14.Hafta / Kayserispor - Beşiktaş
14.Hafta / Kayserispor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|14.Hafta / Kayserispor - Beşiktaş Skor : Kayserispor 1-2 Beşiktaş Tarih : 05.12.2015 Saat : 19:00 Stadyum : Kadir Has Stadı Hakem : Bülent Yıldırım Yayın : Lig TV

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

14.Hafta / Kayserispor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 118577 defa] 14.Hafta / Kayserispor - Beşiktaş

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı F1903

One gecse bile onde basmaya devam eden, rakibe top yaptirmayan, farki acan Şenol Güneş'in Beşiktaş gitti yine Bilic'in kanser eden Beşiktaş'i geldi.

Çevrimdışı AmaralGürses

Gomez (töre den sonra) en kötüsüydü doğru değişiklik

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sosa çok yoruldu ama yerine girebilecek bir oyuncumuz yok malesef

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa Tek kelimeyle ŞİİR gibi oynuyor bugün :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Kayseri antreman maçı yapıyor. Attığımız her top atak olarak dönüyor. Biraz becerekli bir takım, mesela gs, bitirir bu takımı bu oyun devam ederse.

Çevrimdışı Tolga

Yani iyi ki bugün Sosa iyi oynuyor yoksa halimiz ne olurdu bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'in çıkmasını baya saçma buldum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı sabriozyurt

Rakip ama demeden edemicem iler de tum toplari tutan defansi canina okuyan derley cikti.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı ilhan mansız

kimi alacaksin onun yerine?
oyun temposunun çok uzağında. Tüm toplara Necip basıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Öyle adi hakem ki bu adam, Sosa düşmese çalmayacaktı bunu da mecburen çalıyor bizim lehimize olanları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

One gecse bile onde basmaya devam eden, rakibe top yaptirmayan, farki acan Şenol Güneş'in Beşiktaş gitti yine Bilic'in kanser eden Beşiktaş'i geldi.

En kötü maçımız böyle olsun abi boşuna şampiyon olacak demiyorum bu takım.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Gomez çıktıktan sonra fark değil de 2-2 olmasın diye dua etmemiz lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yakubu girdi. Premier Lig oyuncusu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Kayseri'nin orta alan düşecek iyice bu hamle ile. Savunmadan şişirmeden çıkarsak atarız 3.yü
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Gomez çıktıktan sonra fark değil de 2-2 olmasın diye dua etmemiz lazım.

Çok kötüydü Gomez yani o kadar fena goller kaçırdıki Cenk daha kötüsünü yapamaz

Çevrimdışı can1903

Son dakikalarda dokuz doğururuz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Kerim bu Takımın en iyi adam eksikten oyuncusu artık 11 oynamalı hocam insaf.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kayseri agir oyunculardan kurulu, cok bos alan veriyorlar. Quaresma'nin girmesi lazimdi, Kerim de zorluyor. Bazen rakibe gore oyuncu belirlemeyi bilmek lazim.

Çevrimdışı Ersoy

Çok kötüydü Gomez yani o kadar fena goller kaçırdıki Cenk daha kötüsünü yapamaz

Tosun daha çok kaçırıyor Gomez'den.Neyse Frei sonradan girince iş yapıyor.Yazar 1 tane.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AmaralGürses

Şampiyon olacağı her halinden belli yanlız bu Takımın. Ciddi söylüyorum. Şampiyonluk takip başlığına daha Detaylı yazacağım eve gelince

Etiketler: