Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5877442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@ahmetx @Efe @FARUK ve diğer arkadaşlar. Geçen yazdım ama bir daha yazayım. Kaldırma işlemi yapılırken 4 tane vinç her tribünün ortasına konuşlansa ve 20 cm lik boşluk kalacak şekilde çatı iskeletine bağlansa en azından herhangi bir ters harekette kontrol amaçlı iyi olmaz mı ? En azından çatı iskeletinin en fazla 20 cm oynaması sağlanır. Tabii bu arada çatı yükseldikçe destekler de yükseltilebilir  :alala:  Ne dersiniz
abi vincler catiyi tutamaz catiyla beraber onlarda devrilir cati 850 ton eger ters giden bisey olursa onu tutacaj bi guc yok olacak olan sey olur o yuzden cok dikkatli olmak gerek ters giden bisey varsa hem islem durmali
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Bu halatlara yük bindiyse neden gergin değiller  :alala: :alala:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2015, 17:52:05
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@ahmetx @Efe @FARUK ve diğer arkadaşlar. Geçen yazdım ama bir daha yazayım. Kaldırma işlemi yapılırken 4 tane vinç her tribünün ortasına konuşlansa ve 20 cm lik boşluk kalacak şekilde çatı iskeletine bağlansa en azından herhangi bir ters harekette kontrol amaçlı iyi olmaz mı ? En azından çatı iskeletinin en fazla 20 cm oynaması sağlanır. Tabii bu arada çatı yükseldikçe destekler de yükseltilebilir  :alala:  Ne dersiniz
kaldırma işleminde 40 noktadan dengelenen sisteme 4 noktadan gelecek destek çok anlamlı olmayacaktır bence.
saha içinden konulan destek iskeleri iç halkaya bel verdirdiğine göre bu çelik konstrüksüyonu 4 noktadan kaldırmak ciddi deformasyon yaratacaktır.

iyi salladım ama ben böyle düşünüyorum  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

bu sj lerin bulunduğu demir kafesler çekme sırasında dayanabilecek mi.
yoksa sj ler çekme sırasında yerinden kıpırdamayan bir makine mi...
bence SJ ler kirişlere bağlı :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Hasan Tahsin  abi bende @Efe gibi düşünüyorum vinçler olayı ancak seyreder.  :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

:nerd:  ters bir durumda vinçlerle birlikte iner
çatıdan olduğumuz yetmez birde vinçlerden oluruz
öyle bir ağırlığı kaldıracak vinç Türkiyede varmıdır bilemedim (baktım varmış)
ama stabil olmadığı için o şekilde kaldıramaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:nerd:  ters bir durumda vinçlerle birlikte iner
çatıdan olduğumuz yetmez birde vinçlerden oluruz
öyle bir ağırlığı kaldıracak vinç Türkiyede varmıdır bilemedim (baktım varmış)
ama stabil olmadığı için o şekilde kaldıramaz

@Hasan Tahsin  abi bende @Efe gibi düşünüyorum vinçler olayı ancak seyreder.  :tabe:

kaldırma işleminde 40 noktadan dengelenen sisteme 4 noktadan gelecek destek çok anlamlı olmayacaktır bence.
saha içinden konulan destek iskeleri iç halkaya bel verdirdiğine göre bu çelik konstrüksüyonu 4 noktadan kaldırmak ciddi deformasyon yaratacaktır.

iyi salladım ama ben böyle düşünüyorum  :kop:

abi vincler catiyi tutamaz catiyla beraber onlarda devrilir cati 850 ton eger ters giden bisey olursa onu tutacaj bi guc yok olacak olan sey olur o yuzden cok dikkatli olmak gerek ters giden bisey varsa hem islem durmali

Valla teknik bilgim hiç yok desem yeridir. Mantığıma da güvenemiyorum çünkü işinin ehli bir kadro olduğundan eminim. Az buçuk Nat. Geo. Chanel de inşaat işleri izledim. Milimin hesabını yapıyorlardı. Hayırlısı ile şu çatıyı bir havada görelim  :busted_cop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

tribünlerin ne kadar yüksek olduğunu bu fotodan kıyas edebiliriz deniz seviyesinin üstünde yaklaşık 10 katlı bina kadar yüksekliği var tribünlerimizin deniz seviyesinin altında da 3 m kadar tribün var.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

tribünlerin ne kadar yüksek olduğunu bu fotodan kıyas edebiliriz deniz seviyesinin üstünde yaklaşık 10 katlı bina kadar yüksekliği var tribünlerimizin deniz seviyesinin altında da 3 m kadar tribün var.

@ahmetx sağolasın abim :)

Aynen abi ama benim favori fotoğrafım; Eski açıktan çektikleri zaman Tribün ile çatı arasındaki açıklığı gösteren fotoğraf. Sahanın ne kadar aşağıda olduğu görülebiliyor o zaman :) Fotoğrafı bulursam koyacağım buraya. Buldum.

Bu da benim 6 Eylül 2015 te boğaz turu sırasında çektiğim fotoğraf.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2015, 18:37:14 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı cadavra

stadda günlük çalısma süreleri kac saat bilen var mı 2 vardiya kesin vardır 12 saat 3. bi vardiya var mı acaaba ?

Çevrimdışı ahmetx

Aynen abi ama benim favori fotoğrafım; Eski açıktan çektikleri zaman Tribün ile çatı arasındaki açıklığı gösteren fotoğraf. Sahanın ne kadar aşağıda olduğu görülebiliyor o zaman :) Fotoğrafı bulursam koyacağım buraya

Bu da benim 6 Eylül 2015 te boğaz turu sırasında çektiğim fotoğraf.

şu fotoyu görünce anıtlar kurulu bize iyi kazık atmış onu anladım eski açık da eşit olsaymış görüntüyü bozan bir durum olmazmış.

Çevrimdışı ahmetx

bu eski açıkdaki küfekili kolonlar diğerlerinden küçük görünüyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu eski açıkdaki küfekili kolonlar diğerlerinden küçük görünüyor.
Kucuk zaten galiba :D
Eski acikla , Yeni acik ve kapali arasinda KOT farki var abi @ahmetx
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

ben gidiyorum size biraz akşam muhabbeti bırakayım Japonlar yeni stad yaptılar.Tribünleri bizim Kadir Hasa çok benziyor sadece alt kata tribün çıkışı yapmamışlar ve bir kale arkasında locaları iptal etmişler.Kapasitesi 40 bin 2 köşede skorborddan dolayı kayıpları fazla.Sıra sayıları aşağıdaki gibi herekese iyi akşamlar. :by2:

Çevrimdışı ahmetx

Kucuk zaten galiba :D
Eski acikla , Yeni acik ve kapali arasinda KOT farki var abi @ahmetx
kot farkı eski açıkda var eski açığın kolonları daha uzun olması lazım @Yunus Emre Dökmeci  :lol:. Ama hepsi eşit boydalar. :D

ben gidiyorum size biraz akşam muhabbeti bırakayım Japonlar yeni stad yaptılar.Tribünleri bizim Kadir Hasa çok benziyor sadece alt kata tribün çıkışı yapmamışlar ve bir kale arkasında locaları iptal etmişler.Kapasitesi 40 bin 2 köşede skorborddan dolayı kayıpları fazla.Sıra sayıları aşağıdaki gibi herekese iyi akşamlar. :by2:

Yani kapasite gercekten 42.000 mi demek istiyorsun :icool: @ahmetx abi

kot farkı eski açıkda var eski açığın kolonları daha uzun olması lazım @Yunus Emre Dökmeci  :lol:. Ama hepsi eşit boydalar. :D
Ne biliyim beynim yandi bi an :biggrinking:

Çevrimdışı gencerbjk

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">@kadiryk85 @raif_junior hayır</p>&mdash; bjk_mabet (@bjk_mabet) 6 Ekim 2015
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı sozkul

Valla teknik bilgim hiç yok desem yeridir. Mantığıma da güvenemiyorum çünkü işinin ehli bir kadro olduğundan eminim. Az buçuk Nat. Geo. Chanel de inşaat işleri izledim. Milimin hesabını yapıyorlardı. Hayırlısı ile şu çatıyı bir havada görelim  :busted_cop:

Natgeo ya da discovery channel çekim yapacak mı acaba, madem dünya'da ilk bu çatı, gelsinler fırsatı kaçırmasınlar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Natgeo ya da discovery channel çekim yapacak mı acaba, madem dünya'da ilk bu çatı, gelsinler fırsatı kaçırmasınlar

Aynı kanaatteyim de yönetim haber vermeli diye düşünüyorum ... olmadı vodafone yetkilileri haber versin , reklamları olur
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi zaten bir belgesel yapılıyor. Hatta bunun için süzerde kamera var sadece fotoğraf alıyor. Canlı yayın kamerasının yanında da vardı.

Çevrimdışı sozkul

Abi zaten bir belgesel yapılıyor. Hatta bunun için süzerde kamera var sadece fotoğraf alıyor. Canlı yayın kamerasının yanında da vardı.

Kim yapıyor belgeseli?

ysariusta

• Ziyaretçi