Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1719624 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ogün

Bu Trabzonspor'lular ağır aptal. "ŞOKOCO TOKOMLO SOMPOYON OLDO". Aferin gerizekalı. Şunlara futbol yasaklansın ya.

Çevrimdışı Anıl1903

Bu Trabzonspor'lular ağır aptal. "ŞOKOCO TOKOMLO SOMPOYON OLDO". Aferin gerizekalı. Şunlara futbol yasaklansın ya.
Aklı başında yorum yapanlarda var ama kaale almaya gerek yok nereye saracaklarını bilmiyorlar...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 00:54:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Klasik Lucescu muhabbetleri bu kez Fener için başlamış :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Klasik Lucescu muhabbetleri bu kez Fener için başlamış :D
Gelmezde, hadi geldi diyelim: Doğru transferleri yaptığımızda iki sene eli boş göndeririz. :evillol:

Çevrimdışı Ogün

Aklı başında yorum yapanlarda var ama kaale almaya gerek yok nereye saracaklarını bilmiyorlar...
Çok doğru söylüyorsun ama görünce tepem attı. Hayır, bizden varsın nefret etsinler ama Şenol Hoca'yı böyle itibarsızlaştırmaya çalışmaları ayıp. Bu adam elinden gelen her şeyi yaptı. Nankörlük resmen.

Çevrimdışı Kalyoncu

Çok doğru söylüyorsun ama görünce tepem attı. Hayır, bizden varsın nefret etsinler ama Şenol Hoca'yı böyle itibarsızlaştırmaya çalışmaları ayıp. Bu adam elinden gelen her şeyi yaptı. Nankörlük resmen.
Hocam ellerindeyken kıymetini bilmediler şimdi bizde olunca çamur atmaya çalışıyolar. senin onları kaale alman hata küme düşme potasındaki takım bırak ne derse desin fikret ormandan inciler deyip kurt hikayesini anlattırma bana gece gece :)şampiyonluğun tadını çıkar :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 02:00:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Kupayı Fener almalı. Hem Aziz bu sayede başarılı sayılır istifa etmez, etmesin. Hem Vitor gitmez belki seneye de bizim olur.

Galatasaray da duble ceza yer transfer yapacak adam bulamaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 02:01:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Çıtır Mahmut'u gören var mı bu arada  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cimbom avrupaya gitmeli.

Tam diziler sezon arasi vermisken iyi gidiyo aksamlari 5-6 tane yerler yine :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Çıtır Mahmut'u gören var mı bu arada  :evillol:
Çıkar bir yerden yine gündemi değiştirmek için hakem, federasyon saydırırır. Beşiktaş'ın, Galatasaray maçında ki golu nizami değil diye dert yanar. Hiç demez kaç maçı kırmızı, penaltı ile kazandık. Takımımız kötü bir sezon geçirdi demez. Yine sallarlar sağa sola.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cimbom avrupaya gitmeli.

Tam diziler sezon arasi vermisken iyi gidiyo aksamlari 5-6 tane yerler yine :D
  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Erman'ın dün Galatasaray için çok iyi bir tespiti vardı. Kupa finalini kazanırsa koca bir sezonu tek maçta kurtarır diye. Fener kupa felan almasın bu sene.

Çevrimdışı firewater

Fırata rağmen alınmış bir galibiyet. Adam resmen fenere gol atırmak için yönetti maçı. Mete yönetse şuan 4-1 i konuşuyorduk.

Çevrimdışı yigitcan1903

Fener alsın tr kupasını tabii ki
2 sene avrupaya gidemeyen bir gsaray olacak,mali olarak iyice çöksünler

Çevrimdışı Ensar

fener kazansın abi türkiye kupasının hiç bi geliri yok bi kupa almış olurlar ama gs alırsa  cezasını cekmiş olur bırakın fener alsın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mavi Tuna

fener kazansın abi türkiye kupasının hiç bi geliri yok bi kupa almış olurlar ama gs alırsa  cezasını cekmiş olur bırakın fener alsın
Hadi öyle olsun.

Çevrimdışı Ensar

Hadi öyle olsun.

:friendship: :friendship: :friendship:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Ben hangisi kazansin kupayi hala karar veremedim.
Simdi arkadaslarin derin analizlerini bekliyorum.
Senelerce ligi erken actik, futbolcularimiz sicakta kavruldu, birazda onlar ceksin, serrefsizler. Senelerce sampiyonlar ligi on elemesini hak ettigimiz halde yolumuzu kestiler, gs ve fb sampiyonlar ligine, ts ve besiktas uefaya gidecek diye dayattilar.
Bizim sampiyon olmamiz anadolu takimlari icin de firsattir, siz saniyor musunuz kimfutbolcular gormuyor bu yapilanlari, onlar da goruyor. Besiktas sampiyon olabiliyorsa biz de olabiliriz, der anadolu kulupleri. Onumuzdeki sezon fb ve gsyi zor gunler bekliyor.

Kupa finalini derin gs, fbye birakmaz. Kirmizi, penalti ne gerekiyorsa alirlar zaten cuneyt falan yonetmez bence o maci, emekliligi yakin bir hakem verirler, gs gule oynaya kazanir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada kupada Muslera oynayamayacakmış

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı fani madida

gs final oynadığı için avrupa'ya gitmiyor mu
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı yigitcan1903

Değişmiş 5. gidiyomuş

Çevrimdışı Tolga

Hayır statü değişti, kupayı alması gerekiyor alamazsa lig de 5. olmak zorunda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bakın göreceksiniz Aziz, klasik taktiğini yine uygulayıp istifa ediyorum diye gündem değiştirmeye çalışacak.

Sezon bittikten sonra da karar değiştirdim kalıyorum diyecek. Bunu buraya yazıyorum zamanı gelince alıntılarım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: