Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5879426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ebabil

"vodafone arena halatlarında gergin bekleyiş sürüyor"  :D

Çevrimdışı İhsan

Özür dileyerek bu fıkrayı paylaşmak istiyorum. Kusura bakmayın, çok tuttum kendimi ama yazmadan edemediyorum.
Yaşlı bir teyze Başıbüyüğe giden otobüse binmiş: 'Evladım Başıbüyük mü?'
Şoför: Evet Teyze, Başıbüyük.
Teyze: ne zaman kalkar ?
Şoför: Sen otur hemen kalkar.

Şimdi aklıma bir kaç kişi geliyor. Onlar otursa Çatı anında kalkar herhalde  :bandit:  :naughty:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Easthanbool

halatlar gergin bir şekilde bekliyor mu şuan.
en çok halatlardan korkuyorum inşaallah kopma felan olmaz koptuğu anda herşeyi ikiye böler çünkü...

Ahmet abi negatifi yükleme sırtımıza sırtımıza iyi düşünelim iyi olsun kötüye kafa yormayalım  :elvis:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

halatlar gergin bir şekilde bekliyor mu şuan.
en çok halatlardan korkuyorum inşaallah kopma felan olmaz koptuğu anda herşeyi ikiye böler çünkü...
daha kopacak kadar gergin halde degiller ana halatlarin kopma riski bence yok belki strand jacklerin kaldirma halatlarinda kopmalar olabilir oda sķıntı degil bir cok halatin birlesiminden olustugu icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

şu çatı kaldırma işlemi tam bir mühendislik işi.

Kazasız belasız olsun da  3-5 gün daha geç olsun.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2015, 12:09:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2015, 12:15:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@Birisi iz inşaattan bir haber alabilir misin trol mürol farketmez kıpırdama var mıymış :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serkan7738

Kaba inşaatı bitirdik işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Kem gözler körolsun bakan kalleşçe
GERELİM ÇATIYI BİT BİRAN ÖNCE

Çevrimdışı SDemirsoy

Kaba inşaatı bitirdik işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Kem gözler körolsun bakan kalleşçe
GERELİM ÇATIYI BİT BİRAN ÖNCE
:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Factatum

Kazasız belasız bir an evvel yükseltelim şu çatıyı.

Rüzgar, yağmurlu hava falan hiç korkutmuyor beni. Tek endişem; uzun süredir sismik hareketlilik yaşanmayan Marmara veya çevresinde, orta ve üstü şiddette deprem gerçekleşmesi.

Kendi halatları üzerinde duran türlü felaket senaryosuna dayanıklı çatı başka, iskele üzerinde SJ'ye çekme halatlarıyla pamuk ipliğine bağlı çatı başka. 

Çevrimdışı Efe

Kazasız belasız bir an evvel yükseltelim şu çatıyı.

Rüzgar, yağmurlu hava falan hiç korkutmuyor beni. Tek endişem; uzun süredir sismik hareketlilik yaşanmayan Marmara veya çevresinde, orta ve üstü şiddette deprem gerçekleşmesi.

Kendi halatları üzerinde duran türlü felaket senaryosuna dayanıklı çatı başka, iskele üzerinde SJ'ye çekme halatlarıyla pamuk ipliğine bağlı çatı başka. 
ağzını ayrı aç aman :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı vural

Bu arada kapasite ve yapı olarak benzediği için biraz daha heveslenmeniz açısından Juventus Arena açılış gecesi videosu.  :D

Yüksek kalite ortam muazzam!

Renkler bence harika, benim fikrimde koltuklar beyaz ağırlıklı ve yukarı doğru siyah pikselli geçiş daha bir bütün gösteriyor ve tam bir stadyum havası veriyor.
Ama sanki Juventus un ilk kat trübünleri bizimkinden daha dik duruyor, ben yanılıyor olabilirim. Bizimkinde ise üst tribünler daha dik, o kesin. Bunun artısı @Necmi abinin de dediği gibi sesin şimşek çakmış gibi sahaya vuracak olması ve özellikle rakip takımı maymun etmesi olacaktır.

Benim merak ettiğim bir konuda c90 ile ilgili, Özellikle toki arena bu standartlarda olmasına rağmen kale arkalarındaki demir parmaklıklar ilk bir kaç sıranın görüş açısını kapatıyor, bizim böyle bir engellememiz olmayacak ve bildiğim kadarıyla özellikle rakip kalecilerle akraba olacağız. Bu demirlerin konması c90 u bozmuş olmuyor mu ?

Çevrimdışı ahmetx

günlerden yıkımdı , geziydi , hafriyattı
hatta hiç bilmediğimiz for kazıklardı
hepsi geride kaldı; yeni açık eski açık rampalardı

tek tek saydık testerelerini , prekastlarını
hiç unutmayın eski açık çatı kolonlarını
geldik artık yolun sonu gerdirin çatı halatlarını

başlıyor güz bizim için baharla
açalım artık yuvamızı 19 martta
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yankee

Cok Beşiktaş li sanatci var
Gokhan tepe , Birol can , Murat Boz , Mustafa sandal , Demet akalin , Gülşen , Hakan Altun aklima ilk gelenler
Gokhan tepe ve murat boz haric yazdigim sanatcilarin hepsi 2009 daki sampiyonluk kutlamalarinda Konser vermisti , Acilisada cagirilirlar mutlaka..
HAYKO CEPKİN'İ unutmayalım, kendisi tribünden gelmiş biridir hatta  :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Renkler bence harika, benim fikrimde koltuklar beyaz ağırlıklı ve yukarı doğru siyah pikselli geçiş daha bir bütün gösteriyor ve tam bir stadyum havası veriyor.
Ama sanki Juventus un ilk kat trübünleri bizimkinden daha dik duruyor, ben yanılıyor olabilirim. Bizimkinde ise üst tribünler daha dik, o kesin. Bunun artısı @Necmi abinin de dediği gibi sesin şimşek çakmış gibi sahaya vuracak olması ve özellikle rakip takımı maymun etmesi olacaktır.

Benim merak ettiğim bir konuda c90 ile ilgili, Özellikle toki arena bu standartlarda olmasına rağmen kale arkalarındaki demir parmaklıklar ilk bir kaç sıranın görüş açısını kapatıyor, bizim böyle bir engellememiz olmayacak ve bildiğim kadarıyla özellikle rakip kalecilerle akraba olacağız. Bu demirlerin konması c90 u bozmuş olmuyor mu ?

c90 mimari bir şey , tribünün önüne file gelmiş demir parmaklık gelmiş önemli değil C90 ı etkilemez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatı kalktığında yumurta atında nazar değmesin  :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Feridun Düzağaç var daha. Hayko sonraki kutlamaya gelsin. İlk günden yıkar stadı mazallah

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı Deadam

:evillol: :evillol: :lol: :lol:

Feridun Düzağaç var daha. Hayko sonraki kutlamaya gelsin. İlk günden yıkar stadı mazallah
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hayko Cepkin değil ama .... Bu arada Neco var elbette.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Deadam

Rihanna felan deniyordu bi ara :D

O zaman Stad kesin sallanır :D

Giriş Zafer Algöz ve saz arkadaşları

Gelişme Demet Akalın Mustafa Sandal

Sonuç Hayko Cepkin

Kapanış Rihanna
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz