Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870327 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

hoşunuza gitmeyen mesajlara verdiğiniz sürekli "sen kimsin ki" cevabı çok yanlış ve itici haberiniz olsun.
benim hoşuma gidip gitmemesi değil beni ve burayı riske atabilecek bir yazıya benim verebileceğim en yumuşak mesajdır.
yazdığının nereye gittiğini bilmeyen birine nasıl cevap verebilirsinki @halvetifarazi insan biraz haddini bilecek
her istediğini konuşamayacağını bilmesi lazım tamam Başkana saygısı yok ama buraya saygısı olsun  öyle laf ediyorki
burayıda sıkıntıya sokar buraya saygı göstermeyene ben neden saygı göstereyim Ben daha önce uyardım insanları
şundan bir kaç ay öncesine kadar bu üslupta konuşmuyordum ama söyledim buraya saygı göstermeyen artık benden saygı beklemesin
insanların özgür olması istedikleri her şeyi söyleyebilecekleri anlamı taşımaz bu gün ortaya kanıt koymadan başkana iftira atan
yarın sanada atar banada atar bir sözün varsa kanıtlarıyla birlikte söyleyeceksin kanıtlarıyla konan bir şeyi Benim beğenip beğenmeme
lüksüm olamaz biri birine iftira atıyor ve ben sert tepki veriyorum diye eleştiriliyorum peki sizin insani bakış açınız nerde kaldı.
yanlış olan hangisi iftira atmakmı yoksa atanı sert üslupla eleştirmekmi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

bilinmeyeni söylüyormuşum

FENERBAHÇE LOCA FİYATLARI

- Loca sayısı 60
- Kapasite 8-15 kişilik
- En ucuzu 210-bin dolar
- En pahalısı 630 bin dolar
- Hizmetler: Hostes, restaurant (ücretli), otopark

GALATASARAY LOCA FİYATLARI

- Loca sayısı 198
- Kapasite 8-24 kişi
- En ucuzu 180 bin dolar
- En pahalısı 1 milyon dolar
Hostes hizmeti, yiyecek-içecek, otopark, bilet satışında öncelik.

İstanbul’da ofis metrekare kiralık fiyatları (dolar)

- Etiler 35-40 
- Maslak 20-50
- Beşiktaş 20-45
- Güneşli 10-15
- Beşiktaş locası 1.236

BJK LOCA VE VIP FİYATLARI

- Loca sayısı 147
- VIP koltuk 2609
- Satış süresi 3 yıllık
- En ucuzu 100 bin dolar
- En ucuz loca koltuğu 9 bin 250 dolar
- En pahalı loca koltuğu 36 bin dolar
- En ucuz VIP koltuk 12 bin dolar
- En pahalı VIP koltuk 18 bin dolar

Hizmetler: Hostes, restaurant, otopark.

bunedir??

en ucuzda biz varız yani boğaz etkisini burda görüyoruz

bu dakikadan sonra konuşmakda neyin nesi geçelim

ben baskan olsam daha iyi fiyata satarım nokta... otoban kenarı bizden daha fazla kar kazandırıyor hem sayısal fazlalık hemde geneli itibariyle buda tartısmayı bitirir
en ucuz locamız 35 000 dolar + KDV dir en pahalı locamız 300000 dolar artı KDV dir vip ve 1903 koltuklar 4000 dolar ile 6000 dolar arası değişiyor
bu resmi site kayıtları senin fiyatların doğruluk derecesi burdan belli oluyor bilgiyi kaynağından al bence
bu dakikadan sonra konuşmakda neyin nesi geçelim  doğru söylüyorsun konuşulacak bir konu yok
önemli olan niyet ve art niyettir istersen buraya bir milyon değişik bilgide koyabilirsin. Doğru kaynaktan almadıktan sonra bir önemi yok.
ya Beşiktaşın loca fiyatını resmi siteden bakmaman bile zaten niyetini gösteriyor o fiyatlar kaç yıla denk geliyor bizimki kaç yıla denk geliyor
birileri iş gelsin haber olsun diye yazmış sende getirip buraya yapıştırıyorsun @ozan062

Çevrimdışı ZORBEY

Kamera yerlestirilmisti ne oldu yayin varki arkadaslar? Mobil baglantidan göremedim
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

BJK LOCA VE VIP FİYATLARI

- Loca sayısı 147
- VIP koltuk 2609
- Satış süresi 3 yıllık
- En ucuzu 100 bin dolar
- En ucuz loca koltuğu 9 bin 250 dolar
- En pahalı loca koltuğu 36 bin dolar
- En ucuz VIP koltuk 12 bin dolar
- En pahalı VIP koltuk 18 bin dolar

Hizmetler: Hostes, restaurant, otopark.

bunedir??

en ucuzda biz varız yani boğaz etkisini burda görüyoruz

bu dakikadan sonra konuşmakda neyin nesi geçelim

ben baskan olsam daha iyi fiyata satarım nokta... otoban kenarı bizden daha fazla kar kazandırıyor hem sayısal fazlalık hemde geneli itibariyle buda tartısmayı bitirir

@ozan062 topraktan satan müteahhit hep ucuza satar unutma  :D
Ayrıca başarı geldikten sonra ve 3 yıllık süre dolunca bu fiyata loca olacak mı acaba . Adamlar oturmuş locasına, elinde içkisi real i seyrediyor. Dikkatini çekerim gs yi değil real i ve diğer ŞL takımlarını.
900 liradan kombine satıyorsun, stat açılana kadar olimpiyatta maçlar bedava diyorsun ama 17 bin kişi kombine almış daha ve sen localar falan daha pahalı olsun istiyorsun. Bunlar arz talep meselesi. Talep ancak stat açılıp başarı sağlandığında çoğalır.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı szgntemel

Necmi bey ve ekibine soruyorum stadyumun içine nasıl giriyorsunuz? Ben gittiğimde beni almadılarda o yüzden soruyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

gs localarını geçen yıl 3 yıllık olarak sattı 2014-2017 dönemi için. mali fairplayde söylenen borca bakarsak muhtemelen o para da çarçur olmuştur şimdiye kadar. Ayrıca batı 3 loca ve batı 4 loca (yani bize göre numaralı tribündeki localar) ile vip koltuk pazarlama haklarını 125 milyon dolara 16 yıllığına denizbanka devrettiler (yıllık 7.8 milyon dolar). onu da sermaye arttırımında kullandılar sanırım.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 19:16:33 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Necmi

Necmi bey ve ekibine soruyorum stadyumun içine nasıl giriyorsunuz? Ben gittiğimde beni almadılarda o yüzden soruyorum

ekibim yok  :) Burda sadece Beşiktaşlı dostlar var.
bende girmedim bir tek eski açık üste çıktım bir kere bir kerede yeni açık üste çıktım onlarda girişlerin yanına kadar
yoksa stadı hiç dolaşmadım zaten girdiğin anda kameralara yakalanıyorsun güvenlik üstüne çullanıyor. :D
resimler falan serbest giriş kartları olan orda çalışan arkadaşlar tarafından izinli çekiliyor. yoksa çalışan personelin
resim çekmeside yasak  @szgntemel  çalışanları ayarlayıp giren insanlar var ama şu ara çatıdan dolayı çok sıkı
davranıyorlar iz inşaatın kendi güvenlik personeli varmış saha kısmına kesinlikle giremiyorsun. Zaten o nedenle resimleride
hep kenarlardan çekebiliyorlar.

Çevrimdışı osman1903

@Necmi abi hiç maç oynatmadığın adama milyonlarca lira verip antremana bile çıkarmadan parasını senelerce vermenin bir yaptırımı var mı peki?
Ameliyat masasındaki adamla sözleşme imzalamanın bir yaptırımı var mı?
Takımın başına bile geçmeyen adama milyon eurolar ödemenin bir yaptırımı var mı?
Takımdan göndereceğin adamla sözleşme uzatıp sonra sezonun ortasında sözleşmesini feshetmenin bir yaptırımı var mı?
senede 30 maçı zor oynayıp 3-4 golü zor bulan adamla toplam 20-25 milyon liralık sözleşme yenilemenin bir yaptırımı var mı?

Buradaki insanlara giydirdiğin kadar bunları yapanlara da giydirsen samimiyetine inanacağım ama stat yapıyor diye yapılan yanlışlara arka çıkmanı anlamıyorum kusura bakma. Benim gözümde bir doğru diğer yanlışları silmiyor..
Tek doğru stad geri kalan herşey yanlış gibi konuşmuşsun her yönetimin yanlışları olur transfer kumar işidir hatasız kul olabilir mi ya siz bunu mu istiyorsunuz nerde kötü var yazmışsın dembabadan Arınç'tan kazandığımız 18 milyonu niye yazmıyorsun Gökhan töre Olcay Tolgay gomezide yazsaydın keşke sponsorları da yazsaydın herkes bunu söylüyor renklilerde dahil şuan Türkiye de ki en iyi yönetim bizde herşey planlı işliyor farkında değil misiniz beşiktaşın durumunu evi olmadığı halde herkes Beşiktaş'ın bir numaralı şampiyonluk adayı olduğunu söylüyor noldu son 4yılda 3 kez şampiyon olan cimbom noldu yıldızlarıyla övünen fb rvp yi aldılar yedek oturtuyorlar Cimbom gelecek yıl uefaya gidememe durumunda bizde ise düşme yok sürekli yükseliyoruz her yıl daha kaliteli bir takım oluyoruz böyle akıllıca hareketlere devam edilirse gelecek yıllardada hem Türkiye de hem Avrupa'da çok ses getireceğiz ben buna inanıyorum

Çevrimdışı szgntemel

Geçen hafta ordaydım beleş tepeye doğru çıkarken kolonlardan gözükmesede biraz eğilerek biraz zıplayarak uzaktan saha içini görmeye çalıştım.İlk izlenimim saha sanki küçük.Basketbol sahası gibi kalmış tribünlerin yanında.Yalnız tek kelimeyle çukur gibi stad.Azacık karakterli oyuncularla yıldız olmasada rakip barcelona bile olsa bizi zor yener.

Çevrimdışı Necmi

Geçen hafta ordaydım beleş tepeye doğru çıkarken kolonlardan gözükmesede biraz eğilerek biraz zıplayarak uzaktan saha içini görmeye çalıştım.İlk izlenimim saha sanki küçük.Basketbol sahası gibi kalmış tribünlerin yanında.Yalnız tek kelimeyle çukur gibi stad.Azacık karakterli oyuncularla yıldız olmasada rakip barcelona bile olsa bizi zor yener.

bu etki çok uzun sürmez başarı kaliteli oyuncularla gelir.
tribünden baktığında sahada çalışanları ufacık görüyorsun olimpiyattan sonra benim gözüme büyük gelmiyor
ama çok baskılı olacağı kesin

Çevrimdışı ilhan mansız

Tek doğru stad geri kalan herşey yanlış gibi konuşmuşsun her yönetimin yanlışları olur transfer kumar işidir hatasız kul olabilir mi ya siz bunu mu istiyorsunuz nerde kötü var yazmışsın dembabadan Arınç'tan kazandığımız 18 milyonu niye yazmıyorsun Gökhan töre Olcay Tolgay gomezide yazsaydın keşke sponsorları da yazsaydın herkes bunu söylüyor renklilerde dahil şuan Türkiye de ki en iyi yönetim bizde herşey planlı işliyor farkında değil misiniz beşiktaşın durumunu evi olmadığı halde herkes Beşiktaş'ın bir numaralı şampiyonluk adayı olduğunu söylüyor noldu son 4yılda 3 kez şampiyon olan cimbom noldu yıldızlarıyla övünen fb rvp yi aldılar yedek oturtuyorlar Cimbom gelecek yıl uefaya gidememe durumunda bizde ise düşme yok sürekli yükseliyoruz her yıl daha kaliteli bir takım oluyoruz böyle akıllıca hareketlere devam edilirse gelecek yıllardada hem Türkiye de hem Avrupa'da çok ses getireceğiz ben buna inanıyorum
+1903 helal olsun. Yönetim bu yoklukta, kriz ortamında şu stada bugüne kadar 242 milyon (son divan rakamına göre) para harcamış. Adamlar olmayan stadın localarını satmışlar. Transferdeki hatalar kabul edilebilir seviyede. Yine de durup durup aynı şeyler yazılıyor. Bu yönetim kesinlikle başarılıdır ve kezinlikle eminim ki taraftarın çok çok büyük bölümü sizin gibi bu başarının farkında.

Çevrimdışı Efe

yonetimin elestirilme sebebi gelmeyen sampiyonluk o gelseydi zaten kimse bi dusunceleri yazmazdi biraz stadin bitmeyiside etken dusuncelerde bu sezon sampiyonluk gelsin stad bitsin butun dusunceler olumlu sekle donecektir bizim yapmamiz gereken sezon sonunu beklemmek zaten kongrede var istemeyenler gider oyunu kullanir baskasini getirir fikret ormana tesekkur eder yollariz bu kadar basit
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 20:38:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilgim dahilinde karşılaştırma olarak verileri yazayım.

Fenerbahçe yılda 64 locasından 8 milyon dolar gelir elde ediyor.

Galatasaray yılda 198 locasından 20 milyon dolar gelir elde ediyor. ( Yanılmıyorsam 2022'ye kadar tüm loca gelirini Denizbank'a devretti ve kredi kullandı Aysal 2 yıl önce )

Beşiktaş 147 locadan 12 milyon dolar civarı gelir ediyor.

Bu durumda en pahalı Fenerbahçe'nin en ucuz bizimdir bu doğru bilgi. Ancak kimse bundan yükseğe hiçbir şey de satamazdı.

Stat yokken parayı gömüyorsunuz o parayı 3 yıl kullanmıyorsunuz. Aslında bu 12 milyon dolar 3 yıl işletilse minimum 18-20 milyon dolar olurdu. Dolayısıyla tabiri caizse inşaattan sattığımız için ucuz olması normal.

3 sene sonra göreceğiz en pahalı loca Beşiktaş'ınki olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı bertanb

Herkese iyi akşamlar, benim anlamadığım nokta şu: Fikret Orman öncesi dönemdeki durumumuz nasıl olurda bu kadar çabuk unutulur? Başkanımızın hangi şartlar altında aday olduğunu herkes çok iyi biliyor. Ne altyapı ne üstyapı nede sportif başarı. Transfer desen üst üste yapılan başarısız transferler, plan yok program yok. yönünü kaybetmiş gemi gibi oradan oraya savrulan bir takım. Fikret başkan geldiği ilk andan itibaren izleyeceği yolu herkese açıkladı ve o yolda da devam ediyor. Hem kulübü borç batağından çıkarıcaksın, hem tesisleşmeyi tamamlayacaksın hemde bütün bunları yaparken yerinde transferler yaparak takımı yarış içinde tutacaksın ben kendi adıma sonuna kadar başkanı destekleyeceğim ( bu yolda devam ettiği sürece) stadımızın da bütün samimiyetimle söylüyorum mükemmel bir yapı olacağından zerre kadar şüphem yok.
bütün BEŞİKTAŞLI kardeşlerime tekrardan iyi akşamlar...
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

Herkese iyi akşamlar, benim anlamadığım nokta şu: Fikret Orman öncesi dönemdeki durumumuz nasıl olurda bu kadar çabuk unutulur? Başkanımızın hangi şartlar altında aday olduğunu herkes çok iyi biliyor. Ne altyapı ne üstyapı nede sportif başarı. Transfer desen üst üste yapılan başarısız transferler, plan yok program yok. yönünü kaybetmiş gemi gibi oradan oraya savrulan bir takım. Fikret başkan geldiği ilk andan itibaren izleyeceği yolu herkese açıkladı ve o yolda da devam ediyor. Hem kulübü borç batağından çıkarıcaksın, hem tesisleşmeyi tamamlayacaksın hemde bütün bunları yaparken yerinde transferler yaparak takımı yarış içinde tutacaksın ben kendi adıma sonuna kadar başkanı destekleyeceğim ( bu yolda devam ettiği sürece) stadımızın da bütün samimiyetimle söylüyorum mükemmel bir yapı olacağından zerre kadar şüphem yok.
bütün BEŞİKTAŞLI kardeşlerime tekrardan iyi akşamlar...
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

Merhaba arkadaslar çatıdan güneş enerjisi elde etme düşünceleri vardı o na ne oldu bileniniz var mi ?
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı bertanb

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Oktay

ben kendimi bildim bileli en ucuz bileti en ucuz kombineyi en ucuz locayı  biz satarız yinede taraftar memnun değil.. sonrada niye rakiplerimizden ucuza kombine ,bilet loca satıyoruz deriz... bu nasıl bi çelişki biri bana açıklasa sevinirim
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 21:11:10 Oktay ]

Çevrimdışı Oktay

demekki bu çelişkiyi kimse izah edemiyor :evillol: :evillol: budabi çelişki :D :D

Çevrimdışı Deniz

@Deniz @Erhan şu fotovoltaik camların enerji verimliliği nasıl bu sayfada bilgi vermişler.

http://www.taiyokogyo.com/tss/
@ahmetx abi inovasyon açısından ürün güzel ama verimlilik konusunda maliyetinin yanında bence çok yetersiz..

Olarak verilmiş panelin özellikleri.Alttaki iyi modelini kullansak bile verimi çok düşük.Şu an aynı ebatlardaki panellerden 250 Watt elektrik üretebiliyorsun bunda ise sadece 55 Watt üretiliyor.
Bir de işin "kullanım ömrü" boyutu var.bunlarla ilgili bilgi vermemişler.10 sene sonunda verim % kaç düşüyor o da önemli..bypass kapasitörü diyotu vs olduğu ,kirlenmeye ne kadar dayanıklı olduğu vs pek bir bilgi bulamadım.

Bu ürünün yüzü astarından pahalı gelir bize bence tercih etmezler...

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bertanb

Bu konu hakkında haklı olduğun için herhangi bir izah gelmemiş olabilir mi acaba?  :lol:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı aziz1903

Tribun atmosferi daha guzel olsaydi suan Turkiye'nin en guzel stadi olurdu bence

Çevrimdışı ZEKI

ben kendimi bildim bileli en ucuz bileti en ucuz kombineyi en ucuz locayı  biz satarız yinede taraftar memnun değil.. sonrada niye rakiplerimizden ucuza kombine ,bilet loca satıyoruz deriz... bu nasıl bi çelişki biri bana açıklasa sevinirim
Niye oyle diyorsun feda sezonunda kapali niye bos kaldi ? fiyatlar biraz yukselttik protesto basladi..

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:10:16
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Niye oyle diyorsun feda sezonunda kapali niye bos kaldi ? fiyatlar biraz yukselttik protesto basladi..
Bunun çözümü basit Locaları pahalandırıp, koltukları ucuzlatacaksın
Zenginden alıp fakire vereceksin yani Robin Hood hesabı  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın