Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876367 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Görsellerde 1903 ve VİP tribün siyah ve kolçaklı görünüyor. Arkalarında TV tablet var ayrıca
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

kesinleşmişti zaten :D dedik ya içimizden bir ses alt beyaz üst siyah diyor pikselli geçiş
içimizdeki ses pak yanılmıyor :D
keşke yanılsa ama dediğin gibi yanılmıyor. Tek renk içimde kalacak şu beyazda çok hoşdu siyah merdivenli.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

Görsellerde 1903 ve VİP tribün siyah ve kolçaklı görünüyor. Arkalarında TV tablet var ayrıca
görsellerdeki loca koltuğu uzun modelden, kısa kolçaklıları vip tribüne koyarlar diyordum ama değil acaba onları nereye koyacaklar.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türken

soyunacaklarda beklemeyecekler :nerd:

hee illa açık alan yeşillik olacak.Üstlerini değiştirip  rahat birşeyler giyip öyle gelecekler. Ok abi şimdi anladım.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2015, 17:45:41 ahmet türken ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Siyah ve kolçaklılar 1903 - vip tribün koltukları.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2015, 17:52:32 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

hee illa açık alan yeşillik olacak. Şimdi anladım.
bu günkü performansını sürdürseydin bu güne kadar on defa kara kartal olurdun :D

Çevrimiçi murat

5 kişilik renault 12 SW'ye 12 kişi binmişliğimiz var gençlikte  :kop:
abi aynı arabaya binmiş olma olasılığımız varmı  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Yönetim stada 45.000 koltuk koyup,  UEFA ve TFF ye 41.903 koltuk var dese.

Kim gelip bu koltukları tek tek sayıp resmi rakamı teyit edecek??  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tek tek sayma değilde kenarları sayıp bi çarpsalar aşağı yukarı anlarlar be abi  :biggrinking: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

ooo bakıyorumda siz çatıyı bitirip koltuklara geçmişiniz :D

Çevrimdışı BlackEagle26

Inşallah basit bir soyunma odası olmaz. Ust duzey bir soyunma odası yakışır..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bence 42000 doğru rakam 42000 taraftar koltuğu var sanırım :D
hımm hem yanlış bilgi aktarımı yok hem gerçek sayıyı siz bulun der gibi bir mesaj :ok: 42.000 taraftar koltugu loca vip 1903 tribünü hariç 42.000 yani:))
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı BlackEagle26

Tt arena koltuk arası mesafe ne kadar ? Ona gore bir tahmin yapabiliriz. 45 - 46.000 beni ve bir çok kişiyi mutlu eder.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2015, 18:05:35
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Easthanbool

Abi söz konusu biz olunca sanki tek tek sayarlarmış gibi geliyor bana  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi murat

koltuk eksenleri arası  50 cm ise  43 bin (50 cm uefa tarafından önerilen)
                               49 cm ise  44 bin
                               48 cm ise  45 bin
                               47 cm ise  46 bin
                               46 cm ise  47 bin
                               45 cm ise  48 bin (@İhsan 45 cm ölçtü )                                                                                 
üstteki 1 sıraya da koltuk konulursa +(1200-1500)  koltuk ekleyin

@ahmetx şu iki resme göre kaç olur sence.ben ölçmedim ama aklımda koltuklar 43 cm olarak kalmış.küçük resimdeki gibi olursa merkezden merkeze 45 olacak sanırım.diğer resimde biraz daha aralık fazla gibi.

Çevrimdışı Tolga

Koltukların montajı bittikten sonra çim işi ne durumda olacak asıl önemli kısmı burası.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

koltuk eksenleri arası  50 cm ise  43 bin (50 cm uefa tarafından önerilen)
                               49 cm ise  44 bin
                               48 cm ise  45 bin
                               47 cm ise  46 bin
                               46 cm ise  47 bin
                               45 cm ise  48 bin (@İhsan 45 cm ölçtü )                                                                                 
üstteki 1 sıraya da koltuk konulursa +(1200-1500)  koltuk ekleyin

@ahmetx şu iki resme göre kaç olur sence.ben ölçmedim ama aklımda koltuklar 43 cm olarak kalmış.küçük resimdeki gibi olursa merkezden merkeze 45 olacak sanırım.diğer resimde biraz daha aralık fazla gibi.

@İhsan ölçmüş 45 cm diyor iki koltuğun orta noktası arasındaki mesafeyi ama mirin sitesinde koltuk genişliği 44 cm yazıyor aradaki boşluk 4-5 cm gibi fotolarda.

[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2015, 18:22:56 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Koltukların sahipleri şu şekilde olacak zannedersem.

Çevrimdışı Erhan

Taraftar koltukları bunlar demiş @nlyyilmaz

Zaten @Necmi abinin oturdukları bunlar