Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875463 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Basket arena başlığınıdamı açsak acaba  :naughty: :naughty:
:ishock: :ishock: 12-15 bin arası olacak dedi harika bide onu takip edeceğiz ama o böyle stresli olmaz nasıl olsa oynayacağımız salon var uuzun sürsede problem yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

:nerd: :nerd:
Necmi abi Bombayi birakti :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Aha bize yine insaat isi cikti , forumun yarisi kesin mühendis olur bu sefer :D
Bomba filan bırakmadım çalışmalara başlandı diye Başkan söyledi
Başkanlık dönemi bitmeden yapmayı kesin istiyordur. yani stad biter büyük ihtimalle
Basket arena başlar öyle büyük maliyetlerde olmayacağı içinde aradan çıkar bence
belki sponsor katkısıyla olur. Yeri belli büyük ihtimal projesi hazırlanıyor finansı ayarlanıyor
Tesis kazanıyoruz ne güzel Beşiktaşın uzun zamandır ihtiyacı vardı böyle şeylere bunların hepsi
gövde gösterisi Beşiktaşın gücünü gösteriyor güzel şeyler. Sizin düşündüğünüz gibi sadece sportif alanda güçlü olmak
yetmiyor günümüzde camia olarakta güçlü olmak gerekiyor camianın gücünüde bu tip şeyler
gösteriyor

Çevrimiçi Necmi

:ishock: :ishock: 12-15 bin arası olacak dedi harika bide onu takip edeceğiz ama o böyle stresli olmaz nasıl olsa oynayacağımız salon var uuzun sürsede problem yok
uzun sürmezki @Efe  hem mali açıdan hemde iş boyutu açısından
korkulacak bir şey değil büyük ihtimalde sponsor desteğiyle olur biter gider :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

...

Kirişlerin betonu bi atılsaydı..

Bilezik bi birleşseydi..

Prekastları bi bitirseydik..

Rampa bi bitseydi..

Kolonları bi taksaydık..

Çelik kirişi bi bitirseydik..

Halatları bi görseydik..

İç halkayı bi bitirseydik..

Sjler bi takılsaydı..

Çatıyı bi havada görseydik..

Çeliklerin montesi bi bitseydi..

Membran bi gelseydi..

Çime bi başlansaydı..

Koltuklar bi bitseydi..

Çim bi yeşillenseydi..

Açılış günü bi gelseydi..

İlk golü Pektemek atmasaydı..  :evillol: :kop:

Bide 360 skorboard olsaydı.. :bandit: :icool:

Derbiler burda olsaydı..

Son maç deplasmanda olmasaydı..

İYİYDİ..

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kapasite konusunda yine ucmus arkadaslar. 50 bin diyen var.  :ebebe:

Çevrimdışı KLEBERR

aslında ben şampiyonluğu stadsız olmaya bağlamıyorum kazanırken o stadda oynamıyormuyduk
bu olimpiyattan çok Biliçle ilgili bir durumdu. Adamda renkli kompleksi vardı ve hiç şampiyon olacağımıza
inanmadı ve Beşiktaşı ingilterede kendine piar yapmak için kullandı. Bütün atışı avrupa maçlarına daha doğrusu
ingiliz takımlarıyla oynadığımız maçlara yaptı. eskişehir maçı balıkesir maçı avrupaya kurban gitti. zaten geçen sene ikinci yarı bıraktı
ipin ucunu devre arası zaten anlaştığı söyleniyordu ve bir sene opsiyonu vardı şampiyon olsaydık yönetim taraftar baskısı nedeniyle
bırakmaz opsiyonu kullanırdı. O nedenle son maçlar saçmaladı serdarı çıkart olcayı sağ bek oynat mustafadan kurtarıcı olarak
faydalan resmen takımın el frenini çekiyordu.

her zaman olduğu gibi Necmi abiye katılıyorum...ileti sayımda 10 bin yazmamasının sebebi Necmi abidir... :ok: :lol: :lol:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı İhsan

Basket arenanın koltuk dizaynı nasıl olacakmış acaba ? Meraktan çatlıyorum yahu  :duman:  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 08:48:55 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Basket arenanın koltuk dizaynı nasıl olacakmış acaba ? Meraktan çatlıyorum yahu  :duman:  :biggrinking:
Ins Full Siyah olur , KARA DUVAR
Kapali mekan oldugu icin Basketbol sahalarinda Full siyah muazzam duruyor :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Forum Siz Size ayığ olun  :kop: :kop: :kop:
@SDemirsoy  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
günaydın @ALI RIZA bey hayırdır sabah sabah anlamadım bişey :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

herkese günaydın çatı firması hafta sonu çalışıyor mu

Çevrimdışı ers1903

Atex 5000 trl nin en önemli özelliklerinden birisi ışık oyunlarına uygun olması.

Doğru başkan aciklamasi vardi o firmayla bir sponsorluk anlaşması imzalarken alt yapi icin,demistiki çatıda ışık oyunlari yapmak istiyoruz..

Çevrimdışı ahmetx

dün paylaşılan beyaz koltuklar vip koltuklar olacak. Kolçaklı ve genişliği 45 cm.Stadyum koltuklarını ve özelliklerini incelemek isterseniz linki tıklayın.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-koltuklari/msg189500/#msg189500
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın Arena

dün paylaşılan beyaz koltuklar vip koltuklar olacak. Kolçaklı ve genişliği 45 cm.Stadyum koltuklarını ve özelliklerini incelemek isterseniz linki tıklayın.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-koltuklari/msg189500/#msg189500
@ahmetx eline sağlık
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Erdem Çözer

aslında ben şampiyonluğu stadsız olmaya bağlamıyorum kazanırken o stadda oynamıyormuyduk
bu olimpiyattan çok Biliçle ilgili bir durumdu. Adamda renkli kompleksi vardı ve hiç şampiyon olacağımıza
inanmadı ve Beşiktaşı ingilterede kendine piar yapmak için kullandı. Bütün atışı avrupa maçlarına daha doğrusu
ingiliz takımlarıyla oynadığımız maçlara yaptı. eskişehir maçı balıkesir maçı avrupaya kurban gitti. zaten geçen sene ikinci yarı bıraktı
ipin ucunu devre arası zaten anlaştığı söyleniyordu ve bir sene opsiyonu vardı şampiyon olsaydık yönetim taraftar baskısı nedeniyle
bırakmaz opsiyonu kullanırdı. O nedenle son maçlar saçmaladı serdarı çıkart olcayı sağ bek oynat mustafadan kurtarıcı olarak
faydalan resmen takımın el frenini çekiyordu.

yanlış kararlar almış olabilir ama stad hala bitmedi diyip veya kariyerimi düşünmek zorundayım diyip yine giderdi.. kariyerine şampiyonluk eklemek varken niye bilerek şampiyonluğu bıraksın?

adam basın toplantısında gözyaşlarını zor tuttu ve west ham'ın ilk tercihi Bilic değildi.. sezon sonu diğerleriyle anlaşamayınca Bilic'e yöneldiler..

sezon sonunda Gökhan Töre için de benzer suçlamaların olmuştu..

stad konusunda fikirlerine çok değer veriyorum ve forumu takip etme sebebimsin ama futbol konusunda fikirlerine katılmam çok zor.. işin kötüsü sözlerin bir çok Beşiktaşlıyı etkiliyor.. bence bu sorumluluğun daha çok bilincine varıp, daha dikkatli yorumlar yapmalısın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

BEŞİKTAŞ'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.
Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor. Türk bayrağı asılan çatı iskeleti ilk aşamada 20 santimetre kaldırılarak daha önceden takılan 36 bin civata tekrar sıkılacak. Çalışmaların hava şartlarının da uygun olması durumunda 1 hafta içinde sonuçlanması bekleniyor.

ÇATI KALDIRMA OPERASYONU BAŞLADI

Dolmabahçe'de bulunan tarihi stadyumun yıkılmasıyla yerine yapılan Vodafone Arena stadyumu inşaatı, geçtiğimiz aylarda çelik çatı iskeleti sırasında yaşanan bir çökmenin ardından bir süre durmuştu. Gerekli emniyet tedbirlerinin alınmasının ardından hasarlı bölümleri sökülen çelik çatı iskeletinin yapımına tekrar başlanmıştı. Çalışmaların aralıksız devam ettiği stadyumda çelik çatı iskeleti tamamlandı. Türk bayrağı asılan çatıyı yerine kaldırmak için başlatılan bir dizi işlem için start verildi.

36 BİN VİDA YENİDEN SIKILACAK

Büyük bir titizlikle yapılan çatı kaldırma işleminde önce stadyumun çevresinde yapılan 84 adet çelik kolona bağlanan halatlara yük bindirilerek kontroller başladı. Çatı önce 20 santimetre havaya kaldırılacak. Bu aşamadan sonra daha önceden takılan toplam 36 bin civata tekrar sıkılma işlemi gerçekleştirilecek. Hidrolik kaldıraçların kullanıldığı çalışmanın her aşamasının kameralar tarafından saniye saniye izlendiği belirtildi. Herhangi bir aksaklık durumunda mühendislerin müdahale için hazır beklediği öğrenildi. Çalışmaların, hava şartlarının da uygun olması durumunda bir hafta içinde tamamlanması bekleniyor.

VODAFONE ARENA STADYUMUNUN ÇATISININ ÖZELLİKLERİ

Vodafone Arena Stadyumu kullanılan teknolojiyle dünyadaki stadlar içinde öne çıkıyor. Toplam 26 bin metrekarelik bir alanı kaplayacak olan stad çatısı bütün tribünleri kapatacak. Çatı kaplamasında kullanılacak özel bir madde, güneş ışınlarının yaklaşık yüzde 25'lik bölümünü geçirirken stadın içinde seyircilere ve çimlere zarar vermeden yeterli aydınlık olmasını sağlayacak.
Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)

http://www.dha.com.tr/vodafone-arenanin-catisi-yukselmeye-basladi_1042161.html

Çevrimdışı SDemirsoy

BEŞİKTAŞ'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.
Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor. Türk bayrağı asılan çatı iskeleti ilk aşamada 20 santimetre kaldırılarak daha önceden takılan 36 bin civata tekrar sıkılacak. Çalışmaların hava şartlarının da uygun olması durumunda 1 hafta içinde sonuçlanması bekleniyor.

ÇATI KALDIRMA OPERASYONU BAŞLADI

Dolmabahçe'de bulunan tarihi stadyumun yıkılmasıyla yerine yapılan Vodafone Arena stadyumu inşaatı, geçtiğimiz aylarda çelik çatı iskeleti sırasında yaşanan bir çökmenin ardından bir süre durmuştu. Gerekli emniyet tedbirlerinin alınmasının ardından hasarlı bölümleri sökülen çelik çatı iskeletinin yapımına tekrar başlanmıştı. Çalışmaların aralıksız devam ettiği stadyumda çelik çatı iskeleti tamamlandı. Türk bayrağı asılan çatıyı yerine kaldırmak için başlatılan bir dizi işlem için start verildi.

36 BİN VİDA YENİDEN SIKILACAK

Büyük bir titizlikle yapılan çatı kaldırma işleminde önce stadyumun çevresinde yapılan 84 adet çelik kolona bağlanan halatlara yük bindirilerek kontroller başladı. Çatı önce 20 santimetre havaya kaldırılacak. Bu aşamadan sonra daha önceden takılan toplam 36 bin civata tekrar sıkılma işlemi gerçekleştirilecek. Hidrolik kaldıraçların kullanıldığı çalışmanın her aşamasının kameralar tarafından saniye saniye izlendiği belirtildi. Herhangi bir aksaklık durumunda mühendislerin müdahale için hazır beklediği öğrenildi. Çalışmaların, hava şartlarının da uygun olması durumunda bir hafta içinde tamamlanması bekleniyor.

VODAFONE ARENA STADYUMUNUN ÇATISININ ÖZELLİKLERİ

Vodafone Arena Stadyumu kullanılan teknolojiyle dünyadaki stadlar içinde öne çıkıyor. Toplam 26 bin metrekarelik bir alanı kaplayacak olan stad çatısı bütün tribünleri kapatacak. Çatı kaplamasında kullanılacak özel bir madde, güneş ışınlarının yaklaşık yüzde 25'lik bölümünü geçirirken stadın içinde seyircilere ve çimlere zarar vermeden yeterli aydınlık olmasını sağlayacak.
Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)

http://www.dha.com.tr/vodafone-arenanin-catisi-yukselmeye-basladi_1042161.html
adamlar haberi resmen bizden almış ya :D

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Galiba bizi en çok üzende şu tarihleri bir türlü tutturamayıp sarkan işler.Çünkü zaman ilerledikçe stadın açılışıda bu tarih verme işine benzeyecek ve sezonu kaçıracak korkusu uyandırıyor.

yanlış kararlar almış olabilir ama stad hala bitmedi diyip veya kariyerimi düşünmek zorundayım diyip yine giderdi.. kariyerine şampiyonluk eklemek varken niye bilerek şampiyonluğu bıraksın?

adam basın toplantısında gözyaşlarını zor tuttu ve west ham'ın ilk tercihi Bilic değildi.. sezon sonu diğerleriyle anlaşamayınca Bilic'e yöneldiler..

sezon sonunda Gökhan Töre için de benzer suçlamaların olmuştu..

stad konusunda fikirlerine çok değer veriyorum ve forumu takip etme sebebimsin ama futbol konusunda fikirlerine katılmam çok zor.. işin kötüsü sözlerin bir çok Beşiktaşlıyı etkiliyor.. bence bu sorumluluğun daha çok bilincine varıp, daha dikkatli yorumlar yapmalısın
Bu kisiye gore degisir abi
Bende Necmi abiye sonuna kadar katiliyorum , Bilic bize ihanet etmistir !
Ne gozyasi yahu gecin bu isleri , Adam bizden ayrılmasının uzerinden 2 gun bile gecmeden Vesthama imza atti , Hemde bizden aldigi paranin 3 misline ne kadar ilginc dimi ?? ! O is devre arasi bitmis ! Bilic bizi sampiyon yapmamak icin cirpindi resmen , Takimi sabote etti sozlesmesini uzatmayalim diye cunku sampiyon olsaydik Sozlesmesini tek tarafli uzatacaktik
Hata demissin , Hata 1 kere yapilir 2 kere yapilir hadi 3 kere yapilir ama ayni hata 10 kere israrla yapilmaz !
Kimse bana Yedek kulubesinde 3 Tane orjinal STOPER otururken , Necipi stoper oynatmasini aciklayaamaz
Kimse bana Cenk kulubede otururken her mac Mustafanin oynamasini aciklayamaz , kimse bana Her macin 70.dakikasinda Tolgayin cikarilmasini aciklayamaz k8mse bana Olcayin sag beke cekilmesini aciklayamaz @insane_rc
Ama bunu burada degil de futbol sayfasinda konusalim cevabini oraya yaz ben oradayim
Konu disi icin ozur dilerim ama bunu yazmam gerekiyordu :by2:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

Çatı ne Zaman kalkıyorrrr ömrüm çürüdü :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.