Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727582 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

1-1 oldu sen eminmisin şimdi  :D
maç sonu görüşelim. En kötü 1 hafta ortalıktan kaybolurum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Drinkwater diye isim mi olur abi ya :D

Necmettin Suiçen :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Wayne Rooney efsanesine ne oldu ya? Bu adam uçuyodu, +30 gol sayısını buluyodu noldu buna?

Şimdilerde Fellaini'nin yanında oynarken görüyorum :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Wayne Rooney efsanesine ne oldu ya? Bu adam uçuyodu, +30 gol sayısını buluyodu noldu buna?

Şimdilerde Fellaini'nin yanında oynarken görüyorum :alala:
Cok erken yastan ber ust duzey futbol oynuyor yoruldu adam 1 sene dinlenmesi lazim, mesela istanbulda, vodafone arenada

Çevrimdışı 38life

Drinkwater diye isim mi olur abi ya :D

Necmettin Suiçen :evillol:

Onun arkası dönük su içerken bir fotoğrafı vardı :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Şu Akhisarı nasıl ezemedik... Kahroluyorum!

Çevrimdışı kyiv

Diren Sivas!...Son maç Fenerbahçeye koymadan küme düşmek haram size.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı cursedofdragon

son 7 dk sivas önde alt taraf tarhana çorbası oldu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antep ve sivas ölümüne oynayacak süper oldu

Çevrimdışı 38life

Akhisar son dakika atacak gibi kötü bir his var içimde ama dur bakalım...

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı 38life

Akhisar son dakika atacak gibi kötü bir his var içimde ama dur bakalım...

:bawling:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Dünyanın en komik golünü yedi Sivas, yıllarca Youtube videolarında oynar artık.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Bu Akhisar nekadar gıcık, ne kadar "bilmem ne bilmem ne" takım ya. Bundan sonra kara listemdedir Akhisar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akhisarın münasip bir yerinden bal akıyor.

Çevrimdışı 38life

Ne Antep'in ne de Sivas'ın fenerden puan alma ihtimali yok! Bakın "ihtimal" diyorum. O bile yok.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Artık Sivas'ta düştü diyebiliriz.

Bu arada Antep ve Sivas'tan birşey beklemeyin. Fb puan kaybı yaşayacaksa Başekşehir ve Gençlerbirliği maçlarında puan kaybı yaşar.

Artık Sivas'ta düştü diyebiliriz.

Bu arada Antep ve Sivas'tan birşey beklemeyin. Fb puan kaybı yaşayacaksa Başekşehir ve Gençlerbirliği maçlarında puan kaybı yaşar.

aynen başakşehir ve gençlerbirliği'nden birşey bekliyelim ancak ben yinede bu akşam hakem eyyam yapmazsa antep'in puan alacağını düşünüyorum bilmiyorum neden :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ne Antep'in ne de Sivas'ın fenerden puan alma ihtimali yok! Bakın "ihtimal" diyorum. O bile yok.

Valla rakiplerinde iş yok ama Fener geçen sene de 31. haftada küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Erciyes'e Kadıköy'de puan vermişti. Onların da ayakları titriyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: