Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5879685 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

sıcak zamanlarda bu çatı havaya kalkıp membran serseydik ve o vakitten sonra bana nisana kadar bekle deseler inaının kabul ederdim

çnk bizim insaatta hiçbir iş vaktinde ilerlememiş bitmemiş ve bu kar kış ve rüzgar bize inanılmaz zor anlar yasatacak ve baya uzatacak işleri dediğime gelmem inş

risk diyerek herseyi bu hale getirdik umarız tribün koltuklarınıda pixel diye köselerdeki garipliklere ragmen güzel birsey cıkarda üzülmeyiz beklediğimize değer
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 18:53:41 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

günlerin kısalması havanın soğuması yağışlı ve rüzgarlı günlerin başlamasından dolayı ben stadyumun temmuz ağustosda açılacağını düşünüyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı doganay

Yine mi agustosa geldik  :s20:
Kaçinci döngü bu artik.
Kaçinci agustos

Çevrimdışı ahmetx

Yine mi agustosa geldik  :s20:
Kaçinci döngü bu artik.
Kaçinci agustos
mayısda kazmayı vuruyoruzdan sonraki level ağustosda açıyoruz.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

günlerin kısalması havanın soğuması yağışlı ve rüzgarlı günlerin başlamasından dolayı ben stadyumun temmuz ağustosda açılacağını düşünüyorum.

zaten doğrusu bu olmalı neden çnk sen nisanda açsan bu stadı ne uefa garantisi var ne hazırlık macı yapabiliceğin bir milli ara...
o sebeble bi gsninki açılış gibi ocak suabata denk getiremiyorsun ve açılıssız anlamsız,, bir stad baslangıcıda zaten o vakte uymaz bunu onlarda biliyor
artık biz kendimizi hazırlayalım seçim vakitlerinde ve ondan sonraki süreçte stad faaliyete geçer zaten bana sorarsanız dogrusuda bu

taraftar olarak dusunursek yani duygusal eğerki sampiyonluk yarısındaysak bir maç bile olsa erken acalım ha o zaman acılıs macına gerek yok zaten direk sampiyonluk maçları gerekli ilgiyi üstüne ceker
ama ben senol gunes faktoruyle farklı dusunyorum bilen biliyor:)) yani tersi olcagını dusundugumden yaz acılsın bu stad

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı ahmetx

mimar bünyamin derman bu stadyum 1,5 yılda biter  . 6 hafriyat 6 ay inşaat 6 ayda çatı demişti.  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

oraya bir kartal başı gelecekmiş.

Evet mabet Kartal deseni dusunuluyor demisti ama son verdigi bilgilere gore buda daha netlesmemis :by2: :by2: @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Bizim stadın %66 sı tamamlanmış , marta açıyormuşuz.  :D

Mart'ta açılırsa iyidir büyük ihtimal Ağustos'ta açılacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi murat

mimar bünyamin derman bu stadyum 1,5 yılda biter  . 6 hafriyat 6 ay inşaat 6 ayda çatı demişti.  :D
aşağı yukarı hepsi ortalama hepsi 1 er yıl sürdü.harfiyat ile inşaat belli süreçlerde birlikte yapıldı. yıkım+harfiyat +inşaat +çatı her aşaması  herhangi bir inşaatta olması gerekenden zor şaertlarda yapıldı veya yapılmak zorunda kalındı.tabiüstüne maddi zorlıklar,bürokratik engeler vs.artık son 6 aya girmiş bulunuyoruz.şahsen hep iyi tarafından bakma taraftarıyım.başkan 3 yıl sonra açılacak deseydi çok mutsuz olurdum.en önemli maçımız önümüzdeki ilk maçımız felsefesiyle hep verilen tarihleri bekledim çünkü bu tarihler umut aşılayan tarihlerdi.etap etap geçtik artık son etaba girmemize sayılı günler var.stada bir civata koyanın elleri dert görmesin.

Çevrimdışı BlackEagle26

Onümüz yaz olsa rahatlıkla bu stad mart sonu açılır derdim fakat şu durumda en makul tarih yeni sezon gibi gözukuyor. Kış şartları işleri çok etkileyecek.

Çevrimdışı İhsan

@Yunus Emre Dökmeci  bu akım grip gibi yayılıyor biz de bu salgından nasipleneceğiz gibi duruyor sosyal medyadan stadyumun iç mimarına ulaşmak lazım .

Beyaz Pixeli kombine sahiplerine söyleriz, siyah pıxelli kombinecilerle koltukları söküp değiştirirler olur biter  :bandit: :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yalçınn

Arkadaşlar merhaba bugün bir yakınımız vasıtası ile stadı ziyaret etme şansımız oldu. Gördüğüm kadarı ile tüm halatlar gerilmiş ve halatlar altındaki iskeleler kalkmış durumdaydı. Kalkışın perşembe olacağı bilgisini verdiler tüm kontrollerin yapıldığı hava şartlarının uygun olması bekleniyormuş daha önceden söylendiği gibi 20 cm yükseltip tekrardan kontroller yapılacakmış. Aldığım izlenim sorun olmaması durumunda sanırım başladıktan sonra çatıyı havada görmemiz 1 haftayı bulacak. Elimde çekmiş olduğum fotoğraflar mevcut. Kiminle paylaşmam gerekiyor gönderebilirim.

Çevrimdışı İhsan

Bu kaza yukarıda olsaydı daha kötü olurdu "belki" ama dediğin gibi o kazanın yukarıda olma ihtimali de daha az. Bu iş hem güvenli hem kolay hem hızlı deniyor, insanlar neden bugüne kadar hep diğerini yapıyordu. Bu bir trade-off yukarıda bu kazanın olma riski azdı, ama olursa da zararı daha büyük olabilirdi. Sonuçta aşağıda daha el altında yere yakın çalışma seçilmiş ama bu iş öyle burda kanıksadığımız gibi çatının sonradan havaya kaldırılması her açıdan olumlu ve üstün değil. En mantıklı, en doğru şekilde yapmışız gibi kabul edemedim bu durumu. Kaçyüz ton taşıyabilen halatlı yapının biraz boru ekleyince yukarıda devrilip her şeyin yerle bir olduğu bir felaketi resmediyoruz sanırım. Bu işi bilen biri değilim bilenler zaten yorumluyor öğreniyoruz saygısızlık olmasın ama forum sayesinde takip ettiğim kadarıyla bu konuda bu şekilde düşünüyorum. Zaten bütün işlerde yavaş gittiğimiz için aşağıda yapmak zaman kazandırdı demek de doğru gelmiyor. Belki bu iş özünde bize hız kazandırıp güvenle bitecekti ama işi yapış şeklimiz sonucunda pek bir farkını ve faydasını net olarak görmüş değiliz.

1.Bu sistemi yukarda yapmak çok zor. Yukarda yapılsaydı bile germe işlemleri yapılmalıydı. Yani Jackler öyle veya böyle gerekecekti. Şu an Jackler çatıyı sadece kaldırmayacak, aynı şekilde 4lü halatları gerecek ve her bir asma halata aynı yükü bindirecek. Yani üstte yapsanız bile işlemler aynı ama daha tehlikeli olacaktı. Lütfen bu çatıyı 100% çelik çatılarla karşılaştırmayalım.

2. Bütün işler yavaş gitti demekle emekçilere haksızlık yapıyorsun bence. Şu aşamaya bu kısa zamanda gelmemiz bence mucize! Yapılması (konumu, tarihi, maddi ve siyasi sorun itabiriyle) bu kadar zor başka bir stad bilen var mı? gerçekten merak ettim. Başkanın değişik nedenlerden dolayı verdiği tarihlerden dolayı yavaş gidiyor diye düşünüyoruz, ama lütfen birazda objektif yaklaşalım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geç olsun güç olmasın.. bizim burdan dememizle bişey  olmaz .

ne zaman açılması en uygun en hayırlıysa ozaman açılır arkadaşlar dert etmeye gerek yok bu kadar bekledik 3 5 ay daha bekleriz..

bence madem mart nisan falan gibi bi olasılık ufakta olsa varsa bile açmasınlar bazı şeyler yarım olacagına her şey tam olsun yeni sezon olsun , ama  başkan tarih vermeleri yüzünden dile düşüyor ki , ilk başta bende savunurdum hep ama  insanlar buraları böyle okumuyor sorunları , aksaklıkları vb. şeyleri anlamıyor ki bi yerde hak veriyorsun insanlarada..

bence geç olsun temiz olsun.. aksilik çıkmadan kaldıralım çatıyı.

Çevrimdışı osman1903

Locaların önündeki şu iki basamak localarından dışarı çıkanlar için mi bırakılıyor yoksa oralarada biletli seyirci mi alınıyor?

Çevrimdışı FARUK

Locaların önündeki şu iki basamak localarından dışarı çıkanlar için mi bırakılıyor yoksa oralarada biletli seyirci mi alınıyor?
locaların koltukları olacak oralarda loca kullanıcıları için yani o kısım
ilk kattada aynı şekilde

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

YAnlız maç öncesi Konya  stadında çatı kaplaması üzerinde  yapılan görsel showlar  bayağı  güzeldi.Işık  oyunları,ışıklandırmalar  filan çok hoşuma gitti.Bakalım bizim mabette  neler  yapılacak.

Çevrimdışı Deniz

Benim sayaç isliyor abi ordan takip edebilirsin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ferhat Türk

Arkadaşlar merhaba bugün bir yakınımız vasıtası ile stadı ziyaret etme şansımız oldu. Gördüğüm kadarı ile tüm halatlar gerilmiş ve halatlar altındaki iskeleler kalkmış durumdaydı. Kalkışın perşembe olacağı bilgisini verdiler tüm kontrollerin yapıldığı hava şartlarının uygun olması bekleniyormuş daha önceden söylendiği gibi 20 cm yükseltip tekrardan kontroller yapılacakmış. Aldığım izlenim sorun olmaması durumunda sanırım başladıktan sonra çatıyı havada görmemiz 1 haftayı bulacak. Elimde çekmiş olduğum fotoğraflar mevcut. Kiminle paylaşmam gerekiyor gönderebilirim.

Niye kimse ilgilenmemiş? Foto iyi giderdi
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Necmi

Bizim stadın %66 sı tamamlanmış , marta açıyormuşuz.  :D

@ahmetx  tamamlanmamış ama tamamlanmak üzere olan işler var ve onlar seri olarak tamamlanacak
iki ay sonra o %66 oran %85-90 gibi bir şey olur ama bunun böyle olmasıda bir şeyi değiştirmez çünkü son kalan %10
un içinde çim işi var Hibrit için makineyi getirdiklerine göre vodafone arenada yakın çim işleri için yoksa getirip uzun süre burda
tutmak mantıksız yakın zamanda getirip iki sahanın hibritinide çakar giderlerdi. Yada ellerinde yakın iş yoktur burda bekletmenin
sakıncası olmaz. SIS in hibrit makinesi dessonunkine göre çok teknolajik Desso tamamen insan kararıyla hibriti çakarken SIS
GPS yönlendirmeli lazer hedeflemeli bir cihaz kullanıyor ve doğru aralıklarla eşit şekilde hibriti sahaya yayabiliyor yani metre kareye
2500 lif çakmaları gerekiyor ve bunu yapabiliyor insan kontrolünde olan 2000 de olabilir 3000 de olabilir anlaşılsın diye biraz abartılı yazdım yani sahanın tamamı aynı homojenlikte dağılmıyor. Onun dışında ikiside tamamen aynı teknolojiyi kullanarak yapıyorlar.biri diğerinden daha kaliteli veya daha kalitesiz değil
sadece uygulamada eksiler artılar olabiliyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@ahmetx  tamamlanmamış ama tamamlanmak üzere olan işler var ve onlar seri olarak tamamlanacak
iki ay sonra o %66 oran %85-90 gibi bir şey olur ama bunun böyle olmasıda bir şeyi değiştirmez çünkü son kalan %10
un içinde çim işi var Hibrit için makineyi getirdiklerine göre vodafone arenada yakın çim işleri için yoksa getirip uzun süre burda
tutmak mantıksız yakın zamanda getirip iki sahanın hibritinide çakar giderlerdi. Yada ellerinde yakın iş yoktur burda bekletmenin
sakıncası olmaz. SIS in hibrit makinesi dessonunkine göre çok teknolajik Desso tamamen insan kararıyla hibriti çakarken SIS
GPS yönlendirmeli lazer hedeflemeli bir cihaz kullanıyor ve doğru aralıklarla eşit şekilde hibriti sahaya yayabiliyor yani metre kareye
2500 lif çakmaları gerekiyor ve bunu yapabiliyor insan kontrolünde olan 2000 de olabilir 3000 de olabilir anlaşılsın diye biraz abartılı yazdım yani sahanın tamamı aynı homojenlikte dağılmıyor. Onun dışında ikiside tamamen aynı teknolojiyi kullanarak yapıyorlar.biri diğerinden daha kaliteli veya daha kalitesiz değil
sadece uygulamada eksiler artılar olabiliyor.

Abi koltuk işi çatı kalkar kalkmaz başlar mı yoksa çatının tüm işlerinin bitmesi mi beklenir; çelik, membran gibi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Maç yüzünden arada kaynadı herhalde  :alala: eğer doğruysa özet geçelim perşembe kalkacak - 20 cm de durup tekrar kontrol edilecek- 1 hafta sürecek. Çatı kalkana kadar merak ettiğimiz her şeyin cevabı var aslında. Kendi adıma teşekkür ederim sana.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal