13.Hafta / Beşiktaş - Akhisarspor
13.Hafta / Beşiktaş - Akhisarspor

Beşiktaş Forum|13.Hafta / Beşiktaş - Akhisarspor Skor : Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor Tarih : 29.11.2015 Saat : 17:00 Stadyum : Başakşehir Fatih Terim Stadı Hakem : Barış Şimşek

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13.Hafta / Beşiktaş - Akhisarspor  [Okunma sayısı 97539 defa] 13.Hafta / Beşiktaş - Akhisarspor

Çevrimdışı Renton

Hic polyannacilik yapmayin bu mac donmez kaleye bir top daha gelir oda gol olur
See you in another life,brother.

Çevrimdışı sabriozyurt

Çok basit toplar zaten onları çıkarması lazım bu seviyede oynuyorsa iyi pozisyon alıyor
futbolda hata yapmayan kazanir sonucta.kolay yada zor, bak tolgaya o kolayi cikaramadi mesela
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Ensar

Burada 50 kere uyardık
Iyi takim dikkatli olmak.lazim diye
Yok 5-1 yeneriz 4-1 yeneriz kolay mac
Sizin bu rahatlığıniz futbolcualrada yansıyor rakibi kucumserseniz futbolcularda kucumser bu kadar basit olay
Simdiden gecmis olsun..
rakibi küçümsemek mi , haşa, ben Beşiktaşlıyım ve takımıma sonuna kadar güveniyorum , bu maç dönecek.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Oğuzhana adam falan değil diyordun iki gün önce Quaresma olunca işler değişiyor sanırım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Quaresma konusunda yorum bekliyorum arkaslardan
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUTE

İkili mücadelelerden cok kacıyoruz sürekli pas atıyoruz yana. Eski maclarda ileri pas atardık simdi Bilic'in zamanındaki gibi yan paslara basladık. Dikine pas atmazsak yada derine bu macı alamayız. Net bu.

Yoksa feristagı gelse

Çevrimdışı panic13

Kaleye bir adet odun koysak, birisi iple sag sol yapsa bundan daha fazla olmaz zaten. Bir maci, sadece bir maci tolga alsin. O gun formanin sirtina tolga yazdircam.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı f_madida

Altipastan kaleyi tutturamayan forvetle biraz zor doner, adam iki tane 100%luk pozisyonu auta atti, bir de Quaresma'yi koy 3...Sosa'nin vs dandik sutlarini saymiyorum bile..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ya arkadaş koskoca Beşiktaş takımının kalecisi Tolga mı Günay mı ? Şampiyonluğa inanmayalım bu kaleci ve bekten bozma stoperler ile mümkün değil.

Ya devre arası adam gibi bir kaleci ve stoper alırız ya da ligi 25. haftada bırakırız, zaten bu şartlarda mümkün gözükmüyor. Ben artık Tolga ya hiç inanmıyorum zaten inanmıyordum bu güne kadar iyi geldi. Ama bundan sonra Günayı oynatırım Tolgayı asla oynatmam ben olsam.

Çevrimdışı Bertug

Transfer konusunda 10 post'umun 5'i kaleci hakkındaydı. Yok Şenol Güneş adam eder miş de yok annesi vefat etti diye morali bozuk muş da. Geçiniz abi geçiniz Tolga Zengin Beşiktaş formasını, aldığı milyon euroları haketmeyen kötü bir kalecidir.

Çevrimdışı legendmaster

bjk takım savunması sezon başından beri kötü kaleci desen zaten rezilin teki türkiyede rakipler çok zayıf olduğundan bunlar çok ortaya çıkmıyor

Çevrimdışı Nartallo

İkinci golde Tolga hatalıysa Rhodolfo da o kadar hatalı...

Böyle basit çalım yenir mi?

Çevrimdışı Factatum

2-0'dan da 3-0'dan da döner maç. Ama bu maçtan dönmez. 2-2'ye tavım ben.

Çevrimdışı Savaş

Devre arası ne kadar para varsa döküp kaleci alsınlar Allah aşkına!

Yalvaracak duruma geldik artık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen dalga mı geç.iyosun yav bizle
tam tersi dogrulari yazıyorum
Hafta basindan beri en zor macimiz dedim
Ilk golu yersek birak galibiyeti beraberlik bile zor dedim
Siz 4-1 5-1 aliriz dediniz ! sonuc ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Dün! trafik kazası yaşadım bugün akhisar travması. ne  hafta sonu be

Çevrimdışı f_madida

Gokhan'i oynatmamak da ayri bir cilginlik, takimin en kuvvetli adamini kenara koy herifler ite kaka top cikartsin..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kadir G.

Ya kardeşim Allah aşkına saçma saçma yorumlar yapmayın.
Elinde kalecin yok stoperin tam değil ortasaha tam değil kalkmış quaresma'nın pozisyonundan liderlik gitti diyorsun ayıp yahu..

Yazmamı mı engelleyeceksin? Maçın kırılma anıydı o bittiğinde göreceğiz.

Şimdi toz konduramayanlar trabzon maçında törenin kaçırmasını milletin gözüne sokar 17 numaralı futbolcunun oyundan atılmasına ses etmez.

Çevrimdışı Renton

Hayır gomezede sallamayayim diyorum ama kac haftadir bu adaminda duzgun şutunu goremedik duzgun vursa gol o pozisyon rahat aci guzel
See you in another life,brother.

Çevrimdışı MUTE

Quaresma ya laf atan arkadaslar var aramızda Gomez'de kötü son haftalarda hemde asırı durgun

Çevrimdışı src35

iyi oynuyoruz hatta baya iyi oynuyoruz ama kasımpaşa maçının kopyası oluyor.

sosa cenk ve ya sosa töre degişikligi bekliyorum

Çevrimdışı Mehmet K

Tosic dışarı; Töre oyuna. Olcay dışarı; Cenk oyuna.

Töre solda, Q7 sağda arkada Sosa-Ozzie, Cenk kırık. Beck - İsmail 3.bölgede arkada Atiba - Rhodolfo.
Bence İsmail çıkıp Töre girmeli. Olcay çıkıp Cenk girmeli. Arkada Rhodolfo-Tosic diğer hepsi ilerde.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Off, gene baslamissiniz butun takima sallamaya. Akhisar ligin en formda takimlarindan biri. Iyi takim savunmasi var. Fakat su macta sahalarindan cikamadilar. 60-65'e kadar bir gol bulursak mac yine doner. Donmezse de kaybedilecekse zor macta puan kaybedilsin, butun maclari kazanmak zorunda degiliz. Birileri de hemen Fener'i karistirmis. Fener'den cacik olmaz. GS ve TS karsisinda gorecegiz.

Çevrimdışı Ersoy

Bu Quaresma düşmanlığı değil.O pozisyonda kim kaçırsa yer lafı.Töre Ts maçında kaçırdı bir tane hadi o pozisyon bundan çok daha ayrı zor bir pozisyondu.Nyese ona da çok kızdık ama.Şimdi de Quaresma şöyle bir pozisyonda saçma bir vuruşla kaçırıyor.Pisburun vursa her türlü gol.Amuda kalkarak vursun yine gol ama niye bu ayak dışı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi COB

Ayrica biz dedik, biz uyardik tarzinda ki yorumlar çok ego kokuyor.

Gökhan Güleç bir maçta 3 gol attiğinda bir arkadaşım da "demiştim bu çocuk Chelsea de oynayacak kapasitede" demişti sonra birdaha ağzini açamadi mübarek.

O yüzden ego patlamasini burada yaşamamaniz daha hayirli.

Çevrimdışı AmaralGürses

tam tersi dogrulari yazıyorum
Hafta basindan beri en zor macimiz dedim
Ilk golu yersek birak galibiyeti beraberlik bile zor dedim
Siz 4-1 5-1 aliriz dediniz ! sonuc ?

Kardeşim tamam bizim forum dışarıdan takip ediliyor da o kadar değil artık oyuncular bize bakıp ayarlamıyorlar kendilerine tuhaf bir mantık kurmussun ...

Etiketler: