Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883380 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çatı kaplaması ile viçler arasında cümle duşuklugumden dolayı bi yanlış anlaşılma olmuş kaplama için vinç gerekmiyor vinç çatı kalktıktan sonra semerler kedi yolları için gerekli
bunu anlatana kadar canım çıktı :D
birde üstüne kimseye anlatamadım :nerd:

Çevrimdışı Metin Yalçın

Herkese Merhaba... Foruma Dahil Oldum en sonunda. Zaman yaratmak zor oluyor... Ama telefondan takip edebiliyorum...
Hepimiz Büyük bir heyecanla bekliyoruz, fakat bunca yazılan çizilen ve gözle görülenden sonra bu sezonda bu stadın açılmayacağı net bir biçimde belli oldu...

BJK MABET arkadaşın en son yazdıklarını okudum ve BJK resmi sayfasındaki Hibrit çim videosunu izledikten sonra bu kanıya vardım...Önümüzdeki tek engel bana göre hava şartları ve kış koşullarının başlaması...

Bana kalırsa kimse bu sezon vodafone arenada maça gidicem diye heveslenmesin... Mesleğim gereği az buçuk gördüklerimi yazdım... Eleştirilere açığım...

Yeniden tüm dostlara merhaba... :ok:

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet  Bende beşiktaştayım zaten. Bir yemek ısmarlasaydım sana. Staddan sormam söz:)
artık bilgileri alırız senden randevuyu kaptın :D @Alparslan

Çevrimiçi Necmi

Herkese Merhaba... Foruma Dahil Oldum en sonunda. Zaman yaratmak zor oluyor... Ama telefondan takip edebiliyorum...
Hepimiz Büyük bir heyecanla bekliyoruz, fakat bunca yazılan çizilen ve gözle görülenden sonra bu sezonda bu stadın açılmayacağı net bir biçimde belli oldu...

BJK MABET arkadaşın en son yazdıklarını okudum ve BJK resmi sayfasındaki Hibrit çim videosunu izledikten sonra bu kanıya vardım...Önümüzdeki tek engel bana göre hava şartları ve kış koşullarının başlaması...

Bana kalırsa kimse bu sezon vodafone arenada maça gidicem diye heveslenmesin... Mesleğim gereği az buçuk gördüklerimi yazdım... Eleştirilere açığım...

Hoşgeldin kardeşim dur daha yenisin hemen dövmeyelim :D

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Kimse kendini kandırmasın çalışmalar gayet hızlı ve olması gerektiği gibi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Son bilgiden sonra şöyle bir koltuğa yaslandık birden ortalık karışmıştı :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 14:51:20
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

:hosgeldin
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

:hosgeldin , yaşını da yazar mısın .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Çatı kaplaması ile viçler arasında cümle duşuklugumden dolayı bi yanlış anlaşılma olmuş kaplama için vinç gerekmiyor vinç çatı kalktıktan sonra semerler kedi yolları için gerekli
hımm şimdi oldu ozaman ocak ayinda cime baslayabiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hoş geldin zaten bizde kimsenin sartlanmasini istemiyoruz biz yerismeyecek diyelim he bi kac mac oynarsak supriz olur herkeste sevinir ama zor gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 14:54:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
tamam anlaştık :friendship:
ama yine de bu sezon açılmasa da statsız şampiyon ünvanı alsak da fena olmaz.
namağlup şampiyonluktan sonra statsız şampiyon :super:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Metin Yalçın

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

Ee ne zaman açıyoruz o zaman @Efe abi :D Saat başı değişiyor  :evillol:

Çevrimdışı Efe

tamam anlaştık :friendship:
ama yine de bu sezon açılmasa da statsız şampiyon ünvanı alsak da fena olmaz.
namağlup şampiyonluktan sonra statsız şampiyon :super:
sampiyon olalimda nerde veya nasil oldugu hic onemli degil  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@Anıl orda sanırım @bjk_mabet bir cümle düşüklüğü yaptı :)
bir birbuçuk ay sürecek olan semer kedi yolları aydınlatma ve antenlerin montajı bu süre içinde vinç çalışacak
sonrada çıkacak bu bir buçuk aylık sürenin içinde membran kaplaması yok membran ondan sonra başlayacak
zaten membran montajı kendi başına iki aylık bir iş bir ihtimal semer montajları devam ederken membranada biten
yerlerden başlayabilirler ama bu güne kadar hiç öyle bir şey yapmadılar çatıda bir sonraki aşamaya hep bitirerek
geçtiler membran montajı için ayrı firma ayrı ekip olduğu için belki diyorum. Membran montajı başladığında çimde başlayacak
ve koltuk çim membran birlikte yürüyecek.
Güzel haber o zaman @Necmi abi :icool:

Çevrimdışı Efe

Ee ne zaman açıyoruz o zaman @Efe abi :D Saat başı değişiyor  :evillol:
bu sezon yinede yetismeyebilir birisi zaten marti unutun demistim daha oncede belki 2-3 mac oynariz onada cok ihtimal vermiyorum sezon oncesi guzel bi turnuvayla acacaklar bence ama takim son 2 aya lider girerse isler degisebilir gidisata gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

@Efe eşeği kaybedip bulmak bu olsa gerek  :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Yeniden tüm dostl :hosgeldinara merhaba... :ok:

Çevrimdışı Alparslan

artık bilgileri alırız senden randevuyu kaptın :D @Alparslan
@Necmi iletilerine bakabilirmisin:) Bileti kaptımda mabetin iletişim bilgileri yokki bende:) Ona ulaşabilirsem bilgiler benden:)

Çevrimdışı Serjo

@bjk_mabet bende numaralı ve yeni açık arka tarafları sorayım
o duvarlar'a bilbord mu gelir yoksa figür fln mı
merak ettim  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Factatum

Burada her saat başı hava değişiyor. Sabah, "bu sezon açılmaz"la başladı.

Öğleye doğru "Ağustos'ta açılsın problem yok" havası eserken, öğleden sonra "Mart'ta açarız bizi bunu" havasına geri dönüldü.

Akşam saatlerinde havanın nasıl olacağını şimdien kestirmek güç.

Çevrimdışı YunusEmre

@Necmi abi ben o tarihlerde İstanbulda olacam bir aksilik olmazsa ondan soruyorum özellikle  :evillol: Haziran 2013te evlendim ve stada ilk kazma da o dönemde oldu o günden bu yana her gün takip ediyorum ve eşim deliymişim gibi bakıyordu başta bana artık o da alıştı ve mabedimizi görmeyi o bile benden cok görmeyi istiyor artık.. yavru kartalımızla birlikte yuvamızı ziyaret etmeyi özlemle ve heyecanla bekliyorum umarım yetkili arkadaşlardan da bu geziyle ilgili yardım alabilirim  :D
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 15:15:24 YunusEmre ]