Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889172 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selamlar,

İlk yazdığım iletide negatif birşey yazmak istemezdim, ama haberi okuyunca insan korkuyor.

Premier League'in ilk 8 haftasında 6 oyuncu çapraz bağ kopması sakatlığı yaşamış. Oyuncular problemi modern zeminlerin sertleşmesine bağlamışlar, yani hybrid sahalara...

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/140722/sakatlik-kabusu

Bilimsel bir karşılığı yoktur, sadece şanssızlıktır umarım.
Oncelikle :hosgeldin abi
Tolgayin sakatligi icinde ayni seyi söylemişlerdi Zeminin sert demişlerdi ama o saha hibrit degildi
Bilimsel bir kaniti varmi acaba ama futbolcularin buna baglamasi kafa karistirici :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

101 kişinin katıldığı ankette son durum

1.

2.

3.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Selamlar,

İlk yazdığım iletide negatif birşey yazmak istemezdim, ama haberi okuyunca insan korkuyor.

Premier League'in ilk 8 haftasında 6 oyuncu çapraz bağ kopması sakatlığı yaşamış. Oyuncular problemi modern zeminlerin sertleşmesine bağlamışlar, yani hybrid sahalara...

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/140722/sakatlik-kabusu

Bilimsel bir karşılığı yoktur, sadece şanssızlıktır umarım.

bağlantıyı kuran 3 sakat veren takımın oyuncusu ama sakatlıklara baktığında biri antrenmanda, biri yapay çimde, biri 21 yaş altında (kim bilir nasıl bir sahada oynandı), diğerleri stoke city, bournemouth stadında olmuş.. bu stadların içinde hibrit olan yok gibi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler.
İnşallah kötü tecrübeler yaşamayız, hybrid çimlerin dışı çok güzel ama umarım içi de güzeldir çocukların :)

Çevrimdışı Alparslan

Herkes de heyecan tavan yapmış durumda bekliyoruz. Çatıyı biraz kaldırıp 30 cm geriye çekme aşaması en kritik olan. Bu aşama bitip çatı havada asılı olduğu an işin zor kısmı geçilmiş olacak. Ondan sonra biraz bekleyeceğiz gene. Hemen devam etmeyecek. Tekrar tüm bağlantılar ve vidalar kontrol edilecek. Sonra günde 3.5 metre civarı kaldırmaya başlayacaklar. Toplam 4 günde çatıyı havada göreceğiz inşallah. Bu arada çatı 15 metre kaldırıldıktan sonra kirişlere bağlanması çok kolay bir işmiş ben zor sanıyordum. Tüm aparatları hazır bekliyor onlarda. Saatte 15.00 oldu bu arada:)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler.
İnşallah kötü tecrübeler yaşamayız, hybrid çimlerin dışı çok güzel ama umarım içi de güzeldir çocukların :)

öyledir öyledir :) aslında Arsenal bu konuda iyi bir örnek.. son dönemde çapraz bağ sakatlığı yaşayan bir futbolcularını hatırlamıyorum.. bizim futbolcular ve teknik heyette zemine hayran kalmıştı :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yldrmaydn

twitterda ertelendi yazanlar var ama?

edit: zaten yazılmış :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gomez_33

Ne gene mi iptal kalkmıcak arkadaş bu çatı  :by2:

Çevrimdışı guardian

oyyy oyyy  :s20: :s20: bu kadar mı zor bizim işimiz  :alala: :alala:

Çevrimdışı KUMANOVALI

geç olsun güç olmasın
hakkımızda hayırlısı ..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden cumartesi veya pazar değilde pazartesi? 2 günde ne değişecek acaba tüm kontroller tamam dendi mabet tarafından?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2015, 15:10:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

Bu ne arkadaş pazartesi diyete başlayacağım diyip başlamayanlara döndük
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet92

Fiziken kaldırılması mümkün olmayan çatı mı tasarladık yav naptık biz,niye yerde bu çatı 4 aydır :D

Çevrimdışı ahmetx

İz inşaatta iktidarsızlık var bu ne yahu .

Çevrimdışı Murat Gültekin

sabah nasıl olsa bugün kaldıracak olmalarının rahatlığıyla, "şimdi önce öğleden sonra deyip bekletip sonra iptal pazartesiye kaldı derlermiş  :lol: :lol:" diye espri yapacaktım, gerçek oldu :s20:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...