Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878351 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Burak Akay

geç gelen akraba misali çatı kalktımı ?  :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Alparslan

Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum. Mabetin yayınladığı fotoda çatı havada duruyor. 10cm kadar yukarda sanki. Mabette destek iskelelerinden ayrıldı demiş zaten. Bu çatı havada demektir. Fotoya bakarsanız halatların havada olduğu görülüyor. Göz yanılsaması değilse.
Edit: Şimdi tekrar diğer fotolara baktım sanırım göz yanılsaması gibi.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2015, 14:44:19 Alparslan ]

Çevrimdışı Efe

fotolara gore vincler sanki isi birakmis artik sadece ayarlamalar suruyor bi kac isciyle hersey hazir gibi artik kaldirilacak kesin tarihi bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum. Mabetin yayınladığı fotoda çatı havada duruyor. 10cm kadar yukarda sanki. Mabette destek iskelelerinden ayrıldı demiş zaten. Bu çatı havada demektir. Fotoya bakarsanız halatların havada olduğu görülüyor. Göz yanılsaması değilse.

halatlar gerilince havada tabiki ama çatı dedğimiz yani beyaz çelik kısım henüz iskeleden ayrılmadı

Çevrimdışı Efe

bazi mickey mousler biraz oynamis sadece yuk bindikce ayrilmalar olacaktir ama cok az sekilde tam asili hale yarin yada obur gun getirebilirler sonrada tam kaldirma baslar iskelelerden 42 mickey mousun iliskisini kesmeleri gerekiyor ilk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Olmazsa Olmazimiz , Cicekler - Obitas kavgalarimizo unitmussun abi :biggrinking: :bandit: :bandit: :bandit: @ahmetx
hay Allah nasıl unuturum yahu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Teşekkürler @keremfrat1 @Necmi

kalkış esnasında bir iki video olsa ilk ayrılmayı görsek süper olur
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

geç gelen akraba misali çatı kalktımı ?  :D
bi kac gun icinde kalkacak hersey tamam son kontroller yapiliyor vida mida sıkıyorlar borulari falan kontrol ediyorlar tam kaldirisa gecildigi an bilgi gelir zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

yarın kalkar mı ki ?
hedef tarih oydu ama suan gececek gibi belli olmaz biterse tam olarak kontroller yarin kaldirirlar farketmez 2-3 gun icinde kaldirmaya baslalar en kotu halatlara yuk bindiriyorlar yarin hemen hemen hepsi hazir hale gelir gelecek kesin bilgiyi bekliyoruz necmi abi yazar zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Teşekkürler @keremfrat1 @Necmi

kalkış esnasında bir iki video olsa ilk ayrılmayı görsek süper olur
olacak inşallah necmi abi uzerinde calisiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

Lig TV haberine göre 1 numaralı antrenman sahası bir ay içinde kullanıma açılacakmış. çimleri yerleştirecek makineler bekleniyormuş.

Nevzat Demir'de de çim ekimi yapılmayacak mıydı. haberde ingiltereden getirilecek diye bahsetmiş

link serbest mi bilemedim ama buyrun burdan: http://www.ligtv.com.tr/haber/herkesin-hazir-olmasini-istiyorum

düzeltme: makineler de ingiltereden geliyor olabilir. onu tam bilemedim  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2015, 15:03:38 Bekrakn ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler

moda alanı baya temizlenmiş....
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cursedofdragon

Lig TV haberine göre 1 numaralı antrenman sahası bir ay içinde kullanıma açılacakmış. çimleri yerleştirecek makineler bekleniyormuş.

saha yeşerdi diye biliyorum 1 numaralı saha değilmiydi o.

Çevrimdışı Yalçınn

Çatı kalktığında dıştaki halkanın nasıl korunacağı kafama yatmıyor. Halatlar gerildiğinde onlara bağlanacağını düşünüyordum ama fotolarda göremedim. O durum çözülmeden nasıl kaldırılacak.

Çevrimdışı ahmetx

bu fotoya göre daha halatlar tam gerilmemiş 

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaş çevresinde gök gürültülü yağış başladı..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Bekrakn

saha yeşerdi diye biliyorum 1 numaralı saha değilmiydi o.

ben de haberin yalancısıyım :D @cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

pazartesine kalmış kaldırma işi
sonsuzluğun tanımı gibi bir türlü bitmiyor yahu bitmiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İçerideki fotolarda hiç bir zaman harıl harıl bir çalışma göremiyorum. Çoğu alan boş çekilen fotolarda ya öğlen tatilinde çekiliyor veya dinlenme anında ya da beklediğim oranda yoğun bir çalışma temposu yok. Çoğu bölümün duvarları bile henüz daha ilk aşamada, yerlerde döşemeler yapılmamış, localar halen duruyor. Çatı çim zor taraflar derken umarım iç taraflardan gol yemeyiz. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

pazartesine kalmış kaldırma işi
Daha çok var be abi pazartesiye , bi sorun mu var ki acaba
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !