Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886763 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

49 yıl sonra tapu süresi bitince devlet el koyabilir mi peki araziye?
Nah koyar arazi ilk teklifi gene bize sunulur biz kiralarız lakin 49 yıl sonra diyoruz
Küresel ısınması - uzay çağı - Işınlanması vs var   :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Türkay

O is oyle olsa Devlet butun stadlarin arazilerine Coker :bandit: @Türkay
Turkiyede ki butun stadlarin arazileri develte ait kulubler de Kiraci.
Kulüplere 49 yilligina kiralıyor , Zaten kulüpler de Sozlesme bitmesine yakin basvuru yapip yeniden uzatıyor sözleşmeyi...

Abi diğerleri önemli değil de bizim stadın parası bizim cebimizden çıktı o sıkıntı. Bi de arazi çok kıymetli 50 yıl sonra iyice kıymete binip bi şekilde çıkartmaya falan çalışırlarsa bizi önceden tedbiri almak lazım 
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 23:59:36 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Arazi önemli değil de içinde stat vardı :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mülkü kendine ait bir klüp var mı bilmiyorum ama.. sadece Beşiktaş'ın olabilir
Fenerin de mulku kendine ait diye biliyorum ama onlarda arazi icin basvuru yapmak istiyor hatta Stadin arkasindaki araziyide alip stada eklemek istiyor ama Devlet vermiyor :D
Turkiyede Suan butun stadların mulku de arazileride Devlet ve Belediyelere ait , Besiktas ve Fb haric..
Hatta diger takimlar 49 yillik kira haricinde Mac basi veya yillik olarakda Para ödüyorlar devlete diye biliyorum ben..
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 00:18:49 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı F1903

Tapu ve mulk konusuna cok takilmamak lazim, Allah'in izniyle mevcut kullanim hakki kiyamete kadar 49 yilda bir yenilenir, uzatilir. Beşiktaş'tan baska kimseye yar olmaz orasi.

Çevrimdışı Burak

Tapuyu alalım, stat da ömrünü doldurduğu zaman (40-50 yıl sonra) satalım , gelecek birkaç milyar euro ile de denize dolgu üstüne stat yapalım, torunlarımızın torunları bile kulübü borç içinde göremez bir daha :D

Çevrimdışı idil

kimse kimsenin arazisine, mülküne el koyamaz ülkede iç savaş çıkar klüpler var olduğu sürece kiralık sistemi devam eder...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

Tapu ve mulk konusuna cok takilmamak lazim, Allah'in izniyle mevcut kullanim hakki kiyamete kadar 49 yilda bir yenilenir, uzatilir. Beşiktaş'tan baska kimseye yar olmaz orasi.

nokta

Çevrimdışı idil

kimse kimsenin arazisine, mülküne el koyamaz ülkede iç savaş çıkar klüpler var olduğu sürece kiralık sistemi devam eder...

herkesin arazisine kimse karışamaz hesabı  :D

Çevrimdışı Kemal

Zaten ali Rıza nin dediği gibi süre dolduğunda ilk hak beşiktaşın yani hali hazirda kullananindir . Kanun böyle ondan rahat olun. Satilsada kiralansada ilk hak sahibi kullananindir , hatta Kiraci yi falan geçtim işgal olsa yani isgalci olup işgal cezası ecrimisil odese o hak sahibi oluyor ki bizim resmi islemimiz sozlesmemiz var.

Çevrimdışı Tolga

Stadı kendimiz yaptıktan sonra oradan bizi kimse çıkaramaz zaten.

TT Arena gibi stadı devlet yapıyorsa işte o zaman sıkıntı var demektir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı high speed dirt

Verdiğim haberde başkan " bedeli çok yüksekmiş, arazi pahalıymış herşeyi göze aldım, yeter ki stat da arazi de bizim olsun " diyor. Bu durumda statın arazisinin de bizim olmadığı anlaşılıyor.
Öyle görünüyor ki şu an itibariyle orasının ne arazisi bizim, ne de statın kendisi. Stat bittikten sonra o statı biz kendi paramızla yaptığımız için arazisi ile birlikte statın tapusunu da almak istiyoruz. Sanırım burada statı kendimiz yapmamız o statı tapusu ile almakta bir avantaj. Çünkü Fenerbahçe de statını kendisi yapmıştı tribün tribün yıkıp. Başkan da zaten Aziz Yıldırım ile  bu statların tapusunu almaya gideceğiz diyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Acaba 49 yıl sonra Yıkıp yeniden yapılırsa nasıl olur  :alala: :alala:
Orta Çıkış kapısı koymazlar inşallah  :s20: :s20: :s20: @Necmi abi  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Kemal

Stadı Devlette yapsa orayı birine kiraladiktan sonra kira zamanı bitip sen çık başkasına kiraliyorum veya satıyorum diyemez , mevcut Kiraci si satın alma veya kiralamada hak sahibi olur.

Stad açılışında tepki olunca donemin Basbakani  Bu stad devletin daha sozlesme imzalamadik stadi vermeyiz demişti :icool: :icool:
Gs liler ne korkmustu ama ya odleri kopmuştu :kop: :kop: :kop: :kop: @Tolga

Çevrimdışı Tolga

Stad açılışında tepki olunca donemin Basbakani  Bu stad devletin daha sozlesme imzalamadik stadi vermeyiz demişti :icool: :icool:
Gs liler ne korkmustu ama ya odleri kopmuştu :kop: :kop: :kop: :kop: @Tolga
İşte biz böyle şeylerle uğraşmayacağız en azından :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Verdiğim haberde başkan " bedeli çok yüksekmiş, arazi pahalıymış herşeyi göze aldım, yeter ki stat da arazi de bizim olsun " diyor. Bu durumda statın arazisinin de bizim olmadığı anlaşılıyor.
Öyle görünüyor ki şu an itibariyle orasının ne arazisi bizim, ne de statın kendisi. Stat bittikten sonra o statı biz kendi paramızla yaptığımız için arazisi ile birlikte statın tapusunu da almak istiyoruz. Sanırım burada statı kendimiz yapmamız o statı tapusu ile almakta bir avantaj. Çünkü Fenerbahçe de statını kendisi yapmıştı tribün tribün yıkıp. Başkan da zaten Aziz Yıldırım ile  bu statların tapusunu almaya gideceğiz diyor.
Hayir stad bizim tapusu bizim arazi bizim degil baskan orada Arzinin tapusunu almaktan bahsediyor :bandit:
Ayrıca Biz sadece arazi kirasi oduyiruz devlete
Diger takimlar ise Arazi kirasi haric
Mac basi veya Yıllik stad kullanim bedeli de oduyor devlete :tabe:
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 00:09:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Stadın inşa  parasını  ödedik,ödüyoruz.Nasıl  bizim değil.Arazi  bizim değil sadece.

Çevrimdışı Deniz

Acaba 49 yıl sonra Yıkıp yeniden yapılırsa nasıl olur  :alala: :alala:
Orta Çıkış kapısı koymazlar inşallah  :s20: :s20: :s20: @Necmi abi  :upto: :upto: :upto:
oraya seni koyacaklarmış @ALI RIZA efendi  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

49 yıl sonra tapu süresi bitince devlet el koyabilir mi peki araziye?
Üzerinde stadın bulduğu arazinin sahibi devlet (Gençlik Spor Genel Md.) ancak İstanbul'un nazım planında (İstanbul'un Nazım Planı kitabı ne güzeldir bu arada). Stat inşaat izinleri sırasında, stadın bulunduğu bölgenin bu planları yenilendi (BJK tarafından) ve alan spor tesisi ve doğal afetlerde sığınma alanı olarak değiştirildi. Tekrar değiştirmek vb elbette devletin elinde. Hatta günün birinde Süzer gibi bir hançer daha saplamak isteyebilir birileri. Bildiğim kadarıyla stadın bitiminden sonra kiralama süresi uzatılacak. 2B arazileri için benzetme yapmak pek doğru olmaz sanırım. O kanun orman vasfını yitirmiş hazine arazileri içindi. Burası bir zamanlar ormansa muhtemelen dinazorlar gezmiştir o ormanda.

Başkan dediğini yapabilir de tapuyu alabilirse müthiş bir iş olur. Çok değerli bir arazi ancak burada var olan kanunlar ve planlar çerçevesinde yapılabilecek olan budur. Gerçi o kadar çok demir kullanıldı ki açıkçası bu stat günün birinde yenilenecek olursa yıkmak çok kolay da olmayacaktır. Bırakalım o kısmını gelecek kuşaklar düşünsün. 

Çevrimdışı Factatum

Orada stad olduğu müddetçe Beşiktaş'a ait olacaktır. 17 yıl sonra sözleme bitti çık demeye kimsenin gücü yetmez.

Ancak burasının Türkiye olduğunu unutmayın. İleride bir başka proje sebebiyle cebren ve hileylen stadı elimzden alabilirler. Üstelik bunu meydan okumayla değil, rıza ile yaptırtacak bir planı devre sokarak da gerçekleştirebilirler. İnanmayan Galatasaray örneğine baksın; kendi arzularıyla koşa koşa gittiler. 

Çevrimdışı can1903

Saat 00:19.. Öncelikle iyi gecelr demek istiyorum..

Yarın sabah kendimi zorlıyacam 3-4'e kadar bakmıyacağım hiç bi sosyal medya forum vs..

Girdiğimde çatının havada fotosunu görmek istiyorum..

Haydi Bismillah.. Kazasız belasız inşallah..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı high speed dirt

Stat bizim tapulu, ama arazi bizim değil nasıl oluyor  :) Atıyorum bir villa satın alırken, o villa ile beraber arsasını da satın almış oluyorsun, ikisinin değeri içinde olarak parasını ödeyip villanın tapusunu alıyorsun. Bir daire alırken sadece dairenin parasını ödeyip daire tapusu alıyorsun, o binanın arsasına da mütahhit arsa sahibine 2-3 ev verip o binayı yapıyor.
Burada da konu villa örneği gibi. "Bizim" dememiz için arsasının bedelini de satın almamız gerekiyor.

Neyse konu çok gereksiz uzadı  :D Bu stat bize çağ atlatacak arkadaşlar, çok güzel bir statımız olacak inşallah, Türkiye'nin en güzel statı bizde olacak.

Saat 00:19.. Öncelikle iyi gecelr demek istiyorum..

Yarın sabah kendimi zorlıyacam 3-4'e kadar bakmıyacağım hiç bi sosyal medya forum vs..

Girdiğimde çatının havada fotosunu görmek istiyorum..

Haydi Bismillah.. Kazasız belasız inşallah..
Catinin 1 gunde kalkmasini mi bekliyorsun :alala:

Çevrimdışı can1903

Catinin 1 gunde kalkmasini mi bekliyorsun :alala:
10 cm olayları varya.. Yerden havalansın yeter yani kalkışa hazırlansınlar onu istiyorum

Çatının 1 günde kalkacağını beklemiyorum  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..