Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1722527 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Kemal

Herkesin bir hesabı varsa Allahın da vardır , olur bir şeyler çıkar emre ve atar Başakşehir 1 tane maç biter , sonra fb liler basketball a döner

Çevrimdışı 38life

Rıdvan şuan fener 2-0 mağlup durumda olmalıydı diyor.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Maçı anlatan spiker Aykut İnce.

Ama ben tam tersini düşünüyorum maçı anlatırken yorum katacağım derken saçmalıyor. :)
@Tolga siz umit aktan, orhan ayhan gibilerine fazla denk gelmediniz boyle tatli bir ses ve geyik muhabeti iyi gider bizim ligin maclarinda.

Umit aktanin mi bombasiydi o tam hatirlayamadim simdi "hayrettin yapma daha kadrolari saymadim" ya da hurriyette yazarlik yapan var eski skiper oydu galiba.

Umit aktanin bombasi seydi, shumaykil degil dunyanin butun maykillari kurtaramaz o topu

Çevrimdışı mylife1903

Satışı şuana kadar Emre değil Mossoro yapıyor. Adam akıllı pas at ulan!
Mossoroda sikinti var. meneceri kim acaba?
Ayrica bekirin psikolojisi bozuk yuzunden belli, tehdit edilmis ve iki arada bir derede kalmis insan tipi var

Çevrimdışı sallapati

Bilmem öyle mi oluyor :D Abi takip etmiyonuz mu hiç berabere biterse puan farkı 5 olur osmanlı karşısında berabere dahi kalsak şampiyon oluyoruz :)
Hayir yetmez 1 puan.. Bu mac berabere biterse osmanliyi yenmemiz durumunda sampiyonuz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

@Tolga siz umit aktan, orhan ayhan gibilerine fazla denk gelmediniz boyle tatli bir ses ve geyik muhabeti iyi gider bizim ligin maclarinda.

Umit aktanin mi bombasiydi o tam hatirlayamadim simdi "hayrettin yapma daha kadrolari saymadim" ya da hurriyette yazarlik yapan var eski skiper oydu galiba.

Umit aktanin bombasi seydi, shumaykil degil dunyanin butun maykillari kurtaramaz o topu
Ümit Aktan'ı da biliyorum abi hatta bu sezon ki Bucaspor ile oynadığımız kupa maçını anlatmıştı.

Onun ki spikerliğin de ötesinde zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartal190321

eyyamcı bir hakem   tuhaf hareketler yapan mossoro  ince ince hata yapan bekir   geriye oynayıp takımına hata yaptırmaya çalışan emre..bunlara ragmen ilk yarı 0  0 bitiyorsa bu fenerbahçe beş kuruş etmiyor bu maçta bi beklentiniz olmasın bence bekir ne yapar eder hata yapıp gol ikram eder.bu fenerbahçeyi gördükten sonra 2 hafta önce şampiyon olmamız lazımdı kaçan puanlara gelde yanma
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı cursedofdragon

tamam son maç zannettim yüklenmeyin :D 2 maç olduğunu unuttum :D

Çevrimdışı OrhanAker

Ikinci yarida da ilk 15 sakin geçerse bu mac böyle biter.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe riskini alacak, sezon bitiyor. Beraberlik yetmiyor, gerekirse yenilsin derim"
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Başakşehir sadece kapanıyor. Böyle giderse duran top filan derken bir tane yerler.

Yalnız sinir bozucu olan Fb'nin berbatlığı. İnsan şu takımın hala iddiası olmasına, şunlara yenilmemize, bir türlü atamadığımız gollere üzülüyor.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu lig de bir tane yürekli hakem çıkıp bu Volkan Şen'i atamayacak mı? Adam her maç arızanın önde gideni.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Firat nasil vermedi penaltiyi anlamadim. Eyyamci herif kicindan faul uydurdu devamli. Yanlis gormediysem volkan sen bunun yuzune haaasir ol, dedi. Volkan ne igrenc bir tipsin. Futbolcu olsam kollarim cift dalarim.
Keya midir nedir ne pohsa battala ne girdi oyle hava topunda hakem faulu ters verdi. Bir suru pozisyon oldu, kantarin topuzu sasti.

Firat ve bekir sikintili. Bekirin degismesi lazim, emre al ver yapiyor o da cikar 60.ta.

Çevrimdışı Ensar

tamam son maç zannettim yüklenmeyin :D 2 maç olduğunu unuttum :D
hiç de acımıyorlar ha :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu ne yav bildiğin fenerbahçe'nin durumunun vücut bulmuş hali. Alem adam bu vesselam.   :ishock:

https://amp.twimg.com/v/87836d34-aff2-44db-b43c-588a4df5d849

Bunun arkasına bide bunu açın koyabilsem koycamda arkasına sesi olmadı :D

[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 21:05:52 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hasan ali ismaile göre 1 2 gömlek iyi gösterişsiz, hatasız arada bir asist yapan takım oyuncusu

Çevrimdışı Tolga

Bu Erman da tutturmuş Fb'nin başında adam akıllı hoca olsaydı bugün 10 puan öndeydi diye.

Yav bunları söyleyenlerin herhalde matemetikleri ilk okulda 0 falandı.

Biz 76 puandayız, Erman'a göre Fb'nin bu hafta itibariyle 86 puanda olması gerekiyor. Kalan maçlarının hepsini kazandığını varsayarsak sezon bittiğinde de Fb'nin puanı 95 falan oluyor :D

Yani bu kadar boş beleş yorumları yapsınlar diye bunları yorumcu yapıyorlar ya en çok buna üzülüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Fener bu akşam berabere kalıyo bizde şimdiden şampiyonluğu kutluyoruz o kadar.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Erman toroğlu benim gözümde kötü yorumcu / hakem neyse abartıyor şuan tr'deki en iyi hücum hattı tartışmasız bizde nasıl 10 puan fark atabilsinler

Hayir yetmez 1 puan.. Bu mac berabere biterse osmanliyi yenmemiz durumunda sampiyonuz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, Osmanlı'yı yenicez!

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Emre az değil, alçak kullandı serbest vuruşu...
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etiketler: