Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1724446 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

Oblak'ın konsantrasyonu üst düzeyde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Ulan turksat gitti net de yok
Opeyim böyle işi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AmaralGürses

tribunculuk dersi veriyor bayern taraftari helal olsun.

bizi stadi dusunuyorum da soyle bir durumda ya tamamen sessizlik ya da uguldu olurdu.

adamlar susmuyor helal valla taraftar dedigin budur bizim daha alacak cok yolumuz var tribun kulturu konusunda..

Çevrimdışı Tolga

Simeone'ye bak adamı dövecekti az kalsın :D

Çevrimdışı Orhan_

Atletico ölüp ölüp diriliyor ama turu atladılar. Arda'dan sonra bu kupayı alırlarsa güzel olur :D.

Çevrimdışı Tolga

2-1 Bayern alır diye düşünüyorum. Bu durumda finale A.Madrid kalıyor tabi. :)
:bandit:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağatay

Atletico ya yazik oldu yine finalde kaybedecekler...

Çevrimdışı atalay

Pep, Heynckes'in makine gibi işleyen, dominant, direkt oyun ve hücum geçişleri birinci sınıf olan takımını hiç etti. Muhafaza edilmesi gereken bi' mirası kendi oyun felsefesi adına kötü yedi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 23:47:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
14 korner :D Hem Simeone hem ben kazandım Bayern'e ölüm  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 23:49:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu arada pozisyon penaltı. Martinez, son olarak çizgi üzerinde Torres'in sağ ayağına müdahalede bulunuyor.

Çevrimdışı Orhan_

Şu 500 pas ve gol atma oyununu sadece Barcelona oynasın, oynar. Başka bir kulüp bu işi yapamaz.

Çevrimdışı Ogün

BU TAKIM, BU SENE **** **** ŞAMPİYON! Vamos Atleti!

Çevrimdışı tangaz

Pep, Heynckes'in makine gibi işleyen, dominant, direkt oyun ve hücum geçişleri birinci sınıf olan takımını hiç etti. Muhafaza edilmesi gereken bi' mirası kendi oyun felsefesi adına kötü yedi.

Pep hoca falan değil  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Pepin futbolculugunu severdim, bakeroyu daha cok severdim. Teknik direktor falan degil o kadrolarla bilicde sampiyon olur, yari final oynar.
Bilice kadar gitmeye gerek yok ver lucescuys o kadroyu hatta ve hatta ver senol gunese bakalim neler oluyor.

Barcelona bu ya sinirsiz kaynak, ismail, pektemek gibisi yok ffp yok. Futbolcu naz yapti koy kicina tekmeyi ver 25-30milyom al yenisini.

Reykardi gorduk gsde

Pep gitse ya soyle orta sira bir takima yahut fbnin basina gelseye ya.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ne zaman Atletico gibi bir kalecimiz olacak ve defansı geçse bile kalecimiz tutar diye arkamıza yaslanacağız acaba?

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne zaman Atletico gibi bir kalecimiz olacak ve defansı geçse bile kalecimiz tutar diye arkamıza yaslanacağız acaba?

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Hiçbir zaman

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

milliyet gs'nin hakimle ilgilendiğini yazmış  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Bu kez kazanacak..

Bende istiyorum atletico nun kazanmasını ama Ronaldo karar verecek :D

Çevrimdışı Ensar

Pepin futbolculugunu severdim, bakeroyu daha cok severdim. Teknik direktor falan degil o kadrolarla bilicde sampiyon olur, yari final oynar.
Bilice kadar gitmeye gerek yok ver lucescuys o kadroyu hatta ve hatta ver senol gunese bakalim neler oluyor.

Barcelona bu ya sinirsiz kaynak, ismail, pektemek gibisi yok ffp yok. Futbolcu naz yapti koy kicina tekmeyi ver 25-30milyom al yenisini.

Reykardi gorduk gsde

Pep gitse ya soyle orta sira bir takima yahut fbnin basina gelseye ya.
ya kolay mı o egoları yıldızları yönetmek abi yapmayın etmeyin herkes yapamaz o işleri :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

ya kolay mı o egoları yıldızları yönetmek abi yapmayın etmeyin herkes yapamaz o işleri :)

Ego mego @Ensar vurcan kirbaci vurcan kirbaci oynayacaklar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

SPORX DIŞ HABERLER- İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğu kaldıran Leicester City'nin Başkan Yardımcısı Aiyawatt Srivaddhanaprabha, yıldız golcüleri Jamie Vardy'nin Leicester kariyerinin nasıl başladığını anlattı.

Thailand Day gazetesine konuşan Aiyawatt Srivaddhanaprabha'dan Jamie Vardy'nin Leicester hikayesi...

"Jamie Vardy'nin transferine ilk başta karşıydım. Nigel Pearson ve Steve Walsh'a onu sordum, hakkındaki raporları okudum. Sonra onun iyi bir transfer olabileceğini düşündüm. Fakat, taraftarlar, "Profesyonel olmayan bir oyuncuya 1 milyon pound mu verdiniz, neden?" sorusuna hala bir yanıtım yoktu. Dünyanın en salak kulüp sahibi olmak istemiyordum."

"BANA 'DELİ MİSİN?' DİYE SORDULAR"

"Pearson ve Walsh'a "Yalnızca 1 milyon pound transfer bütçemiz olsa, yine de Jamie Vardy'i alır mıydınız?" diye sordum. Onlar da "Evet" dediler. Ben de "Tamam, imzalayalım" dedim. Taraftarlar, inanılmaz sinirlendi. Bazıları bana "Deli misiniz? Neden amatör bir oyuncuya böyle yatırım yapıyorsunuz?" dediler.

Sonrasında, onun Premier Lig'e nasıl adapte olabileceğini bilemedim. Onu aldığımız gün, bana geldi ve hayatını değiştirdiğimiz için teşekkür etti. Hayatının tamamında bu kadar para kazanamadığını söyledi. Sonrasında Championship'e yükseldik ve Vardy her gün içmeye başladı. Ne yapacağımızı bilemiyorduk."

"HER GÜN ANTRENMANLARA SARHOŞ ÇIKIYORDU"

"Bir gün, birisi bana gelip Vardy'nin her gün antrenmanlara sarhoş çıktığını söyledi. Ben de bizzat konuşmaya karar verdim. Vardy'e, "Kariyerini böyle mi bitirmek istiyorsun? Burada böyle mi kalacaksın? Kontratını feshedelim ve seni serbest bırakalım, böyle bir kariyer mi istiyorsun?" diye sordum.

Vardy de bana, hayatında bu kadar büyük paralar kazanmadığını ve ne yapacağını bilemediğini söyledi. Ben de ona dikkatlice kendisi ve kulübü hakkınbda düşünmesi gerektiğini söyledim. Ona yatırım yapmıştım, geri dönüşü böyle olmamalıydı."

"İÇMEYİ BIRAKTI VE PATLADI!"

"Bu konuşmadan sonra içmeyi bıraktı ve antrenmanlarda çok sıkı çalışmaya başladı. Bir anda fizik olarak çok daha güçlü hale geldi. Patlayıcı bir hızı oldu. Onun bu kadar iyi olabileceğini beklemiyorduk. Adapte oldu, antrenmanlarda en çok çalışan oldu ve yepyeni bir insan olarak karşımıza çıktı. Elbette, yepyeni ve çok daha iyisi."

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: