Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727672 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

aynen başakşehir ve gençlerbirliği'nden birşey bekliyelim ancak ben yinede bu akşam hakem eyyam yapmazsa antep'in puan alacağını düşünüyorum bilmiyorum neden :D
Biz kendi işimizi yapalım da gerisi çokta önemli değil aslında :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Şampiyonluk yarına kaldı. Yarın resmen Şampiyon olurlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz kendi işimizi yapalım da gerisi çokta önemli değil aslında :icool:

Orası öyle ama akşam bütün totemlerimi yapıcam belki takılır fener belli mi oluyor gs maçı gibi olur belki gelir gelir atamaz :D yada 1-0 öne geçer ben bu skoru korurum der 90+  1-1 olur maç öyle biter :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Sivas'ın yediği gol.

bu akhisar'ın bir b.k oynamadan aldığı puanlar beni deli ediyor.

Çevrimdışı Tolga

Sivas'ın yediği gole şimdi baktım da buna ne denir gerçekten bilmiyorum.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Josef de Souza, Mehmet Topal, Volkan Şen, Alper, Nani ve Van Persie

peirara kazanan 11'i bozmamış bakalım.

Çevrimdışı 38life

Orası öyle ama akşam bütün totemlerimi yapıcam belki takılır fener belli mi oluyor gs maçı gibi olur belki gelir gelir atamaz :D yada 1-0 öne geçer ben bu skoru korurum der 90+  1-1 olur maç öyle biter :D

Ne totemi ben burda Antep puan alırsa saçımı sakalımı kazıtacam diye yemin ettim :D

Çevrimdışı 38life

Sivas'ın yediği gole şimdi baktım da buna ne denir gerçekten bilmiyorum.

Fevzi Tuncay denir  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boşa totemlerini harcama  :tabe: Haftaya harcarsın. en azından işe yarar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Ne totemi ben burda Antep puan alırsa saçımı sakalımı kazıtacam diye yemin ettim :D

öyle dedin mi birşey olmaz yanlış totem o :D

Bu arada söylemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum Allah'ın sopası yok ilahi adalet her zaman işliyor.

Mersin geçen sene gs ile bir naneler yedi bu sene küme düştü.

Sivas'ın yediği naneler fener ile boynunu aştı o da küme düştü.

Eskişehir'de aynı şekilde baya bir nane yedi oda büyük bir ihtimalle küme düştü :)

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Josef de Souza, Mehmet Topal, Volkan Şen, Alper, Nani ve Van Persie

peirara kazanan 11'i bozmamış bakalım.

Fanatik'in bu 11'e attığı başlık: "Hücumcu kadro!"
Be the change you want to see in the world. 🦅

Boşa totemlerini harcama  :tabe: Haftaya harcarsın. en azından işe yarar  :tabe:

belli mi olur ya taş atıpta kolumuz mu yoruluyor sanki oturduğum yerden yapıcam totemlerimi :D

Hatta başlıyorum İnşallah fener'in en önemli oyuncularından birisi sakatlanır sezonu kapatır Amin! :D

Fanatik'in bu 11'e attığı başlık: "Hücumcu kadro!"

fanatik facebook sayfası mesaj yazmamı engellemiş yazabilsem yazardım kaçtane maçlarının 1-0 bittiğini :D

Beşiktaş 70 gol
fener 52 gol  diye yazabilen varsa yazsın biz bunları g.t etmekten usandık bunlar g.t olmaktan usanmadı :)

Çevrimdışı 38life

öyle dedin mi birşey olmaz yanlış totem o :D

Bu arada söylemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum Allah'ın sopası yok ilahi adalet her zaman işliyor.

Mersin geçen sene gs ile bir naneler yedi bu sene küme düştü.

Sivas'ın yediği naneler fener ile boynunu aştı o da küme düştü.

Eskişehir'de aynı şekilde baya bir nane yedi oda büyük bir ihtimalle küme düştü :)

Bence totem böyle olur :) Birşeylerini feda edeceksin ki bi anlamı olsun :)

Buarada Eskişehir değil Antep küme düşecek :)

Bence totem böyle olur :) Birşeylerini feda edeceksin ki bi anlamı olsun :)

Buarada Eskişehir değil Antep küme düşecek :)

ben bir şeylerimi pis fener için feda edemem :D

Bence antep düşmeyecek eskişehir düşecek :)

Çevrimdışı kyiv

Eskişehir kümede kalmak istiyorsa haftaya Gaziantepi yenmeli.Gaziantep senelerdir süperlige birşey vermeden çok kötü takımlar nedeniyle ligde kalıyor.Bu sene düşmelerini canı gönülden isterim.

Çevrimdışı Gordon Baba

Sergen Yalçın, hücum hattını gençlerden kurmuş. Bunların Kadıköy'de elleri ayakları birbirine dolanır. En azından Larsson forvette... Bu oyuncunun sürati tehlike yaratabilir. Tek güvencem Larsson... Allah utandırmasın.

Çevrimdışı AmaralGürses

Fevzi Tuncay vol. 2 olmus sivas harbiden uzuldum simdi fenere yatmak icin bahaneleri de oldu.

Gerci fevzi'ninki daha fenaydi.

Çevrimdışı Ensar

sivasin su yediği gol gerçekten şaka gibi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

ben bir şeylerimi pis fener için feda edemem :D

Bence antep düşmeyecek eskişehir düşecek :)

fener için değil Beşiktaş için feda ediyosun. Fener kaybederse Beşiktaş şampiyonluğu garantilemiş olacak çünkü :)

Fevzi Tuncay vol. 2 olmus sivas harbiden uzuldum simdi fenere yatmak icin bahaneleri de oldu.

Gerci fevzi'ninki daha fenaydi.

beter olsun sivas ben hiç üzülmedim 2011 yılını unutmadık korcanları unutmadık.

İşte Adalet.

Çevrimdışı AmaralGürses

Antep'te ne olursa olsun Hurriyet ve Elyasa'nin tecrubesi bana kismen guven veriyor. Karce de cok formda ligin en cok kurtaris yapan kalecisi.

Mersin maclari kadar veya bizim Kayseri maci kadar olacagini dusunmuyorum bu macin.

Ne kadar zorlanirlarsa o kadar iyi bizim icin. Bi de Konya maci var bunlarin Persembe onu da tamamen birakamazlar. Basaksehir'e ne kadar yorgun ciksalar o bile kardir.

Çevrimdışı AmaralGürses

beter olsun sivas ben hiç üzülmedim 2011 yılını unutmadık korcanları unutmadık.

İşte Adalet.

Yok, ben de zaten yatacak olmalari kesinlesti diye uzulmustum. Yoksa Sivas'in kume dusmesine hic bir itirazim olamaz. :tabe:

Etiketler: