Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888078 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

aynı heyecanı bizde burada yaşıyoruz
çayın ıiçmeye gelirdikte , boşverelim ,sen çatıyı kaldır mabet.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2015, 09:27:44
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı empisayn

'' Anne 5 dakika daha '' diyen çocuklar gibisin be çatı ...
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi;

İnşallah güzel ve hayırlı haberlerle güne devam ederiz mabedimizde çalışan emekçi abilerimiz ve kardeşlerimize Allah Kolaylık versin.

Çilingir sofrası veya çay masasını çatı kalktıktan sonra kedi yolları üzerinde kurmak lazım :D @bjk_mabet her koşulda çay demliyebiliyor nasılsa :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı yldrmaydn

stadın arazisinin normal şartlarda 2-3 milyar dolarlara çıkacağını sanmıyorum. şöyle sanmıyorum oraya normal şartlarda arkadaki süzer plaza gibi bir bina yapılmasına izin verilmez boğaziçi ön görünüm anıtlar kurulu vs. bir dünya engel var hali hazırda. ama tabi günümüz türkiyesinde kuralların kanunların pek umursanmadığını düşünürsek bu değişebilir tabi. ama bizim stat yüksekliğinde bir yapıya izin verileceğini düşünürsek yapılacak yapı ali sami yen arazisindekinden çok daha az metrekareye sahip bir yapı olacaktır. benim tahminim sami yen arazisi kadar ya da belki %30-40 daha fazlası bir ederi vardır. ama tabi bütün kanunların yok sayılacağı ihtimalini düşünürsek o zaman milyar dolarları geçer tabi. bence başkanın derdi %25 pay eğer onu ödemeyin artık deseler tapu ısrarından vazgeçer. sonuçta hükümetler gelip geçse de bir gerçek var ki 2047de de beşiktaş olacak bu ülkede ve yine şimdiki gibi değerli hatta belki daha değerli olacak.

fenerin stadının kaçaklık durumu vardı onu çözebildiler mi bilmiyorum ama fenerin stadının durumu bizimkinden daha karışık olacaktır bence.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gündoğdu hep uyandık forumlara dayandık.Çatının uğruna da internete bağlandık. Taraftar çıldırdı canlı yayın istiyor :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın Arena
hayırlı cumalar

Allah kaza bela vermesin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Esref

İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı Kartal1903

bu tarıhı sayfada benımde bı yazım olsun  :D
BEŞİKTAŞ

Kaldırma işlemi başladımı?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Kalk artik

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ziver VARLI

Hey çatı havadaysan 3 kez tıkla  :ebebe:

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı CUBUKLU

daha karpuz kesicez falan mı dedi biri çatıya. hadi be kardeşim kalk artık  :ebebe:
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kalkmıycaaaaam kalkmıycam benim değilmi kalkmıycam kuruyup düşsede kalkmıycam.     Demesin bu çatı; fazla üzerine gitmeyelim
:)

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

lan az ılgılenmıyomus gıbı yapın oralı olmayın başka seyler konusun belkı utanıyordur bısurre bakmayın belkı kendılıgınden Kalkarr 😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Metin Yalçın

Beyler Tüm forum kaldırma derdine düştü belli... Öncelikle her maça gittiğimizde tribünde sorulan soruyu burada da soralım...

"GUSÜLLER TAZEMİ"... Biz önlemimizi alalım sonra bir sakatlık çıkmasın... Biliyorsunuz Bugün Mübarek Gün...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak çatı efendi..

3 saatlik uykuyla buraya geldim  :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Birisi şu çatıya söylesin öğlen oldu hala kalkmadı,kalksın kahvaltısını yapsın bu ne miskinlik cınım yaa  :ebebe: :ebebe: :super: :super: :biggrinking: :halay: :sevinc

Çevrimdışı e.keles

gunaydin takimdaslar. hadiiiii hayirlisiiiii. en mutlu gunlerden biri olsun bugun... :D :D :D :D :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İlk etapta illa çatı kalksın demiyorum. Ha diyelim çatı kalkmadı, altındaki tahtaları indirsinler o da olur. Havada dursun yeter  :evillol:

Çevrimdışı ABDULLAH19031

ilk mesajım

her şeyin hayırlı olmasını dilerim ancak maçlarda gelir yaratacak konularda da( kombine,forma alma  vb.) çatı olayı kadar hassas ve yapıcı olmanızı dilerim. Rize maçında 20 bin kişi olalım en azından Marıo Gomez'i her zaman 15 TLye izleyemeyiz sonuçta:)

Not:bunlar sırf çatı heyecanından birazcık da olsa sıyrılmak için aklıma gelen kaçış ruh halleri:) herkese saygılar

@forzABeşiktaş

Keşke Beşiktaş'ımıza sarılabilsek !