Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5895326 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

İlginç

bıktık usandık bu insanları kandırıp sonra gerçeği açıklamalarından. adamlar resmen dalga geçiyorlar bizle. nasıl iş bu arkadaşşş. bu gidişle başkan iyice yalancı konumunda kalıcak seçilemicek demedi demeyin. bıktık arkadaş yalan dolandan.yok  cuma yok olmadı paxzartesi oda olmadıbıdah  cuma bıdaha pazartesi nedir bu yaa. saçmalıktan başka birşey değil...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi pazarlar. :) vodafone arenanın zemini hibrit çim olacak takımın bu zemine alışık olmaması ve bir hafta hibrit çimde bir hafta normal anadolu takımlarının zemininde oynamanın olumsuz yanları olabilir mi  mesela içerideki maçlarda çok iyi bir maç çıkarıp dışarıda farklı bir zeminde oynayınca o zemine alışmak gerekebilir mi veya hibrit çime alışıldıktan sonra diğer çimlerde bekleneni veremeyen performanslar veya sorunlar olabilir mi? şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için
Sadece stad degil Nevzat demir tesislerindeki 1 Nolu antrenman sahasida Hibrit cim yapiliyr
Vodafone arenadaki maclar icin 1 Nolu Hobrit sahada , Deplasman maclari icinde 2 nolu Dogal cim shada antrenman yapilcak dolayisi ile biz bir sijinti yasamayacagiz
Ama biz rakiplere bayagi bir sikinti yasatacagiz bu bir gerçek cunku Gecen sene bizim Arsenal ve tottenhama karsi Hibrit cimde nasil furbol oynadigimz ortada :busted_cop:
Bizim takim teknik futbolcular dan kurulu ayrica pas yapan bir takimiz bizim gibi takimlar icin Hibrit Cim bicilmis kaftan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

Taraftarın yönetimi eleştirmesini eleştirenler acaba ne yapıyor birde böyle bakmak lazım olaya.

Bakın arkadaşlar bırakın kim neyieşeltiriyorsa eleştirsin ama siz kendi içinizde kırıcı yorumlar yapmayın.Unutmayın herkesin meselesi Beşiktaş.

Taraftar olarak artık stadsızlıktan bıktık,olimpiyatın hali içler acısı yağmurlar gelince napıcaz bilmiyorum artık.Sizde sürekli tarih verip plansız programsız iş yapan yönetimin herşeyini onaylamayı bırakın artık zira hoş olmuyor.Herkes üstüne düşen görevi yapsın taraftar Klube destek olsun Yönetici de bahane değil icraat yapsın.Burdan yöneticilere salladığımı sanmayın sadece eleştirimi yapıyorum,,doğru yaptıkları şey çok ama yaptığı yanlışlarıda göz ardı etmek hoş değil.

Herkese Beşiktaş tadında pazarlar dilerim.

mesele yönetimi savunmak değil sadece ellerinden geleni yaptıklarını görmek.. stadın yaklaşık 2-2,5 senede biteceği baştan beri belliydi ama yönetimin bunu söylemesi mümkün değildi.. bu sene başında da eylül ayına yetişmeyeceği kesindi ama yine de biraz umut verdiler ki kombine satışı biraz hareketlensin.. ne yazık ki içinde bulunduğumuz durumda bunu yapmak zorundalar.. başkanın da yalan yanlış tarihler vermekten hoşlandığını sanmıyorum.. sonuçta bunların gerçekleşmeyeceğini ve o gün geldiğinde eleştirileceğini biliyor.. ama bunu Beşiktaş'ın geleceği için yapmak zorunda.. para sıkıntısı çekerken stadı aynı yere yapmanın getirdiği sorunlar bunlar..

neyse daha fazla uzatmayayım çünkü konunun yeri burası değil.. sadece şunu bilin başkan doğrucu davut olsa stad inşaatı bu durumda olamazdı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı bedirhanbedir

Gece baska güzel Seref Bey Stadi!! Kiz Kulesi bitti cünkü bundan sonra millet manitasini alip stadi yüksekten gören yere getirip , romantizmi doruguna kadar yasayacak!! Bence romantizm budur!! Aksi düsünen renklidir  :steamed:

Çevrimdışı osman1903

bıktık usandık bu insanları kandırıp sonra gerçeği açıklamalarından. adamlar resmen dalga geçiyorlar bizle. nasıl iş bu arkadaşşş. bu gidişle başkan iyice yalancı konumunda kalıcak seçilemicek demedi demeyin. bıktık arkadaş yalan dolandan.yok  cuma yok olmadı paxzartesi oda olmadıbıdah  cuma bıdaha pazartesi nedir bu yaa. saçmalıktan başka birşey değil...

Görende zanneder ki pazartesi gününü Başkan söyledi.adam hiçbirşey söylemedi bir de yalancı çıktı.bu kadar yargısız infaz yapılmamalı

Çevrimdışı osman1903

Gece baska güzel Seref Bey Stadi!! Kiz Kulesi bitti cünkü bundan sonra millet manitasini alip stadi yüksekten gören yere getirip , romantizmi doruguna kadar yasayacak!! Bence romantizm budur!! Aksi düsünen renklidir  :steamed:

Bu fotoğraf nereden çekilmiş?

Çevrimdışı bedirhanbedir

Bu fotoğraf nereden çekilmiş?

International Continental Otelinden cekildi !! 2 resim daha yolluyorum

Çevrimdışı Ferhat Türk

abi çok iyi yaa :bandit:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Şu bizimle uğraşıp duran eski kültür bakamayanı otelin yıkılması için uğraşsaydı ya...Otelin orada olması tam bir rezillik...

Çevrimdışı Kartal1903

Demin forum sitelerini bi gezindim de antalya bildiginiz gibi haftaya bizim mac ile acio.Bursada bizle acmayi dusunuomus bu nedir evrenden mesaj mi bize nispet mi :s :s

Antalya bizle acacak lıgın ıkıncı yarısındakı antalya macı 20/03/2016 haftasına geliyor  :biggrinking: :ok: :evillol: 19/03 neden olmasın  :halay:
BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Kartal Ç

Şimdi Bjk -giresun basket maçını izlerken tekrar farkettim ki bizim memlekette salonlardaki ve stadlardaki ses sistemi resmen gürültü çıkarmak amacıyla kullanılıyor. Genelde bunun küfür duyulmasın klüp ceza almasın diye yapıldığı söyleniyor. Küfürlü tezahuratları bastırmak için tezahurattan 5 kat güçlü ses basmanın alemi yok. Hoparlörleri bangır bangır bağırttırınca stadın yada salonun vasıfsız barlardan farkı kalmıyor.
Vodafone Arenamızda muhakkak kaliteli bir ses sistemi olacaktır ancak bu ses sistemini yönetecek kişiler de önemli.  O kadar para verip kafa şişirmeye, kulak çınlamasına maruz kalmaya gitmiyor insanlar. Malesef akatlarda bu problem vardı, inönü yıkılmadan önce orda da bu problem vardı. Umarım Vodafone Arenada devam etmez. Tüm bunlar mikrofonu ağıza dayayıp yapılan, kimsenin ne söylendiğini anlamadığı anonslar için de geçerli tabi.

Çevrimdışı BlackEagle52

Herkese merhaba;
Yeni üye oldum. bu forumun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aylardır takip ediyorum. Üye olmak yeni nasip oldu. İnşallah kazasız belasız stadımızın çatısını kaldırırız.  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Efe

Herkese merhaba;
Yeni üye oldum. bu forumun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aylardır takip ediyorum. Üye olmak yeni nasip oldu. İnşallah kazasız belasız stadımızın çatısını kaldırırız.  :sevinc :sevinc
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bertanb

Herkese merhaba;
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkese merhaba;

:hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Deadam

Yıllarca maket gösterenlere oy verip seçen değerli kongre üyelerimiz stadın inşaatını başlatan bitirme aşamasına getiren  başkana ve yönetim kuruluna oy verecek kadar vefalıdır diye tahmin ediyorum. 5 sene önce hayaliyle yaşadığımız stad şimdi dimdik ayakta o çatı er geç.kalkacak. sallamayı artık bırakın bence ayıp oluyor. Devletler bile sınırsız kaynaklarla yaptıkları yatırımlarda takvimi tutturamıyor. Kısıtlı imkanlarla bu kadar.  İyi akşamlar. Amacım kimseye yüklenmek değil . Fikrim bu benim bir oyum var bu seçimde oda sayın orman'a dır.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Tolga

Herkese merhaba;
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Yıllarca maket gösterenlere oy verip seçen değerli kongre üyelerimiz stadın inşaatını başlatan bitirme aşamasına getiren  başkana ve yönetim kuruluna oy verecek kadar vefalıdır diye tahmin ediyorum. 5 sene önce hayaliyle yaşadığımız stad şimdi dimdik ayakta o çatı er geç.kalkacak. sallamayı artık bırakın bence ayıp oluyor. Devletler bile sınırsız kaynaklarla yaptıkları yatırımlarda takvimi tutturamıyor. Kısıtlı imkanlarla bu kadar.  İyi akşamlar. Amacım kimseye yüklenmek değil . Fikrim bu benim bir oyum var bu seçimde oda sayın orman'a dır.

:ok: :ok:

Çevrimdışı aesenkaya

Hocam meslek ne bilkiyorum ama egitimci degilsen buyuk bir kayip bu ulke icin.ankattiklarin anlasilir ve cok mantikli.sayende nirvana ya bir adim daha yaklastim. O kadar cok degisiklik yapildi ki her asamada.dogaclama ya dondu is.belki is bitince bu degisikliklerinin bize ne jadar cok zaman yada para kazandordigini falan konusacagiz.
  Tabi hemen editleyim de Necmi abinin eneklerine tazik olmasin aksam baya ugrasti benle.sorun capraz halatlardi.minicik bi sorun yani

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

@sabriozyurt bilgisayar programcısıyım sektörümde eğitim ile ilgilendiğim dönemler oldu. Düşüncen için ayrıca teşekkür ederim.

Çevrimdışı ZEKI

Basaksehir stadinin bombos goruntusu sadece banami dokunuyor acaba.
Yeni stadta keske 3 kat loca olsaydi yeni aciktada loca olaydi, diyorum.

Çevrimdışı ihsanakkanat

Şu an Başakşehir stadındayım kale arkası baya dik. Bunların kale arkası dikkiği bizimkiden azsa bizimki nasıl olacak acaba. Başakşehir kale arkası üst tribünün eğimini bilen var mı? Bu arada stad boş çok utandım.

Çevrimdışı Efe

bizim stad neden 60 bin degil demi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aesenkaya

hoşgeldin kardeşim o sıfır olarak işaretlediğin halatlara sj takılmadı o halatlarda çapraz bağlantı yok
Eski açık ve yeni açık ortadaki iki halat direk bağlanıyor diğer bölümlerde sj lerin takılı olduğu yere buralarda direk halat bağlanacak
o söylediğin temas sanırım sadece yeni açıkta var ordada halatlar tam gergin değil o nedenle temas yerlerine betonla bağı kesmek için
aparat konmuştur ama tam gerginleştiğinde temas olacağını sanmıyorum orda C90 açı var yani tribünde oturan biri çizgiyi görebiliyorsa
kirişe bağlı halat betona temas etmez ihtimal vermiyorum dikkat edersen bağlantı yerleri hala aşağı doğru yatık yani halatlar tam gergin değil
tam gerildiğinde tribünlerle temas kesilecektir zaten iskele ile yükseltirken bunun hesabı yapılmıştır @aesenkaya
bu arada halatlarla ilgili bir problem yok sıkıntı çapraz bağlantılarda var hesaplananın üzerinde
yük biniyormuş sadece biraz daha destek verecekler önlem için yoksa problem falan yok yani ciddi bir durum değil.

@Necmi merhaba;

Hoşbulduk.

0 ile işaretli yeni açık ve eski açık orta noktasında sj olmayacak bunu yazımdada yazmıştım daha önceden forumda bilgi olarak geçildi ve görsellerdede halata karşılık gelen noktada sj olmadığı ortada.

c90 görüş açısı tribün en üst noktasında olan koltuğa oturan taraftar kale çizgisini görebilir. 1-2 olarak işaretlenmiş olan halatların iskelede bağlı bulunduğu noktalar aslında koltuğu baz alarak düşünürsek c90 ile yukarıdan şu anki durduğu noktayı tahminim görmüyor.

aşağıdaki görselde tahmini sarı ile çizilmiş nokta kale çizgisi siyah ile belirtilmiş nokta ise 1-2 nolu iskele halatlarının bulunduğu çizgi.

Tabiki siyah ile çizilmiş çizgi  kotunda değil ve aynı zamanda halatların ucuda tribün üst noktasından 4-5 metre daha yukarda bulunan platformda. Açının kurtarmadığını daha önceki yayınlanan görsellerden ve önlemlerden çıkardım.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

bu zihniyetle daha coookkk boş kalır.. hazırda sattıkları kombineleri bile bidaha biletle satmaya kalkarsa bahane ile boyle olur .boş stadda izlerler