise o olsun.
Keşke Beşiktaş'ımıza sarılabilsek !

Çevrimdışı serti67

lan çatı kalk senın yüzünden turkıyenın sevılen yüzü Samet telef olcak normalde cekılmıyor bunun yanmış halı hıc cekılmez 😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı KUMANOVALI

Nesine sinirleniyorsunuz ??
Parasini veren istedigi yerden kombinesini alir izler maci size mi soracaklar ?
Ayrica Baskan dedi zaten Kapali ustun kombine fiyatlarını uygun yapacagiz çArsi isterse oraya gecebilir diye :)

valla bence hiç iyi olmadı

sen göbekten en pahalı yerden alacan
sonra eski usul biri gelip kalk kardeşim dicek

en iyi ihtimal oturup benim gibi maç. seyretmek isteyen adama niye kalkmıyorsun diyecekler

eğer doğruysa bence hiç iyi olmadı...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı hic2222

Eşime "Beşiktaşlı olursan evleniriz" demiştim. Şimdi benden iyi Beşiktaşlı sayılır fakat inşaat işleri pek ilgisini çekmediği için foruma ancak benim zorumla bakıyor. Baktığında da forumumuzu gezen diğer Beşiktaşlı kadın arkadaşlar gibi çatı konusunda "kalkmak" üzerine yapılan esprilerden! pek hoşlanmıyor. Dostların bu konuda daha olgun davranacağına inanıyorum. Güzel yarınlar bizim olsun. Edirne'den selamlar.

Ümid ederim ki bu nezaket dolu izahatiniz bir nebze işe yarar.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Serdkar

tamamen katiliyorum bu konuya ve yönetici arkadaslarda bu konu hakkinda daha titiz olmazini rica ediyorum.. @Necmi Abi

Çevrimdışı Mehmet92

Çatıyı göndere çektikten sonraki iş takvimimiz ney?Bari ben ona odaklanıyım

Çevrimdışı ahmetx

hayırlısı be bugün bu çatıyı kaldıralım inşallah .  :pray:
Antalya bu hafta bizim maçta yeni stadını açıyor onlarada hayırlı uğurlu olsun yeni stadları darısı tez elden bizim başımıza .... :)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

kaldıramıyorlarsa bir haber etsinler gidelim bin kişi her birimiz 40 kiloluk kuvvet uygulayalım.yeter tak etti canıma  :steamed:
850 tonu  bin kisinin oynatabilecegini hic sanmiyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

valla bence hiç iyi olmadı

sen göbekten en pahalı yerden alacan
sonra eski usul biri gelip kalk kardeşim dicek

en iyi ihtimal oturup benim gibi maç. seyretmek isteyen adama niye kalkmıyorsun diyecekler

eğer doğruysa bence hiç iyi olmadı...
Abi senin dedigin sistem Fikret Orman zamaninda protokol tribununde bile yoktu. Kaldi ki diger tribunlerde olsun. Once gelen istedigi yer de oturur. Sistem bu zamana kadar bu sekilde islemis. Yeni stadtta fiyat araliklarinin ayni oldugu yerler de bu olayi yurutemezsin. Kapali gobekte ayni sekilde.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı KUMANOVALI

kendi adıma yaptıysam özür dilerim

yengeye selamlar

DAHA DİKKATLİ OLMAKTA YARAR VAR

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

Çatıyı göndere çektikten sonraki iş takvimimiz ney?Bari ben ona odaklanıyım
3 vardiya sistemiyle ic kisim cati isleri surecek hedef mart sonu 3 vardiya calisma devam ederse sonuna kadar mumkun cim isleri mart sonu bitecek stadta acilir heralde su cati isleri bitsin bi bakalim aralik ayi neler gosterecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

güzel dilimiz türkcenin azizliği.... kaldı-kalkmadımı  gibi mesajlara müdahale edemiyoruz... yazan kişiyi hüsnüzanda bulunarak yazdığını düşünüyoruz çünkü

Çevrimdışı ErsinA.

Bugün gol olsun artık.   hep ofsayt hep ofsayt.

Çevrimdışı Mehmet92

3 vardiya sistemiyle ic kisim cati isleri surecek hedef mart sonu 3 vardiya calisma devam ederse sonuna kadar mumkun cim isleri mart sonu bitecek stadta acilir heralde su cati isleri bitsin bi bakalim aralik ayi neler gosterecek

Halatlara boru takıcaz,borulara su yollarını takıcaz.Enlemesine semerleri takıcaz,en son da kedi yollarını takıcaz olarak mı gözüküyo yani?

Çevrimdışı Tarık16

arkadaşa kesinlikle katılıyorum.. bende zaman zaman eşimin cep telefonundan giriyorum siteye ve doğal olarak kendisi internete girmek istediğinde son açılan sayfa bu olduğu için ilk ekrana bu sayfa geliyor.. merak edip baktığında yazılanları okuduğunda gerçi açıklıyorum ama yinede çok hoş görünmüyor..

Çevrimdışı ahmet türken

kendi adıma yaptıysam özür dilerim

yengeye selamlar

DAHA DİKKATLİ OLMAKTA YARAR VAR

günaydın @KUMANOVALI . Maçlarda çok sakin oturuyorsunda  başkalarını ateşe atıyorsun :lol: @ZEKI  abi gördümü yaptıklarını  :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Haftaya lider başlamanın ve Beşiktaşlı olmanın verdiği Gururla herkese merhabalar.

Stadın çatısıyla ilgilenmekten geri kalan işleri unutur olduk.Benim merak ettiğim aslında şu.

Stad da yapılması gereken ama daha başlamamış iş var mı ( koltuk,çim vs gibi çatıyı bekleyen işler harici )

Ayrıca tamamlanması uzun süre alıpta yapılıp biten işler neler?

Bu arada @keremfrat1 Haftaya resimli bir giriş yaparsın artık  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

lan çatı kalk senın yüzünden turkıyenın sevılen yüzü Samet telef olcak normalde cekılmıyor bunun yanmış halı hıc cekılmez 😀😀
:duman:

Çevrimdışı Efe

Halatlara boru takıcaz,borulara su yollarını takıcaz.Enlemesine semerleri takıcaz,en son da kedi yollarını takıcaz olarak mı gözüküyo yani?
evt bu sekilde belki kedi yollari daha once takilir ama bu sekilde surecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

bir hareket var mı acaba
işi gücü bıraktık bekliyoruz  :duman:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.