Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi COB

Tarih ve saat vermesek? Belirli bir saatte kaldiramadigimizda üzülüyoruz sonuçta Kalkamamak hayatta herzaman bir sorun, nereden bakarsan bak.

Çevrimiçi Necmi

Tarih ve saat vermesek? Belirli bir saatte kaldiramadigimizda üzülüyoruz sonuçta Kalkamamak hayatta herzaman bir sorun, nereden bakarsan bak.
mecburen belirtmek zorundayız kardeşim çünkü kalkarken canlı yayın yapacağız
belki daha erkende kalkar belkide kalkmaz ama anı görmek isteyen kardeşlerimizide mahrum
bırakamayız o nedenle biz bilgiyi geçmek zorundayız @COB

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bu arada yarın 3. denememiz de başarılı olacağımızı ve 20 cm havalanacağını düşünüyorum içimde öyle bir his var inşallah yanılmam. Allah utandırmasın
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Necmi

@Ferhat Türk senin hatırın için sildim mesajları kardeşim
ama gerçekten bilmeden çok basit bir şekilde araştırmadan
yazı yazılmamalı ben burda neleri idare ediyorum biliyormusun
bu konu izah edildi nedenleri anlatıldı hemde kaç kişi tarafından
hala yazmak anlamamaya çalışmak ne oluyor. insanlara defalarca anlattım bazı şeyleri
sen bir mesaj görüyorsun çöpte daha kaç tanesi var. Mesela birine bela okursan bu bir suçtur
küfür edersen buda suçtur ithamda bulunursan buda suçtur. ve bunlar yüzünden
bizde sıkıntıya gireriz bunu defalarca söyledim ama buna ramen ısrarla yapmaya devam edildiğinde
bunda biz iyi niyetmi görelim çünkü ikazlara ramen bunu hep aynı kişiler yapıyor
bir süre sonra laftan anlamayana anlayacağı dilden konuşmak zorunda kalıyorsun
üyelik iptal ediyorsun başka üyelikle geliyor gene hoş görüyoruz ama iki mesajdan sonra gene başlıyorlar
tamam yönetime saygın olmaya bilir ama burda yazıyorsan buraya saygı duymak zorundasın
yok ben saygı duymuyorum derse ben neden saygı göstereyim. Ben burda ikaz ettim insanları
her şey ölçüsünde olmalı birine hakaret ediyorsan sana hakaret edildiğinde itiraz etmeyeceksin
bakalım başkasına layik gördüğün muamele sana yapıldığında ne hissediyorsun bunu insanların yaşaması lazım
belki o zaman daha dikkatli olurlar

Çevrimiçi Necmi

Bu arada yarın 3. denememiz de başarılı olacağımızı ve 20 cm havalanacağını düşünüyorum içimde öyle bir his var inşallah yanılmam. Allah utandırmasın
aslında 20 cm havalanması sanal bir kelime :)
iskeleden kurtulduğu an 12 metre havada olacak bu arada
gerilme yapıldı artık daha geri gitmeyecek çektikleri anda havaya kalkacak
yani yarın inşallah diyelim genede ama havada göreceğiz sanırım şu an için artık bir sorun yok
hepimiz için güzel geçen bir gün olmasını dilerim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 02:45:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aslında 20 cm havalanması sanal bir kelime :)
iskeleden kurtulduğu an 12 metre havada olacak bu arada
gerilme yapıldı artık daha geri gitmeyecek çektikleri anda havaya kalkacak
yani yarın inşallah diyelim genede ama havada göreceğiz sanırım şu an için artık bir sorun yok
hepimiz için güzel geçen bir gün olmasını dilerim
:drunkard:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

@Ferhat Türk senin hatırın için sildim mesajları kardeşim
ama gerçekten bilmeden çok basit bir şekilde araştırmadan
yazı yazılmamalı ben burda neleri idare ediyorum biliyormusun
bu konu izah edildi nedenleri anlatıldı hemde kaç kişi tarafından
hala yazmak anlamamaya çalışmak ne oluyor. insanlara defalarca anlattım bazı şeyleri
sen bir mesaj görüyorsun çöpte daha kaç tanesi var. Mesela birine bela okursan bu bir suçtur
küfür edersen buda suçtur ithamda bulunursan buda suçtur. ve bunlar yüzünden
bizde sıkıntıya gireriz bunu defalarca söyledim ama buna ramen ısrarla yapmaya devam edildiğinde
bunda biz iyi niyetmi görelim çünkü ikazlara ramen bunu hep aynı kişiler yapıyor
bir süre sonra laftan anlamayana anlayacağı dilden konuşmak zorunda kalıyorsun
üyelik iptal ediyorsun başka üyelikle geliyor gene hoş görüyoruz ama iki mesajdan sonra gene başlıyorlar
tamam yönetime saygın olmaya bilir ama burda yazıyorsan buraya saygı duymak zorundasın
yok ben saygı duymuyorum derse ben neden saygı göstereyim. Ben burda ikaz ettim insanları
her şey ölçüsünde olmalı birine hakaret ediyorsan sana hakaret edildiğinde itiraz etmeyeceksin
bakalım başkasına layik gördüğün muamele sana yapıldığında ne hissediyorsun bunu insanların yaşaması lazım
belki o zaman daha dikkatli olurlar

@Necmi abim teşekkür ederim ve zaten yazdıklarına hak veriyorum mesajımda da belirtmiştim zaten ama işte artık bir sabırsızlık var,özlem ve hasret var o yüzden bir anlık öfke mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum o psikoloji ile yanlış kelimelerde bulabiliyoruz normal karşılamak lazım ve dediğim gibi kırmamak lazım şurada 1 sene sonra omuz omuza maç seyredeceğiz nasip olursa :) kırgınlık,küslük bence aramızda olmaz ama yine de alınan kardeşlerim abilerim olabilir o yüzden  biraz daha hassasiyetli olsak daha iyi olabilir abim :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abim teşekkür ederim ve zaten yazdıklarına hak veriyorum mesajımda da belirtmiştim zaten ama işte artık bir sabırsızlık var,özlem ve hasret var o yüzden bir anlık öfke mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum o psikoloji ile yanlış kelimelerde bulabiliyoruz normal karşılamak lazım ve dediğim gibi kırmamak lazım şurada 1 sene sonra omuz omuza maç seyredeceğiz nasip olursa :) kırgınlık,küslük bence aramızda olmaz ama yine de alınan kardeşlerim abilerim olabilir o yüzden  biraz daha hassasiyetli olsak daha iyi olabilir abim :)
:) aslında son dönem bu nedenle özellikle foruma fazla bakmıyorum tartışmaları görmezden geliyorum
daha öncede söyledim herkes ürküyor bir şeyler ters gidecek birileri köstek olacak diye iç güdülerinde sürekli
tutuyorlar buda dışa vurum olarak gecikmelerde tepki doğuruyor. Görüyorum hak veriyorum zaten başkaları tarafından geciktirildik
birde kendimiz yapmayalım bunu bir an önce bitirelim diye düşünüyorlar yapabilecekleri bir şey olmadığındanda
çaresizlikten saldırganlaşıyorlar. Hak vermezmiyim ama diğer taraftan belli şeyleride korumak gerekiyor bunu üyeler koruyamayınca
biz korumak zorunda kalıyoruz buda bizi kötü insan yapıyor. @Ferhat Türk

Çevrimdışı Ferhat Türk

:) aslında son dönem bu nedenle özellikle foruma fazla bakmıyorum tartışmaları görmezden geliyorum
daha öncede söyledim herkes ürküyor bir şeyler ters gidecek birileri köstek olacak diye iç güdülerinde sürekli
tutuyorlar buda dışa vurum olarak gecikmelerde tepki doğuruyor. Görüyorum hak veriyorum zaten başkaları tarafından geciktirildik
birde kendimiz yapmayalım bunu bir an önce bitirelim diye düşünüyorlar yapabilecekleri bir şey olmadığındanda
çaresizlikten saldırganlaşıyorlar. Hak vermezmiyim ama diğer taraftan belli şeyleride korumak gerekiyor bunu üyeler koruyamayınca
biz korumak zorunda kalıyoruz buda bizi kötü insan yapıyor. @Ferhat Türk

Forumu yakından takip edenler hassasiyetini görüp takdir ediyorlardır zaten abi o bakımdan sıkıntı olmaz zaten :) neyse konu dağıldı sayemde kusuruma bakma abi. Yarın çatı kalkıyor inşallah millet forumu çöktürmeyin aman diyim :D

Çevrimiçi Necmi

Forumu yakından takip edenler hassasiyetini görüp takdir ediyorlardır zaten abi o bakımdan sıkıntı olmaz zaten :) neyse konu dağıldı sayemde kusuruma bakma abi. Yarın çatı kalkıyor inşallah millet forumu çöktürmeyin aman diyim :D
umarım bir şey olmaz sunucularımız oldukça iyi
şu ana kadar olmuş en azami yükün 4-5 katını karşılayacak durumda
ama bu bir şey olmaz anlamıda taşımıyor :D

Çevrimdışı enemy1903

cümletten günaydın.pazartesi sendromu bugün yok.çünkü beşiktaşım kazandı ve çatı kalkıyor  :halay:

Çevrimdışı yavvuzz

Herkeslere günaydın , çatı işlemlerini izleyebileceğimiz bir yayın var mıdır  ?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 08:55:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bugünde kalkmazsa ismi iktidarsız çatı olarak kalacak :duman: :duman: :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı aziz1903

Çevrimdışı bedirhanbedir

Bugün kalkmazsa arabesk rap yapip Bagcilara baglarim yeter ya

Çevrimdışı tcoalngsau

:money: bekleme mode on...canlı yayın adresi nedir acaba?

Çevrimdışı VOLKİ3358

hadi oğlum çatı kalk yerine geç artık :tabe: inşallah bugün istediğimiz herşey olur :halay:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

çok üstüne gitmeyin sonra utanıp kalkmıyor  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı enemy1903

kaldıramıyorlarsa bir haber etsinler gidelim bin kişi her birimiz 40 kiloluk kuvvet uygulayalım.yeter tak etti canıma  :steamed: