Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869975 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

hep söylerim bir tane bile böyle dekoratif şeyler yapılmıcaktır stadımıza,,
hep beklentiyi düşürmüşümdür o kartal motifleri o uçurulcak kartal kulelerin üstünde olması planlanan kartal,, gib gibi fakaatt hiçbiri olmucaktır
bir tane bile böyle görseller sızmadı sızdırılmadı çnk yapılmıcak
niye bu kadar ümitsizsin @ozan062 biz kulübe mail atalım sosyal medyada dile getirelim olur, zaten ilk görsellerde vardı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu sadece görsel bir şey değil. böyle bir düzenleme yapmadan önce onun bakımı ve bakımına harcanacak para vs herşey düşünülmeli. olsun deyince yapılacak, o kadar kolay bir şey değil bence
@idil sen istanbullusun e5 -e100 üzerinde bir çok noktada var kaldı ki belediye başakşehir stadına da yapmış zaten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

@Factatum , @İdil projede kabartma şeklinde 'tarihi duvar' da efsanelere yönelik bir çalışma planlanıyordu ama anıtlar ne dedi bilmiyorum.Tarihi duvar aslında bunun için en uygun yer.

kabartma da güzel ama bu şekil daha şık geldi bana sanki... gerçi bizim duvara hangisi daha iyi gider bilemedim... bir de efsanelerin dev afişleri konusunda çok ısrarcıyım. kesinlkle olmalı bence. bu afişler kırmızıyla gösterdiğim yerlere monte edilebilir mi acaba?

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı KUMANOVALI

@idil sen istanbullusun e5 -e100 üzerinde bir çok noktada var kaldı ki belediye başakşehir stadına da yapmış zaten.

ana yollara yapmışlar
hiç bir talep yokken

talep edilirse yapılır ...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Bir kere silikon membran finansal sıkıntılardan dolayı seçilme meselesi külliyen yalan çünkü ptfe ve etfeden bile pahalı bir ürün.

Çevrimdışı ahmetx

@Factatum , @İdil projede kabartma şeklinde 'tarihi duvar' da efsanelere yönelik bir çalışma planlanıyordu ama anıtlar ne dedi bilmiyorum.Tarihi duvar aslında bunun için en uygun yer.

kabartma da güzel ama bu şekil daha şık geldi bana sanki... gerçi bizim duvara hangisi daha iyi gider bilemedim... bir de efsanelerin dev afişleri konusunda çok ısrarcıyım. kesinlkle olmalı bence. bu afişler kırmızıyla gösterdiğim yerlere monte edilebilir mi acaba?

stadın dış kısmına anıtlar kurulu afiş , reklam panosu hiç bir şeye izin vermiyor.İyi ki de vermiyor rezil olurdu stad. :D

Çevrimdışı Necmi

tutunki bu dedikleri doğru adamların,, hala stad nasıl açılırsa açılsın diyebiliyorsunuz,, o yapılan çimlerin içine etmezmi bu çatının elverişsizliği sen altyapıyı bu çatıyla koruyacaksın sen diyorsunki açılsında..
sanki biz para saçıyoruzda yenisini yaparız,,
nasıl böyle bir zihniyet hakim anlamıyorum bizim taraftarlarda borç rahatlıkla milyar tlyi geçmiş enson 970küsür idi simdi milyarı aştık daha bitmiş birşey yok ve biz stadın gelirlerini binlerce gün sonra almaya başlıcaz.. siz finansal olarak kötü yönetilmiş stadı hala hatalarla destekçıkmaya çalışıyorsunuz,, biraz denetleyici bir taraftar olsaydı inanın o stadyumda taraftar adınada birşeyler yapılırdı bize sorularak

hep söylerim
başkan diyorya herşeyi biz yapıyoruz evet ama taraftarına sorarak değil bir lidere sorarak
sanarsınız parasını cebinden veriyor beyfendi... hersey biz taraftarın markası altında yapılıyor ama sorulan ve denetleyen biz değiliz. yazık

iyide sen hangi vasıfla deneyeceksin :alala: hangi bilgiyle
köprülerde bizim paramızla yapılıyor yollar hastaneler neden gidip denetlemiyorsun
sen orda denetlemesi için zaten birini seçip yetkilendirmişsin senin yerine yapıyor
bu ülkede bizim ama başbakan yönetiyor şimdi gidip 70 M kişi denetleyecekmi
bir düşün bak söylediğinin ne kadar saçma bir şey olduğunu anlarsın her kes tek tek mi
denetleyecek yoksa bir heyet mi kurulacak kurulan heyete güvenecekmisin  :alala:
sen parasını cebindenmi veriyorsun emin ol cebinden vermese bile genede senin verdiğinden fazlasını vermiştir
cebinden o nedenle senden daha fazla söz hakkı vardır senin dediğin gibi olsa bu iş bin yılda bitmez emin ol
şurda bir avuç insan ortak bir paydada bulunamıyoruz sen milyonlarca taraftarın denetlemesinden bahsediyorsun
merak ettim gerçekten ciddi ciddi böylemi düşünüyorsun yoksa laf olsun diyemi düşünüyorsun @ozan062
biraz makul olun ya ütopik düşüncelerin peşinde zaman harcamayın
birde biz o kulubün sahibi değiliz taraftarıyız aradaki farkı bilmem anlıyormusun sinemaya gidip bir bilet alınca
o sinemanın sahibi olmuyorsun sahibiyim demek için git hisselerini al borsaya açık bir şirket ondada sadece kâr
ortağı oluyorsun sanırım borsa işlerinden hiç anlamam ama borsada satıştaki hisseler mülkiyet hisseleri değil diye biliyorum
yanlışda olabilir. biz taraftarız kulübü sahipleniyoruz ama bu sahibi olmak anlamına gelmiyor yani veren kısımdayız.
işin duygusal kısmını nesnel hale dönüştürmeyin bak iki tribün cezalı madem sahibisin neden senin mülküne seni sokmayacaklar
insana mülküne girme yasağı koyabilirlermi :kop: :kop:

Çevrimdışı idil

tamam da oraların bakımı için devlette çalışan işçiler var. bizimkisi ise özel arazi. (duvarlar) hadi yaptı devlet diyelim oranın bakımı için adam vermicek.. bizim yine bir firmayla anlaşmamız gerekicek

Çevrimdışı idil

stadın dış kısmına anıtlar kurulu afiş , reklam panosu hiç bir şeye izin vermiyor.İyi ki de vermiyor rezil olurdu stad. :D

benim kastettiğim o tür afişler değil  :) efsanlerin olacağı sanatsal resimler, çalışmalar vs

Çevrimdışı ErsinA.

Bir kere silikon membran finansal sıkıntılardan dolayı seçilme meselesi külliyen yalan çünkü ptfe ve etfeden bile pahalı bir ürün.

Bu tabloya göre fiyat sütununda 1 yıldız olan mı daha ucuz 5 yıldız olan mı?

Silikon membran için 2 yıldız vermişler. Bu daha ekonomik olduğu anlamı çıkarmaz mı?

Çevrimdışı ahmetx

tamam da oraların bakımı için devlette çalışan işçiler var. bizimkisi ise özel arazi. (duvarlar) hadi yaptı devlet diyelim oranın bakımı için adam vermicek.. bizim yine bir firmayla anlaşmamız gerekicek

başakşehir stadı özel arazi değil mi ,oraya yapmış kaldı ki bu stadyum İstanbulun en çok turist çeken yerinde.

Çevrimdışı ahmetx

Bu tabloya göre fiyat sütununda 1 yıldız olan mı daha ucuz 5 yıldız olan mı?

Silikon membran için 2 yıldız vermişler. Bu daha ekonomik olduğu anlamı çıkarmaz mı?

yıldız sayısının artması olumludur,yani yıldız arttıkça daha ucuza temin edebilirsin demek.

Çevrimdışı ahmetx

benim kastettiğim o tür afişler değil  :) efsanlerin olacağı sanatsal resimler, çalışmalar vs
onları sütunlara yaptırmazlar , sütunları geçtikten sonra tribüne giriş kapılarının yanındaki duvarlara ya da fotodaki gibi tarihi duvara olabilir.

Çevrimdışı Deadam

Şimdi ortaya bir eser çıktığında eleştirmek çok kolay. Fikret Başkanı sevip sevmemeniz önemli değil. stadıda kendi cebinden yapmıyor Beşiktaşın Kaynakları İle Beşiktaş için yapıyor. Sponsorlar Fikret ORMAN için değil Beşiktaş ismi için geliyorlar.

Stadın çatı kaplamasının uygun olmadığı gerçeğine inanmıyorum 150 M$ projenin en önemli kısmında araştırma yapılmadan malzeme seçimi yapılmaz. O malzemelerin yıpranma yanma rüzgara verdiği tepki hepsi araştırılmıştır.

Stadda şu yok bu yok demek kolay iş, Bu çaplı büyük işlerde öncelikli olan amaca yönelik imalattır. Önce Stadın Maç yapılacak seviyede ve taraftarlara en iyi hizmeti sağlaması için yapılır. Çünkü stada binaya ruh katan taraftar ve insanlardır.

Wall Of Fame, kartal heykelleri, Seba, Baba Hakkı, Şeref Bey, heykelleri görselleri zaman içerisinde stadda yerini alacaktır.

2 yıl içerisindeki ilerlemeye ayrıca dikkat çekmek isterim. Spor Klüplerinin gelir alanları çok kısıtlıdır. O nedenle bu kadar büyük bir projeyi herkese ve herşeye rağmen klüp imkanlarıyla - borçlanarak dahi olsa - yapmak gerçekten başarılı bir iştir. (Sn: Melih Gökçek bile twitterdan ihbarda bulunmuştu stadın altında tarihi eser var diye ANkarada Ulusta Tarihi eserin üstüne yapılan Ulus şehir çarşısına ruhsat veren kişi olduğunu unutup) bu sürede devlet tarafından yapılan projeler bile bu seviyeye gelemedi. Kulüp borçlanırken ona borç verenler karşılığı olduğunu bildikleri için veriyorlar.

SOnuç olarak Bu sezona yetişmezmiş, görsellik kötü, şu eksik bu eksik yorumlarını yapmak kolaycılık.

Ayırca Sn Fikret Orman'ın yalan söylemesi idari bir hatadır. Ancak Gerek sponsorluk gerek heyecanı ayakta tutmak gerek seçimlerde oy kaybını engellemek gerekse kombine satışını teşvik için yapıldığı düşünülerek kabullenilebilir. Kötü niyet olduğunu düşünmüyorum.
Bu sezon seçime kadar yetiştireceğinide umud ediyorum.

Uzun oldu pek çoğunuz okumayacaksınız biliyorum.

Hayatta Tek aşk BeşiktAŞK

Yapılan işi takdir etmek lazım. 3 Sezonda bile bitirilirse bu stad Başarılı bir çalışmadır.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ErsinA.

Bu arada daha önce söylendi mi bilmiyorum.   

Membran uygulamasını yapacak firma ETNA YAPI imiş. referanslarına bakınca Vodafone Arena şimdiye kadarki en büyük referansları olacak.

Çevrimdışı ahmetx

Valencia stadını 6-7 senedir bitiremiyor ,aynı şekilde atletico madrid.

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada daha önce söylendi mi bilmiyorum.   

Membran uygulamasını yapacak firma ETNA YAPI imiş. referanslarına bakınca Vodafone Arena şimdiye kadarki en büyük referansları olacak.

altı üstü membran serecek teknik bir konu değil ki bu .Kaldı ki daha önce Koza Wos arena çatısını yapmışlar daha ne olsun.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 14:31:58 ahmetx ]

Çevrimdışı Necmi

Dun Kukubumuz 35 milyon tl kredi cekmisti
Bu kredinin DENIZBANKtan cekildigi anlasilmis
Bu kredi stad icin degil Ffp icin cekilmis , Besiktas fubol A.s nin tum borçları ödenmiş bu parayla
Bunu buraya yazmamin sebebi Kredi DENIZBANKtan cekildigine gore Eski acik tribun sponsoru Denizbank oldu diyebilirmiyiz artik :naughty: :naughty: :upto: :upto: @Necmi abi
nerden bileyim @Yunus Emre Dökmeci  Beşiktaşın bütcesini benmi denetliyorum sponsorlukları benmi onaylıyorum
böyle bir şey olsa neden kredi olsun sponsorluk karşılığı denir :D

Çevrimdışı idil

başakşehir stadı özel arazi değil mi ,oraya yapmış kaldı ki bu stadyum İstanbulun en çok turist çeken yerinde.

başakşehir'i devlet yapmadı mı?? ya da şöyle soriym adı üzerinde istanbul büyükşehir belediye stadı kadar devlet destegi gören başka klüp mü var?  :)

Çevrimdışı idil

onları sütunlara yaptırmazlar , sütunları geçtikten sonra tribüne giriş kapılarının yanındaki duvarlara ya da fotodaki gibi tarihi duvara olabilir.

tabi o da olur... ama kesinlikle yapılmalı stadın çeşitli kısım duvarlarına...

Çevrimdışı ErsinA.

altı üstü membran serecek teknik bir konu değil ki bu .

iyide ben teknik bir konumu dedim? :)

Firmanın biten projeler kısmında belirttiği referanslar aşağıda. Vodafone Arena bunların içinde en büyük referans olacak dedim.

http://www.etnayapi.com/biten-projeler/spor-yapilari

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O stad Avrupa maçlarında final görecek, bizim ŞL maçlarına ev sahipliği yapacak, dünyaca ünlü sanatçıların konserlerine tanıklık edecek, gelen turistler stadımızı gezecek vs vs . Orası Beşiktaş'ın değil aynı zamanda İstanbul'un ve Türkiye'nin de göz bebeği olacak dolayısıyla özel arazi kapsamında olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki belediyenin bu tarz işlerle uğraşan birimleri var yani hem çiçek üretip hem de bakımını bünyelerinde yapıyorlar.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

başakşehir'i devlet yapmadı mı?? ya da şöyle soriym adı üzerinde istanbul büyükşehir belediye stadı kadar devlet destegi gören başka klüp mü var?  :)
doğru stadyum devletin  :D, sonuçda bizim stadyumda devletin biz sadece 49 yıllığına kiracıyız. :)

Çevrimdışı ahmetx

iyide ben teknik bir konumu dedim? :)

Firmanın biten projeler kısmında belirttiği referanslar aşağıda. Vodafone Arena bunların içinde en büyük referans olacak dedim.

http://www.etnayapi.com/biten-projeler/spor-yapilari

yukarıda videosunu koydum yahu koza wos arenayıda bunlar yapmış.Zaten bizim çatıdan büyük çatı bildiğim kadarıyla sadece tt arena çatısı.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 14:39:21 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 14:40:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
membran nedir devasa iskeletin yanında.
ayrıca herşey sigortalı değil mi.
eğer uyum sorunu olursa çimlere zarar veren ışığı geçiriyorsa sigorta var paşa paşa değiştirecekler...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana