Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1729427 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı 38life

gerçi saçın sakalın durumunu da bilmiyoruz belki de yoklar :D

İşidçi gibiyim şuan :D Sırt çantasıyla gezerken polisler ikide bir çevirip kimlik soruyo :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener 1- 2 Antep

Şampiyon Beşiktaş  :ok:

Çevrimdışı Ensar

İşidçi gibiyim şuan :D Sırt çantasıyla gezerken polisler ikide bir çevirip kimlik soruyo :D
hahaha :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mertnet

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Olursa çok güzel olur, %1 de ihtimal olsa peşinden giderim.  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Scout

Teşekkürler Barça , Madrid , Lyon 3 Lira Attığım Kupondan 38 Kuruş Kazandırdığınız İçin 2 Lira 62 Kuruş Zarardayım  :lol: :lol: :lol:
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener 1- 2 Antep

Şampiyon Beşiktaş  :ok:
fener kazanır ama biz şampiyonuz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu hafta izlemicem maçı puan kaybedecekler :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Antep yarın isterse yatsın yani, düşme riskini göze alıyorlarsa :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Onur'u dinledim de ciddi anlamda psikolojisi bozuk olabilir. Söylediği şeylere sonuna kadar hak veriyorum ama buna bu kadar kafayı takmasına üzüldüm.

Kendine yazık ediyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Onur'u dinledim de ciddi anlamda psikolojisi bozuk olabilir. Söylediği şeylere sonuna kadar hak veriyorum ama buna bu kadar kafayı takmasına üzüldüm.

Kendine yazık ediyor.
Ne demis bir ozet ver hele, benim gibi dinleyemeyen hayvanlar var.

Çevrimdışı cisse557

Günaydın beyler.

ya yapmayın şunu ya şu hayatta en çok sevdiğim şey Antep fıstığı :D  :evillol:

Günaydın bu arada :D

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar ayni gecen sene bizim cozuldugumuz gibi fbde cozulebilir. Ben surpriz bekliyorum

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaslar Osmanli gercekten cok onemli bu donemecte. Mutlaka ve mutlaka kazanmasi lazim. Eger biz gs'yle oynayincaya kadar cikacagi 2 maci da kazanirsa, gs'nin Avrupa sansi kalmiyor. Bu durumda kesin galibiyetle cikariz toki'den.

Bakalim bu sezon her durumda yolumuza tas koyan riza hoca, Osmanli'yi da yenecek mi.

OSMANLI AVRUPA'YA, BESIKTAS SAMPIYONLUGA !!

Çevrimdışı mertnet

Bülent TİMURLENK Emre sevimsizini iyi bozdu.
Ağzını açamadı.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bülent TİMURLENK Emre sevimsizini iyi bozdu.
Ağzını açamadı.

Aynen, ben de simdi izliyordum emre bol kadar sacma sapan konusan adam yok.

Besiktas'in maclarinin gollu olmasinin sebebi her mac gol yememizmis. Ulan 2 mac disinda her mac gol atan takim fenerbahce mi?

Çevrimdışı LuceGel

Bugün 19.00 Adanaspor-Alanya Adanaspor kupayı kaldıracak,Beşiktaş-Gs basket,Fb-Antep maçları var yuh ulan feneri sırf hakemler ne eyyamlar yapıyor diye izliyordum onu geçecez artık. :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AmaralGürses

Her ne kadar Demirsporlu olsam da, memleketimin takimidir mutlu oldum Adanaspor'un sampiyonluguna.

Insallah sira ADS'de simdi. ADANAM DUBLE YAPACAK.

hadi antep bugün birşeyler yap yoksa küme düşücen bu gidişle :D

Çevrimdışı Tolga

Emre Bol, sezon başı da "Fb 6. Hafta'dan sonra maç kaybetmez" diyordu o yüzden dikkate almayın onu tipik Fb'li işte :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: