Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1719312 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı fani madida

biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bakın göreceksiniz Aziz, klasik taktiğini yine uygulayıp istifa ediyorum diye gündem değiştirmeye çalışacak.

Sezon bittikten sonra da karar değiştirdim kalıyorum diyecek. Bunu buraya yazıyorum zamanı gelince alıntılarım :)
ne güzel işte işimize gelir  :biggrinking:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bakın göreceksiniz Aziz, klasik taktiğini yine uygulayıp istifa ediyorum diye gündem değiştirmeye çalışacak.

Sezon bittikten sonra da karar değiştirdim kalıyorum diyecek. Bunu buraya yazıyorum zamanı gelince alıntılarım :)
Örolig şampiyonu falan sıkarlar bişeyler  :evillol:
Biz koyalım işimize bakalım  :D

Çevrimdışı fani madida

istifa etmez daha davası tamamlanmadı belki yalandan bi kongre yapar ya da lucescu'yu getirir ama gündem değiştireceği kesin
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Tolga

ne güzel işte işimize gelir  :biggrinking:
Örolig şampiyonu falan sıkarlar bişeyler  :evillol:
Biz koyalım işimize bakalım  :D

istifa etmez daha davası tamamlanmadı belki yalandan bi kongre yapar ya da lucescu'yu getirir ama gündem değiştireceği kesin
Ana hedefi şampiyonluğumuzu gölgelemek olacak ama artık yemezler :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

2.olmak için doğdular..ya göç edecekler ya ölücekler.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Fb, Gençlerbirliği maçını da kazanamaz bu ruh haliyle :evillol:

Çevrimdışı Ensar

bence de , vitor efendi ne dedi biz Beşiktaş maçına kendi maçımızdan daha çok konsantre olduk :D e dün hepsi şampiyonluğu kaybettiklerini de söyledi kabul etti :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu saatten sonra kumda oynasınlar  :kop: :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

müthüş bi ıslık şov olur :) Bu sefer sadece rvp'ye diego'ya da değil :D

Çevrimdışı Tolga

bence de , vitor efendi ne dedi biz Beşiktaş maçına kendi maçımızdan daha çok konsantre olduk :D e dün hepsi şampiyonluğu kaybettiklerini de söyledi kabul etti :D
bu saatten sonra kumda oynasınlar  :kop: :kop:
müthüş bi ıslık şov olur :) Bu sefer sadece rvp'ye diego'ya da değil :D
:eyes

Çevrimdışı mylife1903

Aslinda adamlar iyi geldi buraya kadar. Cozulme bekliyordum ben, biraz gec oldu. Ikinci yari cok ittirilmediler aslinda ince ince destek vardi bu maca kadar. Bu maci bu hakemle kazanamadilar ya sampiyon falan olmasinlar zaten.
Bizim maclar boyle yonetilseydi martin ortasinda gerekli farki acardik.

Komik olacak ama o vitor efendi cok da basarisiz degil, bence anlatildigi kadar efsane bir kadrolari yok, adam objektif olarak goruyor elinde ne oldugunu ve yemeden oynamaya calisti, bence basarili

Çevrimdışı tangaz

Aslinda adamlar iyi geldi buraya kadar. Cozulme bekliyordum ben, biraz gec oldu. Ikinci yari cok ittirilmediler aslinda ince ince destek vardi bu maca kadar. Bu maci bu hakemle kazanamadilar ya sampiyon falan olmasinlar zaten.
Bizim maclar boyle yonetilseydi martin ortasinda gerekli farki acardik.

Komik olacak ama o vitor efendi cok da basarisiz degil, bence anlatildigi kadar efsane bir kadrolari yok, adam objektif olarak goruyor elinde ne oldugunu ve yemeden oynamaya calisti, bence basarili

zaten sezon başı haddinden fazla şişirildiler gol rekoru kırılır falan die bu sazan başta atladı bu laflara ligi de tanımıyordu önce shaktar buna bir çarptı şamarı "otur lan ne golü ne rekoru" dedi bu adam salak değilmiş ve şamardan akıllanıp defansif oyuna döndü. göründüğü kadar saöylendiği kadar salak değil aslında bu vitor efendi  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 12:27:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Daha iyi işte transferler gecikir sezon erken açılır paralar ödenmez oh suyundan da :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Gençlerbirliği ikinci yarıda sakin ve dengeli oyunlar oynayabildi. Erken gol yemezlerse Fb oyundan tamamen düşer ve Gençler kazanır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 12:28:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gençlerbirliği ikinci yarıda sakin ve dengeli oyunlar oynayabildi. Erken gol yemezlerse Fb oyundan tamamen düşer ve Gençler kazanır.

Maçlar aynı anda başlayacağı için Gençler her türlü puan alır Fenerden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Beyler aziz basın toplantısı yapacak ve yeni projesini açıklayacakmış:

"HEDEF 1 MİLYON İKİNCİLİK"

:halay:

burada da bulunsun, belki renkli misafirler vardır diğer sayfada görmezler  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

zaten sezon başı haddinden fazla şişirildiler gol rekoru kırılır falan die bu sazan başta atladı bu laflara ligi de tanımıyordu önce shaktar buna bir çarptı şamarı "otur lan ne golü ne rekoru" dedi bu adam salak değilmiş ve şamardan akıllanıp defansif oyuna döndü. göründüğü kadar saöylendiği kadar salak değil aslında bu vitor efendi  :money:
Yok abi iyi hoca bence adam. Camia kotu. Bizde basarili olur bu vitor efendi, taraftar sever zaten saha kenarinda cilgin adami. Gitsin bu herif bir an once.

Çevrimdışı mylife1903

Kuradan bir arsenal ver fenere simdi

Çevrimdışı tangaz

Yok abi iyi hoca bence adam. Camia kotu. Bizde basarili olur bu vitor efendi, taraftar sever zaten saha kenarinda cilgin adami. Gitsin bu herif bir an once.

yeni ve yabancı hoca her zaman iyidir önce transfer ister para harcatır sonra ülkeyi tanır arada başkanı tanır sonra ayıyı tanır derken lig biter sonraki sene aziz gene yeni bir hoca getirir bu sefer bir de sportif direktör denemesi yapar terraneo olmadı ama bu başaracak die gündem yapar hikaye böyle sürer gider  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

yeni ve yabancı hoca her zaman iyidir önce transfer ister para harcatır sonra ülkeyi tanır arada başkanı tanır sonra ayıyı tanır derken lig biter sonraki sene aziz gene yeni bir hoca getirir bu sefer bir de sportif direktör denemesi yapar terraneo olmadı ama bu başaracak die gündem yapar hikaye böyle sürer gider  :bandit:
Aynen abi gitsin bu herif. Bu vitor efendiyi ben trabzon olsam bugun takimin basina getirmistim. O taktikle ts basarili olur.
Fb ye ise bir 50-60 milyon euro lazim. Zaten bak ozzy, gomez ve sosayla ilgileniyorlarmis.

Çevrimdışı mylife1903

Varya su an baskan olsam o ismailin cakal menecerini klube cagirmistim ve 1milyon euro veriyordum ismaili fbye soksun, diye

Çevrimdışı Arena_

Kuradan bir arsenal ver fenere simdi

Arsenal 3. sırada. Su anda. Manchester City kalıyor ön elemeye  :biggrinking: 

Çevrimdışı tangaz

Varya su an baskan olsam o ismailin cakal menecerini klube cagirmistim ve 1milyon euro veriyordum ismaili fbye soksun, diye

canerin yerine bonservisi elinde adam lazım fenere ismail candır fenerin sol kanadını uçurur  :money:

Etiketler: