Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878246 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Biri sj'lerin aşiri cok sesli gurultulu calisacagini soyledi her bir sj taramali tufek gibi ses cikartirsa yine ceza falan yemeyelim cevreyi rahatsiz etmekten ?

SJler o kadar rahatsız edici bi sesle çalışmaz ki.Trafikte kaybolur gider onun sesi.Çatı iskeletinden çatırtılar gelebilir sadece
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2015, 15:11:41 Erhan ]

Çevrimdışı Serkan Çağıl

SJler o kadar rahatsız edici bi sesle çalışmaz ki.Çatı iskeletinden çatırtılar gelebilir sadece

bol bol gres yağı sürsünler ses çıkmaz :D

Çevrimdışı Fatih_

Bunun gibi bağış olayları ile ilgili taraftarlar tarafından kulübe banka hesabı açın stadyum için para toplayalım gibi taleplerde bulunulmuştu.Başkan Fikret Orman ise fair-play sebebi ile mi artık nedenini tam hatırlayamadım ama bunun mümkün olmayacağını,kulübe katkı sağlamak isteyenlerin,kartal yuvalarından alışveriş yapması gerektiğini söylemişti.Stad inşaatı için geç kalınmış olsa da ileride daha detaylı ve fair-play e  uygun olarak düşünülürse olabilir.

Tıpkı Celtic takımının efsane stadında yaptıkları gibi.

http://www.celticfc.net/bricks
Eline saglik arkadasim demekki olabiliyormus, bunun bagisla bir alakasi yok orda isminin bulunmasini istiyorsan torunlarinin gormesini istiyorsan daha guzel ne olabilir.

Çevrimdışı tarik33

Abiler, arkadaslar, kardesler herkese selamlar, sayfayi ilk gunlerden beri takip ederim, ama yaklasik 1 yildir msj atamadim, bugune nasipmis. Hatta 1000. uye ayagina bjk_mabet ten stad turu bile kazandim ama yurt disinda yasadigim icin daha yapamadik. Bugun onunden gecerken son anda Valencia nin Mastella Stadinin disaridan fotosunu cekmeye calistim, tum merdiven altlari siyah, yatay bolumler ise turuncu yapilmis, inanilmaz bir goruntu olusturmus. Sadece bir fikir..

Çevrimdışı Efe

vodafoneda veriyor ayari yukselecek diyor biseyler kalkacak diyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

@enginyukselll instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı fore_kazık

4 gun sonunda havada olacak

@Efe çok zamandır takip edemedim, birşeyler kaçırdım sanırım. hani toplam 28 metre çıkacaktı. hergün 1 metreden 28 gün sürecekti.  :alala:

o süreçte bizim bilgimi yalnıştı yoksa farklı bir taktiklemi kaldırılacak??

Çevrimdışı ekesicil

eskisi kadar takip etmiyorum belki konusulmustur

cati kaldirilmaya baslandiginda canli yayin acilcakmi acaba?

Çevrimdışı Tolga

eskisi kadar takip etmiyorum belki konusulmustur

cati kaldirilmaya baslandiginda canli yayin acilcakmi acaba?
Kesin değil ama yüksek ihtimalle canlı yayın açılmayacak.

Belki çatı kaldırıldıktan sonra açılabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Çatının kaldırılışından korkan bir ben miyim acaba?? Sonuçta sadece halat gerilmeyecek, üstü baya dolu..  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ekesicil

Kesin değil ama yüksek ihtimalle canlı yayın açılmayacak.

Belki çatı kaldırıldıktan sonra açılabilir.

tüh be canli canli seyrederdik ne güzel

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'i Arena'da düşünemiyorum. :eyes Her maç çifter golden üçer gole çıkar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tüh be canli canli seyrederdik ne güzel

Aman diyim :D

Dinamo Kiev karambolünden daha beter olurdu. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ZEKI

ayın 7 sinde siteden ayrilamayacaksiniz ben o kadarini soyleyim  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat_BJK

bunlarda benden

Firtinadan onceki sessizlik resmen. Hayirlisiyla kazasiz belasiz kaldirsaydik su catiyi bi. Ellerine saglik @ekrem.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı F1903

Ah be 7 Ekim'de Belestepe'de olup adim adim izlemek vardi.

Çevrimdışı Efe

@Efe çok zamandır takip edemedim, birşeyler kaçırdım sanırım. hani toplam 28 metre çıkacaktı. hergün 1 metreden 28 gün sürecekti.  :alala:

o süreçte bizim bilgimi yalnıştı yoksa farklı bir taktiklemi kaldırılacak??
orda yanlış anlaşılmış 1 metre çektikleri zaman çatı zatan 4-5 metre havalanıyor o yüzden 4 gün sonunda kaldırma tamamlanacak şirketin söylediği bu tabi 7 sinde de kaldırma başlayacak heralde 11-12 ekimde borular göğe çıkar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ah be 7 Ekim'de Belestepe'de olup adim adim izlemek vardi.
7 sinde görünmez daha 10 cm kaldırıp somunlar sıkılacak 9 unda falan gözle görülür ilerleme olur
Şampiyon Beşiktaş JK