Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878309 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ardau

@Ensar olsun kardeşim problem değil , saygısız değil fevri bir çıkış oldu. kazasız belasız bitirelim de biz burda tartışıriz,  yanlış anlaşıriz hepsi geçer gider maçlarda yine omuz omuza oluruz. Genelde böyle kuvvetli yağmurlar inşaatı is güvenliği nedeni ile etkiler. Önümüzdeki günler de yağmurlu diye haberler var o yüzden yazdım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Efe

pazartesine kalmış kaldırma işi
demekki bu kontrol isi uzun surecek sıkıntıli gordukleri alanlarda olabilir bekleyecegiz bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

E allahın işi bu , bi saat sonra kesilmeyecegi ne malum , hafta boyunca yagacak diye ayet mi var

:lol: Değil mi ama . O kısmını da göreceğiz bakalım neler olacak. Belki yağmurdan değil kontrol amaçlı bir süre olabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Hayırlısı olsun, kazasız belasız kalksın da.. Bekleriz biz..

Çevrimdışı Efe

valla gecen o yagmurda ruzgarda calistilar bence calismalar etkilenmez zaten vinclede yapacak is kalmadi suan pazartesi büyük gün olur artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Işıklandırma sanırım sütünların altlarından olucak ki en doğrusu bu... harika bir görüntü oluşacaktır.Sütünların arkasındaki bölümün ışıklandırması da çok önemli.Stadı ortaya çıkaracak tek şey o ışıklandırma olacaktır.Tokinin akşamları ucube görüntüsünü biliyoruz

Çevrimdışı Ensar

Cahilliğimi bağışlayın bi kaç sorum olacak..

1- Çatının tamamen kalkması 1 hafta mı sürecek?

2- Çatının mebran kaplaması çatı havaya kalkar kalmaz başlar mı yoksa onunda kontrollük bi işi var mı?

3- Mebran kaplaması tahmini ne kadar sürer?

4- Koltuk dizaynı belli oldu mu veya bilgi sızıntısı var mı?

5- Koltuk ve çime başlanması için çatının tüm işlerinin bitmesi mi lazım?

Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim

Senin mesajın arada kaynamadan ben bildiğim kadarıyla yazayım :)

1 ) çatının tamamen kalkması durması felan derken  5-7 günü bulacak gibi duruyor bu yönde bilgiler geliyor
2 ) kalkar kalkmaz başlaması mümkün değil daha takılacak çok çelik malzeme var
3) tam bilmiyorum ama tahmini 1-1,5 ay sürer herhalde
4 ) koltuk dizaynı baştan beri belli alt beyaz üst siyah pikselli geçiş
5 ) koltuk ve cim , membran ile beraber başlayacak , bu şekilde biliyoruz tabii farklı bir çalışma durumu olabilir
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Işıklandırma sanırım sütünların altlarından olucak ki en doğrusu bu... harika bir görüntü oluşacaktır.Sütünların arkasındaki bölümün ışıklandırması da çok önemli.Stadı ortaya çıkaracak tek şey o ışıklandırma olacaktır.Tokinin akşamları ucube görüntüsünü biliyoruz
Aynen katılıyorum. Tarihi binaları aydınlattıkları gibi yerden yukarı stada doğru bir aydınlatma olmalı bir çok yerinde.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yalnız " Eşkiya Dünya'ya Hükumdar Olmaz " diye bir dizi var, bölüm geçişlerinden sanırım Üsküdar'dan Stadı gösteriyor, Muhteşem bir görüntü.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bölüm geçişi ne demek yahu

Bi sahneden öteki sahneye geçerken arada kullanılan enstantaneler abi :D

Mesela Ezel'de kumarhane sahnesinden bir anda akşam yemeği sahnesine geçerlerken arada İstanbul Boğazı'nın timelapse ini kullanıyolardı, onun gibi. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Güzel soru abi :D Nasıl tanımlayacağımı bilemedim :) Kare geçişi mi diyeyim ? :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dizinin içinde hani genellikle havadan gökdelenler bölgesini gösterirler ya bir kaç saniye . Kimisi boğazı , kimisi de tarihi yarımadayı gösterir. Bir dizide yaklaşık 7 - 8 kez tekrarlanır bu .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 06 Ekim 2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2015, 16:55:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bu sj lerin bulunduğu demir kafesler çekme sırasında dayanabilecek mi.
yoksa sj ler çekme sırasında yerinden kıpırdamayan bir makine mi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vodafone Arena 06 Ekim 2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Emeği geçenlere teşekkürler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

sj ler onun üzerinde değil sanırım abi kirişlere bağlı işçiler üzerinde rahat hareket edebilsin diye sanırım

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@ahmetx @Efe @FARUK ve diğer arkadaşlar. Geçen yazdım ama bir daha yazayım. Kaldırma işlemi yapılırken 4 tane vinç her tribünün ortasına konuşlansa ve 20 cm lik boşluk kalacak şekilde çatı iskeletine bağlansa en azından herhangi bir ters harekette kontrol amaçlı iyi olmaz mı ? En azından çatı iskeletinin en fazla 20 cm oynaması sağlanır. Tabii bu arada çatı yükseldikçe destekler de yükseltilebilir  :alala:  Ne dersiniz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Kafesler sadece çevresinde hareket için kullanılıyor strand jack gri renkte bir çelik parça içerisinde ve bu parçada kirişe tutunuyor
Bu gri çelikler strandjacklerle birlikte geldi tahminen özel üretim ve oluşacak gerim kuvvetine dayanacak güçtedir

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Kafesler sadece çevresinde hareket için kullanılıyor strand jack gri renkte bir çelik parça içerisinde ve bu parçada kirişe tutunuyor
Bu gri çelikler strandjacklerle birlikte geldi tahminen özel üretim ve oluşacak gerim kuvvetine dayanacak güçtedir
Çatı parçalarının vidaları tam olarak sıkılınca çelik kafesin mukavemeti yeterli olacak sanırım abi vinçler kullanilir mi bilmiyorum

Çevrimdışı GökhanG

Senin mesajın arada kaynamadan ben bildiğim kadarıyla yazayım :)

1 ) çatının tamamen kalkması durması felan derken  5-7 günü bulacak gibi duruyor bu yönde bilgiler geliyor
2 ) kalkar kalkmaz başlaması mümkün değil daha takılacak çok çelik malzeme var
3) tam bilmiyorum ama tahmini 1-1,5 ay sürer herhalde
4 ) koltuk dizaynı baştan beri belli alt beyaz üst siyah pikselli geçiş
5 ) koltuk ve cim , membran ile beraber başlayacak , bu şekilde biliyoruz tabii farklı bir çalışma durumu olabilir
çok teşekkürler  :ok:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.