Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870997 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serdart

Pazartesi kaldırılacaktı çatı. Bugün kaldırılacağı bilgisini nerden aldınız ki?

Çevrimdışı empisayn

diyelim canlı yayın olmadı periscope oldu , o da olumlu  :evillol:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Serkan7738

çatı kalkması diye girdik ahşap döşeme çıktı  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı vural

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar çatı kaldırma işlemi pazartesi gününe sarkmış canlı yayın bugün olmayacak umarız pazartesi bir aksilik olmaz ve yayınımızı sorunsuz yaparız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar çatı kaldırma işlemi pazartesi gününe sarkmış canlı yayın bugün olmayacak umarız pazartesi bir aksilik olmaz ve yayınımızı sorunsuz yaparız.
:s20: :s20: :s20: :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Deadam

:ebebe: :bawling: :bandit: :s20: :alala:

Sağlam olsun eksiksiz olsun da pazartesi olsun
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yasin A.

neden hafta sonu degil de pazartesi? özel bir durum mu var acaba?  :alala:

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence bazı eksiklikler var onların tamamlanması bekleniyor. Pazartesi de kesin değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Batu K.çetin

umarım pazartesi olur ama hava durmuna göre pazartesi yağmurlu imiş belki de kaldırma işlemi yağmurlu havada da yapılabilir...

Çevrimdışı enemy1903

pazartesi beşiktaş'ta sabah 9 ila 17 arası yağmur yok.

Çevrimdışı aoguzd

bildiğim kadarıyla yağmurla ilgili sıkıntılı bi durum yok, rüzgar hızı belli bi seviyenin üstüne çıkınca o zaman sıkıntı oluyormuş.

Çevrimdışı ahmetx

Numaralı ve yeni açık arka duvarlarına duvar bahçe yapılması için 5 dakikanızı ayırıp belediyelere mail atalım lütfen .

ibb beyaz masa https://crmweb.ibb.gov.tr/

beşiktaş belediyesi https://online.besiktas.bel.tr/Ebelediye/sikayetoneri.aspx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Dun Kukubumuz 35 milyon tl kredi cekmisti
Bu kredinin DENIZBANKtan cekildigi anlasilmis
Bu kredi stad icin degil Ffp icin cekilmis , Besiktas fubol A.s nin tum borçları ödenmiş bu parayla
Bunu buraya yazmamin sebebi Kredi DENIZBANKtan cekildigine gore Eski acik tribun sponsoru Denizbank oldu diyebilirmiyiz artik :naughty: :naughty: :upto: :upto: @Necmi abi

Çevrimdışı Anıl

Dun Kukubumuz 35 milyon tl kredi cekmisti
Bu kredinin DENIZBANKtan cekildigi anlasilmis
Bu kredi stad icin degil Ffp icin cekilmis , Besiktas fubol A.s nin tum borçları ödenmiş bu parayla
Bunu buraya yazmamin sebebi Kredi DENIZBANKtan cekildigine gore Eski acik tribun sponsoru Denizbank oldu diyebilirmiyiz artik :naughty: :naughty: :upto: :upto: @Necmi abi
Daha stad yıkılmadan önce söyleniyordu deniz tarafındaki kale arkasına Denizbank sponsor olacak diye, gerçekten öyle olacak mı bakalım :)

Çevrimdışı Efe

şu catiya söyleyinde kalkacagi gunu mail atasin bizi ugrastirmasin :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eksikler vardir belkide bi deneyelim dediler sonra vaz gectiler sıkıntı olmasinda fark etmez her yerine baksinlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Daha stad yıkılmadan önce söyleniyordu deniz tarafındaki kale arkasına Denizbank sponsor olacak diye, gerçekten öyle olacak mı bakalım :)
Biliyorum oyizden yazdim zaten @Anıl Muhtemelen bu parayi geri ödemeyeceğiz ve bunun karsiliginda Denizbank tribun sponsoru olacak eski aciga :bandit:
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 11:31:36 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmetx

Biliyorum oyizden yazdim zaten @Anıl Muhtemelen bu parayi geri edemeyeceğiz ve bunun karsiliginda Denizbank tribun sponsoru olacak eski aciga :bandit:
ama rakam çok fazla zannetmiyorum 11,5 milyon $ vereceklerini.

neden fazla olsun ?
3 yilllik falan olur 11.5 milyon $ normal bir rakam bence @ahmetx abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bi kısmını öderiz bencede 11.5 milyon $ çok iyi para