Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1721922 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ensar

Başakşehir neden ileriye oynamaz alanlar var ama geriye dönüyorlar, ya arkadaş bu josefe 8 milyon verilip nasıl alınır ya ben bu adamım bir tane ekstra iş yaptığını hatırlamıyorum hatırlayan varsa söylesin

Avrupa maçıydı sanırım iki gol attı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doka iyi oynuyor bizim maçta canla başla oynayan m.batdal sahada yok

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 20:44:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başakşehir hücumsal anlamda doğru düzgün tehdit edemedi Fb'yi.

Sadece savunarak oynamaya devam ederlerse golü yerler.

60'tan sonra Fener düştüğü için bekliyorlar ama yerlerse o zamana kadar sıkıntı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ilk yari boyle bitsin 2.ci yarıya bakariz

Basaksehir hic hucum edemiyor ama iyi alan daraltiyor ve pozisyon vermiyor fener suan tamamen Volkanin ayagina bakiyor buda biseydir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arena_

Başakşehir hücumsal anlamda doğru düzgün tehdit edemedi Fb'yi.

Sadece savunarak oynamaya devam ederlerse golü yerler.

Mamayı almışlar hocam. Bizim maçtaki Başakşehir ile bu maçtaki Başakşehir farklı takımlar olsa gerek. Bizdeyken g.t yırtarlar fener'e gelince yataş

Çevrimdışı Ersoy

Bu mac boyle biterse noluyor haftaya kazanırsak şampiyon muyuz ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Avrupa maçıydı sanırım iki gol attı :D
O maçta v. Persie enfes alan açmıştı iyiydi ama hatırladım bende genel olarak çok zayıf

Çevrimdışı Arena_

Hayır. Fener'in bugün yenilmesi gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 20:48:13 Arena ]

Çevrimdışı Ensar

O maçta v. Persie enfes alan açmıştı iyiydi ama hatırladım bende genel olarak çok zayıf
ya rezalet oyuncu ya onun gibi tonla oyuncu var piyasa da :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

60'tan sonra Fener düştüğü için bekliyorlar ama yerlerse o zamana kadar sıkıntı.
Tabi bu da mantıklı ama gol yerlerse bu plan da işe yaramaz.

Neyse ilk yarı 0-0 bitti bakalım 2. yarı da ne olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilmem öyle mi oluyor :D Abi takip etmiyonuz mu hiç berabere biterse puan farkı 5 olur osmanlı karşısında berabere dahi kalsak şampiyon oluyoruz :)

Fener orta sahayi kalabalik tuttugu icin Basaksehir iyi kontra yapamiyor cok kapandilar iyi alan daraltiyorlar ama böyle gitmez 1 Gol atmalari lazim en azindan..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

başakşehir normalde böyle mi oynuyordu ben diğer haftalarda farklı başakşehir izlemişim demek ki yada bize karşı farklı bir başakşehir izlemişim ulan yatan takımı bile yenemeyen fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor ya zoruma giden o :)

Çevrimdışı celiker1

Volkan Şen'e 40. dakikada %100 ikinci sarı karttan kırmızıyı ver(e)medi!!Hatta orada faulu görmesine rağmen kart vereceği için faul bile vermedi galiba :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Şöyle bir atak bir gol yapıp ayni tarz savunmaya devam etseler super olur.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Bilmem öyle mi oluyor :D Abi takip etmiyonuz mu hiç berabere biterse puan farkı 5 olur osmanlı karşısında berabere dahi kalsak şampiyon oluyoruz :)
Lafın gelişi sordum zaten. Motivasyon.

Bundan sonra her sene!

Konya da 1-0 one gecti bu arada Kasimpasa kendi kalesine atti

Çevrimdışı Tolga

Bu maç berabere biterse haftaya beraberlik yetmez kazanmamız lazım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nasıl gidiyo beyler? Derbinin acısı var mı yüzlerde :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Başakşehir neden ileriye oynamaz alanlar var ama geriye dönüyorlar, ya arkadaş bu josefe 8 milyon verilip nasıl alınır ya ben bu adamım bir tane ekstra iş yaptığını hatırlamıyorum hatırlayan varsa söylesin

josef klasik menajer kazigi iki uç sefer milli yapip yildiz diye yutturyorlar . Piyasa degeri en fazla 2-3 milyondur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 20:51:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
4-4-2'ye dönsün  Fener de çaksın Başakşehir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Arena_

Nasıl olacak o :) Fener haftaya maç oynamayacak mı? Matematiğin kaç senin :) Bu maç böyle biterse haftaya kazanırsak şampiyonuz.

Çevrimdışı sallapati

Firat aydinus inceden calisiyor... Basaksehir gole giderken cart diye caliyor... Fb gole giderken oyna diyor...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nasıl olacak o :) Fener haftaya maç oynamayacak mı? Matematiğin kaç senin :) Bu maç böyle biterse haftaya kazanırsak şampiyonuz.

:tabe:

Etiketler: