Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1731019 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle manyakça da savunma yapılmaz be kardeşim sıkılıyo insan :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

bende ismaile kıl oluyorum abi onu napacaz :D
Yahu ismail isi bende merak etme ama adamin arkasi saglammis. Bugun bizim cocuklar almis bunu antreman sonrasi iceri,mroberto carlos videolari falan seyrettirmisler, tam o sirada bunlari aramislar yukaridan, ismaili birakin huzur icinde cozulsun bu is, diye.
Dedim birakmadan once orta yapmayi, ofsayti falan ogretseydiniz, abi ofsayt zor ama yerde yatan adama calim atmayi ogrettik, dedi cocuklar. 
Sonra sigorta sirketinden aramislar bizim cocuklari, ismail K&R insurance falan yaptirmis, birakmislar.
Arkasi saglam cikti bunun

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Ispanyolca konusanlari da dolduruyor takima, alman takimi ulan bu.

Real, barca cakmasi bisi oldu bayern.
Ismail gibi balli adam bu gidip espanyolu falan calistirsaydi gorurdum ben onu

Gorduk gsde reykardi

real barca a.mdrd kadrosunda bayerndeki kadar spanish boy yok hakikaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Geometri profesörü yine 2.bölgedeki baskı merkezlerini çok doğru kurgulamış. Atletico'nun başta savunma geçişleri olmak üzere oyun geçişleri çok iyi. Oyuncuların taktiksel sadakati her zamanki gibi üst düzey.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atletico pislik oynuyo, en sevmediğim😤

Simeone çok iticisin o hareketlerle👎🏻 👎

Ayrıca Gabi'yi istiyorum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Saul Niguez'i beğendiyseniz iletiyorum yönetime :kop:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Geometri profesörü yine 2.bölgedeki baskı merkezlerini çok doğru kurgulamış. Atletico'nun başta savunma geçişleri olmak üzere oyun geçişleri çok iyi. Oyuncuların taktiksel sadakati her zamanki gibi üst düzey.
@atalay bu simonenin kac tane yardimcisi var

Çevrimdışı mylife1903

Su felipenin ne cabuk bacaklari var, herif kisa mesafede cita gibi hizlaniyor.

Analar ne sol bekler doguruyor be

Zaten gokten felipe luis yagsa bize ismail duser

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı mylife1903

German Burgos yardımcısı...
Tek yardimcisi mi var bunun ekip genistir, diye dusunmustum adamlar hic hata yapmiyor, maksimum verim aliyor. Basarili

Çevrimdışı mylife1903

Bayern boyke basmaya devam ederse birazdan ikinciyi sokarlar.
Hah tam zamani atamayana atarlar olacak iyi cikardi kaleci

Çevrimdışı mylife1903

Akhisarin direkmis o su direkler nelere kadir

Çevrimdışı mylife1903

Tolga olsa kalede simdiye 4 yemisti atletiko

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynen senle hep zıt oyuncuları beğeniyoruz zaten benim en beğendiğim kaleci courtois ve jan oblak en sevdiğim ospina  :evillol: :evillol:
Neuer, Buffon, Courtua , Joe Hart..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Gol geliyo bayern fena boğdu.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Bayern, epey geriye itti. Atletico oyun merkezini geriye çekmek zorunda kaldı. Costa ve Coman üzerinden etkili oluyorlar. Kutuda +1 oyuncu gerek.
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 23:07:49 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Gol geliyo bayern fena boğdu.

3. Kacti birazdan atletiko atar.
Adamlar kavgayi bile dogru zamamda cikartiyor

Çevrimdışı OrhanAker

Bayern, epey geriye itti. Atletico oyun merkezini geriye çekmek zorunda kaldı. Costa ve Coman üzerinden etkili oluyorlar. Kutuda +1 oyuncu gerek.
Ribery geldi.

Çevrimdışı OrhanAker

3. Kacti birazdan atletiko atar.
Adamlar kavgayi bile dogru zamamda cikartiyor
:D bayern atamazsa sonlara doğru fırsat bulurlar.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 23:44:28 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Yay ve çevresinde Ribery becerisi lazım. Fakat Lewa iki stoperin kucağında kaldı. Derken Müller girdi.
Athletico da uyandı bu arada :D

Çevrimdışı mylife1903

Ahhhhhhhhh ulan ne guzel yuzune yuzune vuracaktik guardiolanin

Etiketler: