5.Hafta / Gençlerbirliği - Beşiktaş
5.Hafta / Gençlerbirliği - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5.Hafta / Gençlerbirliği - Beşiktaş Skor : Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş Tarih : 21.09.2015 Saat : 20:00 Stadyum : Ankara 19 Mayıs Stadı Hakem: Fırat Aydınus Yayın : Lig TV

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5.Hafta / Gençlerbirliği - Beşiktaş  [Okunma sayısı 97243 defa] 5.Hafta / Gençlerbirliği - Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

2. yarıya kerim-olcay,necip-quaresma değişiklikleriyle başlamak gerek
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı birolbjk

olcay çıkıp cenk girmeli ve 4-4-2 ye dönmeliyiz q7 sosa atiba töre orta alan

Çevrimdışı GÖRKEM

O Gökhan Avrupa'nın en çok asist yapan 5 oyuncusundan biri şuan.

Gökhan Oyun kurma görevini fazla üstlendi. Asil o isi Sosa yapacak. Gökhan'in daha cok ceza sahasi cevresinde bulunmasi gerekiyor.

Çevrimdışı kyiv

Sezonun 5. maçı daha 1 maç Quaresmadan bir şey görmedik. Ben göreceğimizi de hiç sanmıyorum. Gol atması asist falan değil beklediğim en azından ayağında top olduğunda takım rahatlamalı ama beyefendi her aldığı topta ya çalım atmaya çalışırken topu kaptırıyor ya da attığı şut ,orta dağlara taşlara gidiyor. Quaresmadan ne beklenerek transfer yapıldı transferi yapan açıklasın 5 haftada Quaresma koca bir HİÇ.

Belki garip gelebilir ama Quaresma ve Tosiçten ( kötü kelimesi az kalır) sonra bence takımın en kötüsü Beck. Gökhan Törenin rakipleri çektiği pozisyonlarda ne sıfıra inip verkaça girebiliyor ne de süratiyle rakip ekarta edip orta yapabiliyor. Kısacası ben hücum anlamında Serdar dan hiçbir fazlasını göremiyorum. Hilbert, hem serdar hem de Beckten çok daha iyiydi kıyaslayacak olursak.

Bir de Gomez sıkıntımız var. İlk yarıda etkisi sıfırdı. 2. yarı Cenksiz gol atmamız çok zor.

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı Factatum

Bu takımda mental problem var arkadaş. Takımın kimyası bozuk bir kere! Disiplin falan tamamen hak getire!

Çevrimdışı Türkay

Quaresma ile Olcay çıktı Necip ile Cenk girdi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olcay çıkıp cenk girmeli ve 4-4-2 ye dönmeliyiz q7 sosa atiba töre orta alan

Necip ve Cenk :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Tosun paşa  Necip    girer  Olcay ve  Q17  çıkar.Yerinde  değişiklikler.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

içime su serptin. iyi ki olcay kötü oynuyor, yoksa quaresma'ya laf gelirdi. hep böyle kötü oynasın da quaresma'ya kimse bir şey diyemesin.
Ne alakasi var kardesim simdi ?
Eger Gol ataxaksak ciksin Quaresma Besiktastan onemli degil sonucta ama ben Bugun kotu oynamadigini goruyorum hatta savunma bile yapiyor , Iceriye 2 tane cok iyi top kesti gokhanla iyi verkac yapti
Olcay cok kotu suan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Olcay out - cenk tosun
Quaresma out - necip uysal

Çevrimdışı legendmaster

aynen dediğim gibi oldu olcayı çıkardı cenki aldı

Çevrimdışı Jukebox

En kötü 1 puan almamız lazım.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu takımda mental problem var arkadaş. Takımın kimyası bozuk bir kere! Disiplin falan tamamen hak getire!

Yok abi.Çok büyük sıkıntı yok.3000  gol,Fb  derbisi,değişik  oyun düzeni  etkiledi.BAk  değişikliklerle  2. yarı çok daha  iyi  olacağız.

Çevrimdışı f_madida

Quaresma ile Olcay çıktı Necip ile Cenk girdi

Sosa'yi aciga atti o zaman.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Onur Bey

Ahahaha...Senol Günes,Olcay vs Quaresmalardan bikmis,ikisinide cikarti. :lol:
O        NU        R!
 O      N  U      R  !
  O    N    U    R    !
   O  N      U  R      !
    ON        UR        !

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Tolga

Cenk sol kanatta da oynayabilir bakalım nasıl olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

4-4-2'de orta saha çok kolay geçilebilir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:o_o: :o_o: :o_o: :o_o:
Oha hem Olcay hem Q7 cikti
Valla bravo hocaya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu isi nasil cözecez bilmiyorum. Tek sansimiz tam Saha pres yaparak rakibi yormak.

Necip girmeli. Quaresma cikmali. Olcay'in yerine Kerim düsünülebilir. Kerim bu macta is yapabilir gibi görünüyor.

Gomez biraz daha Sahada tutulabilir. 60a kadar kipirdama yoksa yerine Cenk alinsin.

Tam saha pres yaparak ancak kendimizi yorarız yalnız, sahada öyle bir oyuncu topluluğu yok. Gomez, Sosa fiziken bitikler.

Bireysel performanslara girmiyorum, şu skorda en fazla kabahati olan Şenol Güneş. Gomez'in fiziki eksikliğini, Sosa'nın ve Quaresma'nın o mevkilerde oynayamayacağını antremanlarda görmüş olması lazım. Yani tamam orta saha transferi yapılmadı ama kenarda Necip varken başka mevkilerden oyuncu devşirmeye gerek yok.

Hangi maçtı hatırlamıyorum, geriye düştüğümüz hiçbir maçı çeviremeyiz yazmıştım. Set oyununu hiç oynayamıyoruz çünkü. Umarım yanılırım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Jukebox

Etiketler: