Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1720071 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı sallapati

Oleyyy beeee.. Volkan babacan adamsin.. Ozur diliyorum senden.. Bekir ve emre beni yaniltmadi.. Rezil fb.. Bunlara ragmen yenemedi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

SAMPIYONNNNNNN

Çevrimdışı Sedat

Az sonra muhtemelen "Vitor Pereira: Lig bence bitmedi. Beşiktaş da puan kaybedecektir"  :kop: :kop: :kop:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı sallapati

VISCA ADAMDIRRR

Çevrimiçi 38life

Bu arada Volkan Babacan için maçı satar falan diyenleri de bi görelim tekrar :) Öyle kolay değil bu işler...

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sallapati

Daha super kupada da koyacagizzzzzz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada Volkan Babacan için maçı satar falan diyenleri de bi görelim tekrar :) Öyle kolay değil bu işler...

volkan babacan tamam.emre bekir sattı ama ?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi 38life

volkan babacan tamam.emre bekir sattı ama ?

Emre Belözoğlu şahıs dünyada sadece futbolcular arasında değil bütün insanlar arasında gelmiş geçmiş en ş. insandır. Oyüzden onu konuşmaya gerek yok. Bekir'in sattığı da senin görüşün. Bir çok maçta bir çok futbolcu için sattı deniyor. Böyle birşey yok.

Çevrimdışı mehmetthedum

Yalçın ve babacan gelsin, tolga ve alexis gitsin....

Astım bayrağı :halay:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Erman Toroğlu: Fenerbahçe, Fırat Aydunus gibi iğrenç bir hakemle bugün kazanmadıysa bir daha kazanamaz.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Vodafone Arenaya yakışır...Hayali bile muhteşem!

Çevrimdışı Tolga

32.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Sivasspor 2-1 Gençlerbirliği

Gaziantepspor 1-1 Eskişehirspor

Osmanlıspor 3-3 Bursaspor

Akhisar Belediyespor 1-1 Kayserispor

Trabzonspor 6-0 Çaykur Rizespor

Mersin İdmanyurdu 0-1 Antalyaspor

Galatasaray 0-1 BEŞİKTAŞ

Torku Konyaspor 2-0 Kasımpaşa

Başakşehir 2-1 Fenerbahçe

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Mario Gomez (BEŞİKTAŞ)                        25 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                            20 Gol

Hugo Rodallega (Akhisar Bld.)                     19 Gol

Edin Visca (Başakşehir)                       16 Gol

Van Persie (Fenerbahçe)                       14 Gol

Çevrimdışı Tolga

33. Hafta'nın Maçları

13 Mayıs Cuma

20.00  Çaykur Rizespor - Gaziantepspor

14 Mayıs Cumartesi

13.30  Eskişehirspor - Başakşehir

16.00  Antalyaspor - Trabzonspor

19.00  Akhisar Belediyespor - Galatasaray

19.00  Kasımpaşa - Mersin İdmanyurdu

15 Mayıs Pazar

13.30  Bursaspor - Torku Konyaspor

16.00  Kayserispor - Sivasspor

19.00  Fenerbahçe - Gençlerbirliği

19.00  BEŞİKTAŞ - Osmanlıspor

Çevrimdışı sallapati

Volkandan ozur diliyorum ama bekir ve emre asilmadi maca

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BAGIRIN ULAN SAMPIYON BEŞİKTAŞ !!!! :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar, rehavete kapilmayin.
Ben besiktas maclari disinda hakeme bu kadar sovudugum baska bir mac hatirlamiyorum.

Bu kadar ogrenc bu kadar serrefsizce mac yonetilmez.
Verilmeyen fauller, uydurulan penalti, verilemeyen penalti, verilmeyen kirmizilar bu kadar tarafli mac yonetilmez. Firat 10 senedir mac yonetiyor iste biz bu huzden sampiyon olamiyoruz..

Yonetim ciksin aciklama yapsin ve dudugunu astirsin firata. Onumuzdeki sene de fb maclari boyle yonetilecek, firatin hakemligini bitirirsek, onumuzu kesemezler.

Ayni yanlis 100. Yilda yapildi, tekrarlanmasin

Çevrimdışı ilhan mansız

çok zor yollardan geçtik. Bizim için tarihi bir sezon. Bitti denilen Beşiktaş yeniden zirveye çıktı. Son bir adım kaldı. Allahın izniyle şampiyon olacağız.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ben besiktas maclari disinda hakeme bu kadar sovudugum baska bir mac hatirlamiyorum.

Verilmeyen fauller, uydurulan penalti, verilemeyen penalti, verilmeyen kirmizilar bu kadar tarafli mac yonetilmez. Firat 10 senedir mac yonetiyor iste biz bu huzden sampiyon olamiyoruz..

Yonetim ciksin aciklama yapsin ve dudugunu astirsin firata. Onumuzdeki sene de fb maclari boyle yonetilecek, firatin hakemligini bitirirsek, onumuzu kesemezler.

Kesinlikle yapılması gereken bu. Birkaç tane hakem önümüzdeki yıl maç yönetmemeli.  Direk tepki verip kamuoyu oluşturması gerek kulübün.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Katiliyorum sana.. O hakeme duduk astirirsak onumuz acilir onumuzdeki yillarda... Bence osmanli macimiza firati verirler..firat da bizi tutar ..dengeletirler..ama bunlara izin vermememiz lazim

Etiketler: