Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1712474 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ogün

Volkan'da fındık kadar beyin yok. Türkiye altyapısı alan oyuncuların hiç birinin kafasının çalışmaması çok acı.

Çevrimdışı 38life

Cenk sen çok büyük topçusun oğlum çok!!!

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Cenk telif hakki odersin mario gomeze haaaa %30dan fazla kopyalama canim benim ne guzel takiyordu, tingir mingir

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Amma agladi hakem diye herif ya normal yonetiyor iste, bizim besiktasin her maci boyle daha da kotu, bu fbli gslileri spiker yapmasinlar yahu
Herifler alismis iteklenmeye ortaya calan hakem olunca sapitiyor algilamaya basliyorlar, normal mac yonetiyor, gol ofsayt gibin ama dedigi gibi 1.5m falan degil

Bu yüzden Türk kanalından izlemiyorum. Hakem ofsayt pozisyonu dışında hatasız yönetiyor, o da yardımcının suçu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Volkan'da fındık kadar beyin yok. Türkiye altyapısı alan oyuncuların hiç birinin kafasının çalışmaması çok acı.
Aynen katılıyorum oyun görüşü, pas oyunu vs. Sıkıntılı

Çevrimdışı 38life

Bu yüzden Türk kanalından izlemiyorum. Hakem ofsayt pozisyonu dışında hatasız yönetiyor, o da yardımcının suçu.

Hakem rezalet bir maç yönetiyor. Tek hatası ofsayt pozisyonu değildi kaçırmışsın...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

helal be cenk
Şenol hoca daha yaptıkları fragman dedi asıl filmi görmedik daha :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu Volkan Şen kendini süper star mı zannediyor? Maçın başından beri izliyorum  , sözde inisiyatif alıp yanlış karar vermeler, gereksiz anlaşılmaz hareketler , garip garip yüz mimikleri.
Belli ki bu takım iş yapacaksa Beşiktaşlı ve gurbetçi oyuncular sayesinde yapacak.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı mylife1903

Ulan su ozan tufan, nerede o youtube videosu izlemek istiyorum, "yemin ediyorum gerizekali bu cocuk"diye varya video izlemek istiyorum

Çevrimdışı Ersoy

Efsane golcü Alan Shearer: "Türklerin 9 numarasında adeta kendi gençliğimi görüyorum."

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Şenol hoca daha yaptıkları fragman dedi asıl filmi görmedik daha :)
her zaman söyledim Gomezden sonra forvet kesinlikle cenk olmalı başkası değil :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan tufanı hiçbir şekilde beğenmiyorum ayağı da kötü onun yerine topal geçmeli orta saha düşüyor

Çevrimdışı arc1999

Spilerde tam bir karaktersiz sabahtan beri volkan top kaybediyor sesi çıkmadı oğuzhan kaybedince dikkatli olması lazım falan

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Ortaya Topal, Oğuzhan ve Hakan'ı koymak daha mantıklı. Nedir bu Selçuk Ozan ısrarı anlamıyorum ki. Canerin yürüyecek hali yok hala oyunda.

Çevrimdışı mylife1903

Hakem rezalet bir maç yönetiyor. Tek hatası ofsayt pozisyonu değildi kaçırmışsın...
Yok yahu ortaya caliyor adam. Facia hatasi yok, bizimkiler faul yaparken cok gosteriyor, omuzla falan gecirsen oynatacak,bizimki tam topu alacak herifi itiyor, yandan arkadan kayiyoruz falan

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı 38life

Volkan Şen maçı öyle bir katlediyor ki...

Çevrimdışı mylife1903

Bu Volkan Şen kendini süper star mı zannediyor? Maçın başından beri izliyorum  , sözde inisiyatif alıp yanlış karar vermeler, gereksiz anlaşılmaz hareketler , garip garip yüz mimikleri.
Belli ki bu takım iş yapacaksa Beşiktaşlı ve gurbetçi oyuncular sayesinde yapacak.
Takim arkadasi olsam odunla doverim ne bicim mi ikleri var, kil herif

Çevrimdışı LuceGel

[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 20:45:30 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kafayı yedirtecek bu Volkan bana.
Sövüyorum valla bomboş pas atmıyor çok top tutuyor arda gelince onu keser umarım

Çevrimdışı 38life

Yok yahu ortaya caliyor adam. Facia hatasi yok, bizimkiler faul yaparken cok gosteriyor, omuzla falan gecirsen oynatacak,bizimki tam topu alacak herifi itiyor, yandan arkadan kayiyoruz falan

Adam yoktan gol var etti daha ne faciası olacak :D Aynı maç içinde 2 tane yoktan gol var edecek hali yok ya :)

Çevrimdışı mylife1903

Selcuk varya ayni ismail sadece orta alanda oynuyor.
Bu ozan kac yasinda profesyonel futbolcu benden kotu fizigi var, ringe ciksak osurturum onu iki dakikada, baktikca nedense aklima K-9 filmindeki basrol oyuncusu geliyor, belushi olan deel, jerrylee olan, nedense

Etiketler: